Skip to content

keskiviikkona 14.2. lempi leiskuu hinnoissa

Yhden päivän tarjousromanssi

hyödynnä hempeät ystävän hinnat 14.2.

Keskiviikkona 14.2. lempi leiskuu Oopperan ja Baletin hinnoissa. Ystävänpäivän ajan voit ostaa lippuja kevään kiinnostavimpiin esityksiin jopa 40 % normaalia edullisemmin. Yllätä armaasi, ystäväsi tai itsesi ystävänpäivälahjalla, joka muistetaan.

”Oopperassa syntyy suuria tunteita, mutta kun ne saa jakaa sen kaikista tärkeimmän kanssa, nousee näiden tunteiden ja muistojen merkitys korvaamattomiksi.”
– katsojapalaute

näin nappaat etuhintaiset liput

Alennusprosentti vaihtelee esityksen mukaan. Jevgeni Oneginin ja Stravinsky-illan esityksissä alennusprosentti on 40 %, Karmeliittasisarten ja Simon Boccanegran esityksissä 30 %.

Etuhinnat koskevat vain alla listattuja esityksiä. Etuhintaisia lippuja on rajoitettu määrä, ja ne ovat ostettavissa ainoastaan Oopperan ja Baletin verkkokaupasta tällä sivulla olevien ”Osta lippuja” -painikkeiden kautta.

Mikäli päädyt ystävänpäiväostoksille jotain muuta kautta kuin tältä sivulta, saat edun tällä sivulla luetelluista esityksistä syöttämällä koodin YSTAVAETU24 ostoskorissa kohdassa Käytä lahjakortti tai etukoodi.

Muistathan, että kampanjahintaisissa lipuissa ei ole vaihto-oikeutta. Lue lisää myyntiehdoista.

osta lippuja

Etu koskee seuraavia esityksiä. Etuhinnat aktivoituvat 14.2. keskiyöllä.

tutustu esityksiin

tarinoita ystävyydestä

Ooppera ja baletti ovat suurten tunteiden taidetta, ja talossamme on syntynyt niin pysyviä ystävyyssuhteita kuin rakkaustarinoitakin. Löydät neljä tarinaa Oopperatalossa syntyneistä ihmissuhteista alempana sivulta.

Pyysimme myös asiakkaitamme kertomaan, ovatko he löytäneet elämänsä tärkeän ihmisen Oopperatalossa tai onko Ooppera ja Baletti ollut muulla tavoin osana tärkeässä ihmissuhteessa. Ohessa muutamia asiakkailtamme saamia tarinoita:

”Violettan ja Alfredon traaginen rakkaustarina ja Violettan uhrautuvuus tekivät suuren vaikutuksen 15-vuotiaaseen tyttöön. Se oli menoa ja sillä tiellä olen edelleen. Oopperan ansiosta olen saanut kaksi hyvää ystävää ja valtavasti hienoja kokemuksia. Myös lohdutusta silloin, kun olen sitä tarvinnut.”

”Ystäväni kanssa näemme elämäntilanteista johtuvista syistä harvoin, mutta tapanamme on ollut jo vuosien ajan käydä kerran kevät- ja syyskaudessa baletissa tai oopperassa. Reissuun liittyy aina ruokailu ja välillä hotelliyökin. Voi siis hyvällä omallatunnolla sanoa, että te kannattelette meidän ystävyyttämme!”

”Yhteisten oopperaharrastusten takia ystävyytemme pysyy ja säilyy elävänä, pitkä välimatka ei häiritse ja minulla on aina hyvä syy tulla tapaamaan ystävääni pääkaupunkiseudulle – treffit oopperan lämpiössä. Hyvä ystävyys säilyy läpi vuosien kuin klassikko-ooppera – jopa paranee, kun osaa arvostaa sen merkitystä.”

tutustu myös näihin