Siirry sisältöön

Alennukset jo 10 hengen porukalle

Oopperaan ja Balettiin on helppo tulla isommallakin porukalla. Esitys on mainio tapa viettää yhteistä aikaa kavereiden, sukulaisten tai vaikka työporukan kesken.

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin rajatuilla paikoilla. Lue lisää myyntiehdoistamme.

Käytännön vinkkejä

Näin jaat liput ryhmällesi

Lippujen jakaminen ryhmällesi onnistuu helposti ja vaivattomasti Opera&Ballet-mobiilisovelluksen avulla, mikäli olet kirjautunut sivuillemme henkilöasiakkaana. Voit lähettää liput jokaiselle ryhmän jäsenelle kätevästi suoraan sähköpostiin. Lue lisää mobiiliapplikaatiostamme ja lataa älylaitteeseesi Apple Storesta tai Google Playsta.

Voit myös jakaa liput ryhmällesi paikan päällä Oopperatalossa. Tällöin suosittelemme, että sovitte tapaamispaikaksi Töölönlahden puoleisen aulan. Muistathan huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta sekä käyttää kasvomaskia.

Tilaa tarjoilut ryhmälle

Tarjoilut täydentävät elämyksen

Oopperaravintolan monipuolisesta valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Voitte nauttia tarjoiluista joko ennen esitystä tai väliajalla.

Verkkopalvelustamme voit ostaa tarjoilut etukäteen max. 20 hengen ryhmälle. Sitä suuremmissa ryhmissä otathan yhteyttä Oopperaravintoloiden myyntipalveluun: (09) 4030 2235 (pvm/mpm) tai ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi

Varaa kiertokäynti ryhmälle

Oopperatalo_portaikko_kiertokäynnit

Kierros kulisseissa ennen esitystä

Opastetulla kierroksella pääsette kurkistamaan, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse. Tunnin kierros arkisin maksaa 135 euroa (ryhmän koko enintään 20 henkilöä), opiskelija- ja koululaisryhmät hinnoitellaan erikseen. Tarjoamme opastuksia sopimuksen mukaan ryhmille myös muilla kielillä.

Kysy lisää:
kiertokaynnit[at]opera.fi tai (09) 4030 2210 ma–pe klo 10–16

Avecit palkitaan aina

Asiakas

Oopperan ja Baletin Avec

Oopperan ja Baletin Avec on kaikkein aktiivisimmille ryhmänvetäjille tarkoitettu sisäpiiri. Tarjoamme avec-ryhmänvetäjille runsaampia etuja ja henkilökohtaista palvelua.

Ryhmien ennakkovaraukset kaudelle 2022–2023

Ennakkovaraukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Veloitamme toteutuneesta varauksesta ennakkovarausmaksun (10 €).

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin permannolla ja 1. parvella. Tutustu myyntiehtoihimme.