Skip to content

varaa liput ryhmälle

Liput yrityksille ja ryhmille

Esityksiimme on helppo tulla isommallakin porukalla. Täältä löydät tietoa siitä, miten ja mistä ostat liput ja tarjoilut yritykselle ja ryhmälle.

Ryhmäalennus jo 10 hengen porukalle

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin rajatuilla paikoilla.

Kaudella 2023–2024 ryhmäalennus 10–29 henkilön ryhmille on 7 prosenttia/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 12 prosenttia/lippu.

Kaudella 2024–2025 ryhmäalennus 10–29 henkilön ryhmille on 8 prosenttia/lippu. Alennus 30–49 henkilön ryhmille on 13 prosenttia/lippu. Jos lippuja lunastetaan vähintään 31 kpl on ryhmänvetäjän lippu 35 euroa. 50 henkilön ja sitä suurempien ryhmien alennus on 15 prosenttia/lippu. Jos lippuja lunastetaan vähintään 51 kpl on ryhmänvetäjän lippu ilmainen.

Lue lisää ryhmäalennuksista myyntiehdoistamme.

Ostat ryhmäliput olemalla yhteydessä Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin.

Tilaa tarjoilut ryhmälle

näin jaat liput ryhmällesi

Lippujen jakaminen ryhmällesi onnistuu helposti ja vaivattomasti Opera&Ballet-mobiilisovelluksen avulla, mikäli olet kirjautunut sivuillemme henkilöasiakkaana. Voit lähettää liput jokaiselle ryhmän jäsenelle kätevästi suoraan sähköpostiin. Tutustu Opera&Ballet-mobiilisovellukseemme ja lataa sovellus Apple Storesta tai Google Playsta.

Mikäli haluat jakaa liput paikan päällä Oopperatalossa, suosittelemme, että sovitte tapaamispaikaksi Mannerheimintien puoleisen aulan. Ryhmien tapaamispaikka sijaitsee pääovelta katsottuna oikealla puolella.

ryhmien ennakkovaraukset kaudelle 2024–2025

Voit tehdä lippuvarauksia ryhmällesi ennakkoon täyttämällä oheisen lomakkeen. Ennakkovaraukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Veloitamme toteutuneesta varauksesta ennakkovarausmaksun (10 €).

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin permannolla ja 1. parvella. Huomioithan, että ryhmän vähimmäiskoko Oopperan kummituksen esityksissä on 20 henkilöä. Lue lisää Oopperan kummituksen myyntiehdoista. Muissa esityksissä vähimmäiskoko on 10 henkilöä. Lue lisää myyntiehdoista.

  • Kirjoita tähän esityksen nimi, johon haluat varata lippuja ryhmällesi. Ryhmävarauksia ei voi tehdä Symphonic Suites -konsertteihin.
  • Voit halutessasi antaa myös vaihtoehtoisia esityspäiviä.
  • Huomioithan, että ryhmän vähimmäiskoko Oopperan kummituksen esityksissä on 20 henkilöä. Muissa esityksissä vähimmäiskoko on 10 henkilöä.
  • Kerro meille, mistä hintaryhmästä ensisijaisesti tahdot valita liput. Voit halutessasi valita myös useamman hintaryhmän.
  • Kerrothan meille, mikäli ryhmälläsi on erityistarpeita (esim. esteettömät paikat, pyörätuolipaikat) tai mikäli haluat lippuja useammasta hintaryhmästä.
  • Valitse maksutapa.
  • Valitse lippujen toimitustapa.
  • Uutiskirjetilaajana saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. tarjouksista, kauden uutuuksista sekä Stage24-palvelun suorista lähetyksistä. Uutiskirjeemme voi sisältää tarjouksia myös yhteistyökumppaneiltamme. Uutiskirje lähetetään noin kerran viikossa.