Skip to content

varaa liput ryhmälle

Liput yrityksille ja ryhmille

Esityksiimme on helppo tulla isommallakin porukalla. Täältä löydät tietoa siitä, miten ja mistä ostat liput ja tarjoilut yritykselle ja ryhmälle.

Ryhmäalennus jo 10 hengen porukalle

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin rajatuilla paikoilla. Alennus 10–29 henkilön ryhmille 7 prosenttia/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 12 prosenttia/lippu. Lue lisää ryhmäalennuksista myyntiehdoistamme. Ostat ryhmäliput olemalla yhteydessä Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin.

Tilaa tarjoilut ryhmälle

näin jaat liput ryhmällesi

Lippujen jakaminen ryhmällesi onnistuu helposti ja vaivattomasti Opera&Ballet-mobiilisovelluksen avulla, mikäli olet kirjautunut sivuillemme henkilöasiakkaana. Voit lähettää liput jokaiselle ryhmän jäsenelle kätevästi suoraan sähköpostiin.

Tutustu Opera&Ballet-mobiilisovellukseemme ja lataa sovellus Apple Storesta tai Google Playsta. Mikäli haluat jakaa liput paikan päällä Oopperatalossa, suosittelemme, että sovitte tapaamispaikaksi Töölönlahden puoleisen aulan.

ryhmien ennakkovaraukset kaudelle 2023–2024

Voit tehdä lippuvarauksia ryhmällesi ennakkoon täyttämällä oheisen lomakkeen. Ennakkovaraukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Veloitamme toteutuneesta varauksesta ennakkovarausmaksun (10 €).

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin permannolla ja 1. parvella. Tutustu myyntiehtoihimme.

Ennakkovarausten tekeminen kaudelle 2023–2024 on päättynyt.