Skip to content

varaa liput ryhmälle

Liput yrityksille ja ryhmille

Esityksiimme on helppo tulla isommallakin porukalla. Täältä löydät tietoa siitä, miten ja mistä ostat liput ja tarjoilut yritykselle ja ryhmälle.

Ryhmäalennus jo 10 hengen porukalle

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin. Alennus koskee permannon ja 1. parven paikkoja.

Ryhmäalennus 10–29 henkilön ryhmille on 8 % / lippu. Alennus 30–49 henkilön ryhmille on 13 % / lippu. Jos lippuja lunastetaan vähintään 31 kpl on ryhmänvetäjän lippu 35 euroa. 50 henkilön ja sitä suurempien ryhmien alennus on 15 % / lippu. Jos lippuja lunastetaan vähintään 51 kpl on ryhmänvetäjän lippu ilmainen.

Lue lisää ryhmäalennuksista myyntiehdoistamme.

Ostat ryhmäliput olemalla yhteydessä Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin.

Tilaa tarjoilut ryhmälle

näin jaat liput ryhmällesi

Suosittelemme jakamaan liput ryhmällesi etukäteen esimerkiksi sähköpostilla. Varmistathan myös, että jokaisella ryhmän jäsenellä on ryhmänvetäjän ajantasaiset yhteystiedot.

Mikäli haluat kuitenkin jakaa liput paikan päällä Oopperatalossa, suosittelemme, että sovitte tapaamispaikaksi Mannerheimintien puoleisen aulan. Ryhmien tapaamispaikka sijaitsee pääovelta katsottuna oikealla puolella.

Jos olet kirjautunut sivuillemme henkilöasiakkaana, voit jakaa liput ryhmällesi myös Opera&Ballet-mobiilisovelluksen avulla. Tutustu Opera&Ballet-mobiilisovellukseemme ja lataa sovellus Apple Storesta tai Google Playsta.

ryhmien ennakkovaraukset kaudelle 2024–2025

Voit tehdä lippuvarauksia ryhmällesi ennakkoon täyttämällä oheisen lomakkeen. Ennakkovaraukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Veloitamme toteutuneesta varauksesta ennakkovarausmaksun (10 €).

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin permannolla ja 1. parvella. Huomioithan, että ryhmän vähimmäiskoko Oopperan kummituksen esityksissä on 20 henkilöä. Lue lisää Oopperan kummituksen myyntiehdoista. Muissa esityksissä vähimmäiskoko on 10 henkilöä. Lue lisää myyntiehdoista.