Skip to content

medialle

Palvelut medialle

tiedotteet

Oopperan ja Baletin lehdistötiedotteet ovet luettavissa uutishuoneessa.

Lehdistön edustajana voit tilata tiedotteet sähköpostiisi rekisteröitymällä mediapankkimme rekisteröitymislomakkeella. Jos et saa sähköpostiisi linkkiä rekisteröitymislomakkeeseen, pyydämme tarkistamaan roskapostikansion viestit. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen press[at]opera.fi.

lehdistökuvat

Olemme koonneet lehdistökuvat mediapankkiin. Mediapankin kuvat ovat lehdistön vapaasti käytettävissä Kansallisoopperaa ja -balettia koskevien juttujen yhteydessä. Voit tilata tunnukset mediapankkiin rekisteröitymällä. Jos et saa sähköpostiisi linkkiä rekisteröitymislomakkeeseen, pyydämme tarkistamaan roskapostikansion viestit. Huomaathan, että rekisteröintien käsittely saattaa viedä noin 1–3 työpäivää.

Myönnämme mediapankin tunnuksia vain lehdistön edustajille. Mikäli tarvitset kuvia esimerkiksi ryhmämatkanjärjestäjänä, pyydämme tiedustelemaan tarvittavaa materiaalia ryhmämyynnistämme lippuja varatessa. Mikäli tarvitset kuvia jonkin muun yhteistyöprojektin puitteissa, olethan yhteydessä suoraan yhteyshenkilöösi Oopperassa ja Baletissa.

Voit päivittää yhteystietojasi mediapankin osalta omien tietojen kautta (mediapankkiin kirjautuneena ollessasi sivun oikea ylänurkka). Jos olet myös tilannut tiedotteemme, ilmoitathan uuden sähköpostiosoitteesi meille sähköpostitse osoitteeseen press[at]opera.fi.

haastattelupyynnöt

Esiintyjien ja muun henkilökunnan haastattelupyynnöt osoitetaan Oopperan ja Baletin viestintään sähköpostitse osoitteeseen press[at]opera.fi. Välitämme pyynnöt eteenpäin ja hoidamme tarvittaessa kulku- ja kuvausluvat toimittajille ja kuvaajille.

lehdistöliput

Oopperasta ja Baletista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua esitykseen Oopperan ja Baletin viestinnästä sähköpostitse: press[at]opera.fi.

Muut median edustajat voivat ostaa esityksiin lippuja lehdistöalennuksella viikkoa ennen esitystä, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Alennus myönnetään teos- ja esityskohtaisesti, ja se ei koske peruutuspaikkoja.

Lehdistöalennus myönnetään Oopperan lipunmyynnissä esitettäessä voimassa oleva Journalistiliiton jäsenkortti, Suomen arvostelijain liiton pressikortti tai työnantajan tosite työskentelystä lehdistötehtävissä. Alennushintaiset liput voi ostaa paikan päällä Oopperatalon lipunmyynnissä tai puhelimitse (vain osto, ei varauksia). Alennukseen oikeuttava, voimassa oleva kortti kassalla esitetään lippuja noudettaessa.

vuosikertomukset

Suomen kansallisoopperan ja -baletin vuosikertomukset julkaistaan verkossa pdf-muodossa.

ota yhteyttä

Me palvelemme teitä:

Viestintäpäällikkö Katja Jokinen (09) 4030 2322

Viestintäsuunnittelija Jussi Iltanen (09) 4030 2223 – balettituotantojen ja Balettioppilaitoksen tiedotus (lomalla 21.6.–4.8.2024)

Viestintäsuunnittelija Petra Rönkä 050 413 2421 – ooppera- ja konserttituotantojen tiedotus (lomalla 21.6.–1.8.2024)

press[at]opera.fi, etunimi.sukunimi[at]opera.fi

Oopperan ja Baletin viestintä on lomalla 28.6.–1.8.2024. Vastaamme lehdistölippu-, haastattelu- ja kuvapyyntöihin jälleen lomalta palattuamme. 
Unohtuneen mediapankin salasanan voi hakea mediapankin etusivun ”Salasana unohtunut?” -linkin kautta.
Hyvää kesää!

Tutustu myös näihin