Skip to content

medialle

Palvelut medialle

tiedotteet

Oopperan ja Baletin lehdistötiedotteet ovet luettavissa uutishuoneessa.

Lehdistön edustajana voit tilata tiedotteet sähköpostiisi rekisteröitymällä mediapankkimme rekisteröitymislomakkeella. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen press[at]opera.fi.

lehdistökuvat

Olemme koonneet lehdistökuvat mediapankkiin. Mediapankin kuvat ovat lehdistön vapaasti käytettävissä Kansallisoopperaa ja -balettia koskevien juttujen yhteydessä. Voit tilata tunnukset mediapankkiin rekisteröitymällä. Huomaathan, että rekisteröintien käsittely saattaa viedä noin 1–3 työpäivää. Jos tarvitset kuvia kiireellisesti, laitathan meille sähköpostia osoitteeseen press[at]opera.fi.

Myönnämme mediapankin tunnuksia vain lehdistön edustajille. Mikäli tarvitset kuvia esimerkiksi ryhmämatkanjärjestäjänä, pyydämme tiedustelemaan tarvittavaa materiaalia ryhmämyynnistämme lippuja varatessa. Mikäli tarvitset kuvia jonkin muun yhteistyöprojektin puitteissa, olethan yhteydessä suoraan yhteyshenkilöösi Oopperassa ja Baletissa.

Voit päivittää yhteystietojasi mediapankin osalta omien tietojen kautta (mediapankkiin kirjautuneena ollessasi sivun oikea ylänurkka). Jos olet myös tilannut tiedotteemme, ilmoitathan uuden sähköpostiosoitteesi meille sähköpostitse osoitteeseen press[at]opera.fi.

haastattelupyynnöt

Esiintyjien ja muun henkilökunnan haastattelupyynnöt osoitetaan Oopperan ja Baletin viestintään sähköpostitse osoitteeseen press[at]opera.fi. Välitämme pyynnöt eteenpäin ja hoidamme tarvittaessa kulku- ja kuvausluvat toimittajille ja kuvaajille.

lehdistöliput

Oopperasta ja Baletista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua esitykseen Oopperan ja Baletin viestinnästä sähköpostitse: press[at]opera.fi.

Muut median edustajat voivat ostaa esityksiin lippuja lehdistöalennuksella viikkoa ennen esitystä, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Alennus myönnetään teos- ja esityskohtaisesti, ja se ei koske peruutuspaikkoja. Lehdistöalennus myönnetään Oopperan lipunmyynnissä esitettäessä Journalistiliiton jäsenkortti tai työnantajan tosite työskentelystä lehdistötehtävissä.

vuosikertomukset

Suomen kansallisoopperan ja -baletin vuosikertomukset julkaistaan verkossa pdf-muodossa. Voit tilata painetun vuosikertomuksen Oopperan ja Baletin viestinnästä sähköpostitse: press[at]opera.fi.

ota yhteyttä

Me palvelemme teitä:

Viestintäpäällikkö Katja Jokinen (09) 4030 2322

Viestintäsuunnittelija Petra Rönkä 050 413 2421 – oopperatuotantojen tiedotus

Viestintäsuunnittelija Jussi Iltanen (09) 4030 2223 – balettituotantojen ja Balettioppilaitoksen tiedotus

press[at]opera.fi, etunimi.sukunimi[at]opera.fi

Tutustu myös näihin