Skip to content

KULTTUURIKAVERIA KAIPAAVALLE

Kulttuurikaverit

Haluaisitko lähteä katsomaan oopperaa tai balettia, mutta yksin meneminen tuntuu tylsältä tai vaikealta? Tule Oopperan ja Baletin pääharjoituksiin yhdessä kulttuurikaverin kanssa!

Kulttuurikaverin seura on maksutonta. Helsingissä ja Espoossa toimii kulttuurikavereita, Vantaalla puolestaan kulttuuriluotseja. Lisätietoja kulttuurikaveritoiminnasta saat myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen yleisotyo[at]opera.fi.

KAUDEN 2024–2025 PÄÄHARJOITUKSET

HUOM! Helsingin ja Espoon kulttuurikaverit sekä Vantaan kulttuuriluotsit ilmoittautuvat harjoituksiin oman kulttuurikaverivälityksen kautta, ohjeet alla. Paikkatilannetta voi tiedustella omista välityksistään. Paikkoja ei voi varata Oopperan ja Baletin lipunmyynnistä eikä pääharjoitussivun kautta.

Kauden 2024–2025 avoimet pääharjoitukset kulttuurikavereille ja -luotseille tulevat tälle sivulle elokuun lopussa.

HALUATKO KULTTUURIKAVERIN HELSINGISTÄ?

Täytä kulttuurikaverin hakulomake täällä. Voit myös soittaa numeroon (09) 23 120 375  (takaisinsoittopalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kulttuurikaveri@helsinkimissio.fi.

Kerro meille yhteystietosi ja mihin pääharjoitukseen toivot pääseväsi (jos samaan aikaan on tarjolla useampi avoin harjoitus).

Kaveri varaa paikat ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte. Nauti kulttuurielämyksestä!

HALUATKO KULTTUURIKAVERIN ESPOOSTA?

Toimi näin:

  1. Laita viestiä osoitteeseen kulttuurikaveri@espoo.fi.  Kulttuurikaveri ottaa sinuun yhteyttä ja sopii tarkemmin tapaamisesta.

Kulttuuritilaisuuteen mennään ensisijaisesti julkisilla kulkuneuvoilla ja omilla matkalipuilla.

HALUATKO KULTTUURILUOTSIN VANTAALTA?

Ota yhteyttä kulttuuriluotsit@vantaa.fi

Kysymyksiä?

Lisätietoja Oopperan ja Baletin kulttuurikaveritoiminnasta saat lähettämällä sähköpostia yleisotyo[at]opera.fi