Skip to content

yhteistyökumppanit

Oopperan ja Baletin kumppanit

yrityksesi näköisiä kumppanuuksia

Kansallisoopperan ja -baletin kumppanina yritys voi luoda ikimuistoisia elämyksiä ja uudenlaista sisältöä nykyisille ja uusille asiakkaille sekä muille sidosryhmille. Lisäksi kumppanuuden avulla voi vahvistaa ja kirkastaa brändiä, sitouttaa henkilöstöä sekä tuoda esille vastuullisuutta.

Haluatko kuulla lisää kumppanuusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä:

Viestintäjohtaja Liisa Riekki
liisa.riekki[at]opera.fi
(09) 4030 2300

pääyhteistyökumppanit

Työeläkeyhtiö Varma on yksi Suomen kansallisoopperan ja -baletin pääyhteistyökumppaneista. Yhteistyön juuret juontavat jo vuoteen 1984. Yhteistyön myötä Varma on tukemassa suomalaista kulttuuria ja tuomassa yhä useammalle mahdollisuuden tutustua oopperan ja baletin maailmaan. Varman ja Kansallisoopperan ja -baletin keskeinen yhteistyömuoto on asiakastilaisuuksien järjestäminen.

Stockmann on ollut Oopperan ja Baletin pääyhteistyökumppani vuodesta 2018 alkaen. Oopperan ja Baletin oman verkkokaupan myötä käynnistyi laaja asiakaspalveluun, lipunmyyntiin ja markkinointiin keskittyvä yhteistyö. Kumppanuuden myötä Kansallisooppera ja -baletti on saanut ainutlaatuisena kulttuuritoimijana vahvan roolin Stockmannin kanta-asiakaskumppanina.

yhteistyökumppanit

Sijoittamiseen erikoistunut Evli aloitti vuoden 2018 alussa yhteistyön Kansallisoopperan ja -baletin kanssa. Kumppanuuden keskiössä ovat vahvat elämykset Evlin asiakkaille, henkilöstölle ja muille sidosryhmille. Samalla Evli on tukemassa suomalaista kulttuuria, luovuutta ja osaamista.

”Brändimme toimivat hyvin yhteen. Evliä ja Kansallisoopperaa ja -balettia yhdistää toiminnan tarkkuus ja palveluiden laadukkuus, mikä intohimoon liitettynä tarjoaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia”, sanoo Maunu Lehtimäki, Evli:n toimitusjohtaja.