Siirry sisältöön

Kansallisoopperan ja -baletin kumppaniksi

Kansallisoopperan ja -baletin kumppanina yritys voi luoda ikimuistoisia elämyksiä ja uudenlaista sisältöä nykyisille ja uusille asiakkaille sekä muille sidosryhmille. Lisäksi kumppanuuden avulla voi vahvistaa ja kirkastaa brändiä, sitouttaa henkilöstöä sekä tuoda esille vastuullisuutta.

Lumoudu. Uudistu. Erotu.

Haluatko kuulla lisää kumppanuusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä varainhankintatiimiin.

Sidosryhmäpäällikkö Lauri Pokkinen, lauri.pokkinen[at]opera.fi, 044 262 7699

Pääyhteistyökumppanit

Varma -logoStockmann logo rajattu

Yhteistyökumppanit

Evli Pankki logo

Kesäyön unelma

Varma kumppanina vuodesta 1984 lähtien

Työeläkeyhtiö Varma on Suomen kansallisoopperan ja -baletin pääyhteistyökumppani. Yhteistyön juuret juontavat jo vuoteen 1984.

Yhteistyön myötä Varma on tukemassa suomalaista kulttuuria ja tuomassa yhä useammalle mahdollisuuden tutustua oopperan ja baletin maailmaan.

Varman ja kansallisoopperan keskeinen yhteistyömuoto on asiakastilaisuuksien järjestäminen. Muun muassa Varman merkittävin asiakastilaisuus järjestetään Oopperassa.

Prinsessa Ruusunen

Stockmannin kanssa laajaa yhteistyötä

Kansallisooppera ja -baletti otti käyttöön oman lipunmyyntijärjestelmän ja verkkokaupan vuonna 2018. Samalla käynnistyi laaja asiakaspalveluun, lipunmyyntiin ja markkinointiin keskittyvä yhteistyö Stockmannin kanssa. Yhteistyön myötä Stockmannista tuli yksi Oopperan ja Baletin pääyhteistyökumppaneista. Vastaavasti Kansallisooppera ja -baletti saa ainutlaatuisena kulttuuritoimijana vahvan roolin Stockmannin kanta-asiakaskumppanina.

Don Quijote

Evlin kanssa vahvoja asiakaselämyksiä

Sijoittamiseen erikoistunut Evli aloitti vuoden 2018 alussa yhteistyön Kansallisoopperan ja -baletin kanssa. Kumppanuuden keskiössä ovat vahvat elämykset Evlin asiakkaille, henkilöstölle ja muille sidosryhmille. Samalla Evli on tukemassa suomalaista kulttuuria, luovuutta ja osaamista.

”Brändimme toimivat hyvin yhteen. Evliä ja Kansallisoopperaa ja -balettia yhdistää toiminnan tarkkuus ja palveluiden laadukkuus, mikä intohimoon liitettynä tarjoaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia”, toteaa Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki.

Kalevalanmaa_Aino_hrzntl_Photo-Saara-Salmi

Kalevala Koru Kalevalanmaa-teoksen kumppanina

Kalevala Koru oli kumppanina marraskuussa 2017 ensi-iltaansa saaneen Kalevalanmaa-teokseen liittyen. Osana kumppanuutta Kalevala Koru suunnitteli kaulakorun teoksen innoittamana. Koru on kannanotto suomalaisen peräänantamattomuuden ja sisäisen voiman tärkeydestä. Korun suunnitteli muotoilujohtaja Kirsti Doukas.

Finnair on Kansallisbaletin kumppani Japanin kiertueella 2017

Finnair Kansallisbaletin kumppanina Japanin-kiertueella

Finnair oli Suomen kansallisbaletin yhteistyökumppani Japanin vierailulla keväällä 2017. Finnairille yhteistyö tarjosi raikkaan tavan markkinoida Eurooppaa ja Suomea japanilaiselle kuluttajalle. Sekä Finnair että Kansallisbaletti edustavat korkeaa laatua, kansainvälisyyttä ja pohjoismaista eksotiikkaa.

Japanin-vierailun gaalaohjelmassa nähtiin Muumipeikko ja taikurin hattu -baletin kantaesitys sekä otteita klassikkobaleteista.

Katso alta videoita yhteistyöstämme Finnairin kanssa

Finnair haastatteli Japanista kotoisin olevia tanssijoitamme Hanako Matsunea ja Mai Komoria sekä Kansallisbaletin taiteellista johtajaa Kenneth Greveä kiertueen valmistelujen lomassa.

Lue lisää kiertueesta

#FNBtour