Skip to content

Varainhankinta

Varainhankinta Oopperassa ja Baletissa

Tervetuloa tutustumaan Kansallisoopperan ja -baletin varainhankintaan. Me huolehdimme säätiökumppanuuksista sekä lahjoittajasuhteista. Yritysyhteistyöhön pääset tutustumaan täällä.

Lahjoittaminen

Tue nuoria lupauksia

Verkkokaupassamme voit lahjoittaa haluamasi summan Nuorten laulajien ohjelmaan, Kansallisbaletin nuorisoryhmän toimintaan, Opera Beyond -projektiin sekä tukisäätiön rahastoon.

Onko tiedossasi merkkipäivä?

Merkkipäivälahjoitus on erinomainen tapa tukea ooppera- ja balettitaidetta. Voit lahjoittaa verkkokaupassamme tai olla meihin yhteydessä oman kohteen suunnittelemista varten.

Haluatko tehdä suurlahjoituksen sinulle tärkeään kohteeseen?

Tuloverolain mukaisesti yhteisöt voivat vähentää verotuksessaan 850–50 000 euron suuruisen lahjoituksen, joka on kohdistettu Suomen kansallisooppera ja -baletti sr:lle tai Oopperan ja baletin tukisäätiö sr:lle. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Jätä perinnöksi lahja taiteelle

Haluatko jättää pysyvän jäljen tuleville sukupolville ooppera- ja balettitaiteen tulevaisuuden hyväksi? Voit kohdistaa joko osan testamentistasi tai koko testamenttisi juuri sinulle tärkeään kohteeseen. Ota yhteyttä ja kerromme erilaisista testamenttilahjoitusmahdollisuuksista.

Yhteystiedot

Lauri Pokkinen, sidosryhmäpäällikkö

Yhteystiedot
044 262 7699
lauri.pokkinen@opera.fi

Suomen kansallisoopperan ja -baletin toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit.

Tutustu myös näihin