Siirry sisältöön

Ota yhteyttä

Ryhmämyynti (liput ja tarjoilut) 09 4030 2210 (ma–pe 10–16), liput@opera.fi

***

Oletko kiinnostunut kokonaan räätälöidystä tilaisuudesta etkoineen ja jatkoineen? Etsitkö sopivaa tilaa seminaarille? Meillä järjestät helposti tapahtuman toiveidesi mukaan.

Oli suunnitelmissasi sitten juhlat tanssiorkestereineen tai esitykseen huipentuva kokouspäivä, Oopperatalosta löytyy erilaisia vaihtoehtoja tapahtumasi paikaksi. Valoisasta päälämpiöstä aukeaa kaupungin kaunein maisema Helsingin Töölönlahdelle. Pienempi Alminsalin lämpiö muovautuu helposti erilaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä:

Marjo Nuortimo
Palvelukehittäjä, yritys- ja yhteisöasiakkaat
050 532 9208

tilavuokraus[at]opera.fi

Opastetut kierrokset ryhmille

Ooppera ja Baletti_kulisseissa_kiertokäynnit_lavastamo

Varaa ryhmällesi kiertokäynti kulisseihin

Ilta näyttämöllä on teokselle vain jäävuoren huippu – työpajoissa, verstaissa ja harjoitustiloissa on uurastettu jo paljon ennen ensi-iltaa. Opastetulla kierroksella pääset oopperatalon kulissien taa ja huomaat, miten paljon erilaista osaamista kätkeytyy onnistuneen esityksen taakse.

Tutustu tiloihin

Päälämpiö_photo-Mirka-Kleemola

Tunnelmallinen ympäristö tapahtumallesi

Oopperatalossa on erilaisia vaihtoehtoja tapahtumasi paikasi. Valoisasta päälämpiöstä aukeaa kaupungin kaunein maisema Helsingin Töölönlahdelle. Pienempi Alminsalin lämpiö muovautuu helposti erilaisiin tarpeisiin.

Kansallisoopperan ja -baletin kumppaniksi

Yhteistyökumppanit

Lumoudu. Uudistu. Erotu.

Haluatko kuulla lisää kumppanuusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä varainhankintaamme.

Sidosryhmäpäällikkö Lauri Pokkinen, lauri.pokkinen[at]opera.fi,

044 262 7699

Art&Dinner-illallispaketit

Nauti Art&Dinner-illallispaketti ennen esitystä

Tervetuloa nauttimaan illan ooppera- tai balettiesitykseen räätälöity Art&Dinner-menu yksin, kaksin tai isommalla porukalla Oopperaravintolan uudistuneeseen parvilämpiöön. Keittiömme suunnittelema ja valmistama illallinen tarjoillaan Lounge Parvella klo 17 alkaen.

Keväällä 2023 illallispaketti on saatavilla Carmenin, Turandotin, Raymondan, Jekyll & Hyden ja Taikahuilun iltaesityksissä perjantaisin ja lauantaisin. Voit ostaa illallispaketin itsellesi tai seurueellesi vaikka ette olisi tulossa esitykseen.

Päiväkodeille ja kouluille

Lapsia lämpiössä
Päiväkodeille ja kouluille

Maksutta pääharjoituksiin, Minioopperan yleisöksi ja Lasten taidetuokioon itse tekemään

Avoimet pääharjoitukset ryhmille

Harjoitukset_näyttämö

Tervetuloa koeyleisöksi

Teosta valmistellaan pitkään ennen kuin se päätyy yleisön eteen. Kaikki huipentuu, kun harjoitukset siirtyvät harjoitushuoneista näyttämölle. Viimeisiä harjoituksia kutsutaan pääharjoituksiksi. Niissä on mukana kaikki valmiin esityksen elementit: lavasteet, puvut ja maskit.

Tarjoamme kouluille ja erityisryhmille mahdollisuuden tulla pääharjoituksiin koeyleisöksi. Koeyleisö tuo esiintyjille toivottua jännitettä, joka antaa esimakua oikeasta esitystilanteesta.

Pääharjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen.