Skip to content

Varaudu lakkoihin 12.-15.2.

Lakot vaikuttavat junaliikenteeseen 12.2. sekä bussi-, raitiovaunu- ja metroliikenteeseen 14.-15.2. Jos et pääse paikalle esitykseen, voit vaihtaa lippusi saldoksi vielä 24 h ennen esityksen alkamista. Vaihto-oikeus koskee peruslippuja, eläkeläis-, opiskelija- ja nuorisolippuja. Kampanjahintaisilla lipuilla ei ole vaihto-oikeutta. Saldolla voit ostaa liput johonkin kuluvan kauden esitykseen. Voit ostaa saldolla myös lahjakortin, joka on voimassa 24 kuukautta ostopäivästä. Lue tarkemmat ohjeet myynti- ja toimitusehdoistamme.

Pysäköintipaikat

Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee noin 100 metrin päässä Oopperatalosta Mäntymäen kentällä (Mäntymäentie 1). Pysäköintialue on maksullinen maanantaista perjantaihin klo 21 saakka. Viikonloppuisin ja arkisin klo 21 jälkeen pysäköinti on maksutonta. Varaathan aikaa parkkipaikan etsimiseen, sillä alue palvelee Oopperatalon lisäksi mm. Töölön Kisahallin, Olympiastadionin ja Bolt Arenan asiakkaita sekä lähiseudun asukkaita. Huomioithan myös Mannerheimintien katutyöt. Lue lisää Mannerheimintien peruskorjauksesta täällä.

Oopperatalon läheisyydessä Scandic Park- ja Crowne Plaza -hotellien alapuolella on myös maksullinen pysäköintihalli, P-TöölöVoit katsoa muut lähimmät pysäköintialueet kartasta.

Oopperan ja Baletin oma pieni pysäköintialue Oopperankujalla Töölönlahden puolella on tarkoitettu vain liikkumisesteisten pysäköintiin sekä lyhytaikaiseen (15 min) pysäköintiin. Esityksen päätyttyä pysäköintialue on varattu takseille.

Lue lisää saapumisesta Oopperataloon.