Gå till innehållet

Lyckoplatsen – var sitter vi i dag?

Lyckoplatsen är en förmånlig biljett för dig som inte är så nogräknad med var du sitter i salongen. Vi garanterar dig en god plats värd 69–90 euro för 45–55 euro. Du kan köpa biljetten till föreställningen när som helst i nätbutiken, men du får veta var du sitter först på föreställningsdagen. Lyckoplatserna delas ut i den ordning som de köpts, så det lönar sig att vara ute i god tid. Ta vara på chansen.

Nytt! Vi leverErar din platsbiljett till din e-post på föreställningsdagen

Du behöver inte längre avhämta din platsbiljett från kundtjänsten, då du kommer till föreställningen. Vi levererar den till din e-post på föreställningsdagen. Det lönar sig också att ladda ned Operans och Balettens nya mobilapp, som gör det möjligt att sända biljetter din en vän enkelt och smidigt.

Genom att bli Operans och Balettens vän får du per e-post genast veta när lyckoplatser är till salu.

Köp en Lyckoplats

 • Die tote Stadt
  fre 11.10.2019 kl. 19:00
 • Die tote Stadt
  ons 16.10.2019 kl. 19:00
 • Lumikuningatar
  fre 25.10.2019 kl. 19:00
 • Sofokleen soivat tragediat – Elektra ja Oidipus
  ons 23.10.2019 kl. 19:00

Lyckoplatser till dessa föreställningar

Die tote Stadt

Die tote Stadt – Den döda staden

Ekaterina Gubanova, photo Alexander Karnaushenko

Sofokles’ klingande tragedier – Elektra och Oidipus

Lyckoplatsens försäljningsvillkor

En lyckoplats kostar 45–55 euro och berättigar till bästa lediga platsbiljett på parketten eller balkongen (värd 69–95 euro). Biljetten kan köpas på förhand i nätbutiken, men den egentliga platsbiljetten (inträdesbiljetten) får du först samma dag via e-post.

Lyckoplatserna delas ut i den ordning de köpts och väljs av Operan och Baletten bland de bästa lediga platserna. Platserna placeras i första hand på parketten. Vi kan tyvärr inte garantera att den som köper två Lyckoplatser får dem bredvid varandra. Ett begränsat antal Lyckoplatser finns till salu till vissa valda föreställningar. Högst 2 biljetter/köp. Försäljningen av Lyckoplatser slutar dagen före föreställningen eller då de reserverade Lyckoplatserna till föreställningen tagit slut. Lyckoplatser kan inte bytas ut eller återinlösas.