Skip to content

lyckoplatsen

Lyckoplatsen – var sitter vi i dag?

Lyckoplatsen är en förmånlig biljett för dig som inte är så nogräknad med var du sitter i salongen. Vi garanterar dig en god plats värd minst 66–89 euro för 45–55 euro. Du kan köpa biljetten till föreställningen när som helst i nätbutiken, men du får veta var du sitter först på föreställningsdagen.

Lyckoplatserna delas ut i den ordning som de köpts, så det lönar sig att vara ute i god tid. Ta vara på chansen.

Köp en Lyckoplats

Lyckoplatser till dessa föreställningar

Lyckoplatsens försäljningsvillkor

En lyckoplats kostar 45–55 euro och berättigar till bästa lediga platsbiljett på parketten eller balkongen (värd minst 66–89 euro). Biljetten kan köpas på förhand i nätbutiken, men den egentliga platsbiljetten (inträdesbiljetten) får du först samma dag via e-post.

Lyckoplatserna delas ut i den ordning de köpts och väljs av Operan och Baletten bland de bästa lediga platserna. Platserna placeras i första hand på parketten. Vi kan tyvärr inte garantera att den som köper två Lyckoplatser får dem bredvid varandra. Ett begränsat antal Lyckoplatser finns till salu till vissa valda föreställningar. Högst 2 biljetter/köp. Försäljningen av Lyckoplatser slutar dagen före föreställningen eller då de reserverade Lyckoplatserna till föreställningen tagit slut. Lyckoplatser kan inte bytas ut eller återinlösas.