Skip to content

onnenpaikka

Onnenpaikka – missä tänään istutaan?

Onnenpaikka on edullinen lippu sinulle, joka et ole ronkeli sen suhteen, missä päin katsomoa istut. Takaamme hyvän vähintään 66–89 euron arvoisen paikan 45–55 eurolla. Voit ostaa lipun esitykseen koska tahansa verkkokaupasta, mutta saat tietää paikkasi vasta esityspäivänä. Huomaathan, että Onnenpaikkoja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Tartu mahdollisuuteen.

osta onnenpaikka

onnenpaikkoja tarjolla näissä esityksissä

onnenpaikan myyntiehdot

Onnenpaikan hinta on 45–55 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun permannolla tai parvella (arvo vähintään 66–89 euroa). Lipun voit ostaa verkkokaupasta etukäteen, mutta varsinaisen paikkalipun (pääsylippu) saat vasta esityspäivänä sähköpostiisi.

Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä Oopperan ja Baletin valitsemista parhaista vapaista paikoista. Paikat sijoitetaan ensisijaisesti permannolle. Emme valitettavasti voi taata, että kahden Onnenpaikan ostaja saisi vierekkäiset paikat. Onnenpaikkoja on myynnissä rajallinen määrä valittuihin esityksiin. Korkeintaan 2 lippua/ostos. Onnenpaikkojen myynti päättyy esitystä edeltävänä päivänä tai kun esitykseen varatut Onnenpaikat ovat täynnä. Onnenpaikkoja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.