Siirry sisältöön

Onnenpaikka – missä tänään istutaan?

Onnenpaikka on edullinen lippu sinulle, joka et ole ronkeli sen suhteen, missä päin katsomoa istut. Takaamme hyvän vähintään 69–89 euron arvoisen paikan 45–59 eurolla. Voit ostaa lipun esitykseen koska tahansa verkkokaupasta, mutta saat tietää paikkasi vasta esityspäivänä.

Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Tartu mahdollisuuteen.

Paikkalippu toimitetaan esityspäivänä sähköpostiisi.

Sinun ei enää tarvitse noutaa paikkalippua asiakaspalvelupisteeltä esitykseen saapuessasi, sillä lähetämme sen esityspäivänä sähköpostiisi. Kannattaa myös ladata Oopperan ja Baletin mobiilisovellus, jossa lippujen jakaminen kaverille onnistuu helposti. Lataa Opera&Ballet-sovellus täältä.

Osta Onnenpaikka

Onnenpaikkoja tarjolla näissä esityksissä

Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth; Svetlana Sozdateleva

Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth

Onnenpaikan myyntiehdot

Onnenpaikan hinta on 45–59 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun permannolla tai parvella (arvo vähintään 69–89 euroa). Lipun voit ostaa verkkokaupasta etukäteen, mutta varsinaisen paikkalipun (pääsylippu) saat vasta esityspäivänä sähköpostiisi.

Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä Oopperan ja Baletin valitsemista parhaista vapaista paikoista. Paikat sijoitetaan ensisijaisesti permannolle. Emme valitettavasti voi taata, että kahden Onnenpaikan ostaja saisi vierekkäiset paikat. Onnenpaikkoja on myynnissä rajallinen määrä valittuihin esityksiin. Korkeintaan 2 lippua/ostos. Onnenpaikkojen myynti päättyy esitystä edeltävänä päivänä tai kun esitykseen varatut Onnenpaikat ovat täynnä. Onnenpaikkoja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.