Skip to content

Operans och Balettens presentpaket

Känslan när julklappen är precis rätt

Julpaket är vi allihopa

I juletider värnar vi traditioner och vill umgås med nära och kära. Därför har vi också i år samlat en stor mängd fina paket för att göra dina julförberedelser så enkla som möjligt. Och visst kan du också ge dig själv en gåva, för det finns verkligt spännande inslag på vårens repertoar. Om det är svårt att gissa mottagarens smak, är det bästa valet ett presentkort till Operan och Baletten. Det kan aldrig bli fel.

Presentpaket innehåller biljetter på bästa parkettplatser samt pausservering med kaffe/te och Operans bakelser från buffé. Kampanjen gäller till och med 21.12. Handla snabbt, antalet paket är begränsat. Paketpriserna gäller inte premiärer.

Så här köper du presentpaket

Serveringen som ingår i presentpaketet kan hämtas under föreställningens första paus i buffédukningen i Operarestaurangens Bar & Café Juha. Utforska Operahusets publikutrymmen.

Försäljnings- och leveransvillkor

Presentpaketet kan inte returneras. Biljetterna kan endast bytas till en annan föreställning av operan eller baletten som du ursprungligen valt, förutsatt att det finns platser på föreställningen senast 12 januari 2024. Biljetterna byts ut genom att ringa vår kundtjänst eller besöka vårt kundserviceställe vid Tölöviken. Biljetterna kan inte bytas ut per e-post eller på webbutikens kundkonto.

Läs mer om paketen

Presentkort till Operan och Baletten

se också