Siirry sisältöön

Turvallisesti Oopperaan ja Balettiin

OHJEET PÄIVITETTY 2.5.2022

Helsingin ja Uudenmaan alueella ei ole voimassa olevia kokoontumisrajoituksia, joten koko katsomokapasiteettimme on käytössä. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia Oopperatalossa koko vierailun ajan.

Kiitos, kun omaksut nämä käytännöt kanssamme. Näin Oopperan ja Baletin esityksistä voi nauttia turvallisesti jatkossakin.

3 tärkeintä turvaohjetta

Tulethan esityksiin vain terveenä

Voit perua liput ja tarjoilut jopa vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua. Lue lisää lippujen peruuttamisesta ja tarkista poikkeukset myyntiehdoista. Peruttujen lippujen arvo palautuu asiakastilillesi ja voit käyttää saldon vielä kevään 2023 esityksiin tai tarjoiluihin.

Huolehdi hygieniasta

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia. Käsien desinfiointiainetta on saatavilla kaikkien naulakoiden yhteydessä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Varauduthan ottamalla mukaasi oman kasvomaskin.

Jätä pieni rako

Pidä etäisyyttä kanssakatsojiin myös jonotustilanteissa. Seuraa opasteita ja vältä lähikontaktia. Saavuthan esitykseen ja katsomoon hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkat.

Muistilista esitykseen tulijalle

Saapuminen

Tarjoilut

  • Suosittelemme tilaamaan tarjoilut etukäteen ruuhkien välttämiseksi. Tilaa tarjoilut verkkokaupasta viimeistään 24 tuntia ennen esitystä, puhelimitse ma–pe 10–18, la 12–18 tai asiakaspalvelupisteeltä ma–pe 14–19, la 12–18.
  • Esityspäivänä voit tilata tarjoilut puhelimitse ma-pe oleviin esityksiin vielä samana päivänä klo 16 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä.

Oopperatalossa

  • Suosittelemme käyttämään kasvomaskia koko Oopperatalossa asioimisen ajan.
  • Suosi ostoksissa korttimaksua.
  • Käsiohjelmia on myynnissä asiakaspalvelupisteissä Töölönlahden ja Mannerheimintien aulassa. Voit ostaa käsiohjelman käteismaksulla myös aulahenkilökunnalta.
  • Mene katsomoon paikallesi hyvissä ajoin, niin vältät ruuhkat.

Henkilökuntamme opastaa sinua aina tarvittaessa. Olemme myös tehostaneet siivousta. Kosketuspintoja puhdistetaan myös esityksen aikana.