Siirry sisältöön

Turvallisesti Oopperassa ja Baletissa

Olet meille tärkeä, ja haluamme, että tunnet olosi turvalliseksi Oopperatalossa. Tällä sivulla kerromme, kuinka voit nauttia ooppera- ja balettiesityksistä huoletta.

Tulethan esityksiin vain terveenä

Jos sairastut, voit perua liput ja tarjoilut vielä 24 tuntia ennen esityksen alkua. Lue lisää lippujen peruuttamisesta ja tarkista poikkeukset myyntiehdoista. Peruttujen lippujen arvo palautuu asiakastilillesi ja voit käyttää saldon vielä kevään 2023 esityksiin tai tarjoiluihin.

Vinkkejä esitykseen tulijalle

Tulethan ajoissa paikalle

  • Saavuthan esitykseen ja siirrythän katsomoon hyvissä ajoin, niin vältät suurimmat ruuhkat. Oopperatalon ovet aukeavat 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.
  • Varmista, että sinulla on oikea lippu. Voit tarkistaa paikkasi asiakastililtäsi tai Opera&Ballet-mobiilisovelluksesta. Tarkistamme pääsyliput sekä alennuksiin oikeuttavat todistukset katsomon ovilla.

Huolehditaan yhdessä hygieniasta

  • Käsien desinfiointiainetta on saatavilla kaikkien naulakoiden yhteydessä. Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

Ennakoi ja vältä käteismaksua

Pidä yhteystietosi ajan tasalla

  • Kun ostat liput meiltä, pyydämme sinulta yhteystietojasi. Näin pyrimme varmistamaan sen, että saamme sinut kiinni, mikäli esitys joudutaan vaikkapa yllättäen perumaan. Jos yhteystietosi muuttuvat, käythän päivittämässä tietosi verkkokaupan asiakastilillesi tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tutustu Oopperan ja Baletin tietosuojakäytäntöön.
  • Vältä lippujen ostamista välittäjältä. Saat liput huokeampaan hintaan suoraan meiltä. Lisäksi varmistat sen, että saat rahasi takaisin, mikäli esitys perutaan. Lue lisää myyntiehdoista.

Asiakaspalvelumme apunasi

Muistathan, että henkilökuntamme opastaa sinua aina tarvittaessa sekä paikan päällä että puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Tarkista asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat. Löydät vastauksia moniin kysymyksiin myös Yleisimmät kysymykset -sivulta.