Siirry sisältöön
Koronaviruspandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen pidätämme oikeuden muutoksiin. TUTUSTU AJANTASAISIIN TURVALLISUUSKÄYTÄNTÖIHIN. (Myyntiehdot päivitetty 22.10.2021)

Myyntiehdoista löydät tietoa alennuksista, lippujen hinnoittelusta sekä lippujen vaihdosta ja varauksista. Oopperaravintolan myyntiehdot löydät tämän sivun lopusta.

Huomaathan, että kaikilla ja kaikenikäisillä esitykseen tulijoilla tulee olla oma lippu.

Otamme koronapassin käyttöön 28.11. alkaen. Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle 28.11. alkaen klo 17 jälkeen alkaviin talon tapahtumiin ja esityksiin kaikille 16 vuotta täyttäneille. Jos olet estynyt saapumasta esitykseen koronapassista johtuen, voit peruuttaa liput ja tarjoilut kirjautumalla omalle asiakastilillesi tai puhelimitse viimeistään 7 tuntia ennen esitystä. Oopperan kummituksen liput tulee peruuttaa viimeistään 48 tuntia ennen esitystä. Peruutuksia ei voi tehdä sähköpostitse. Lisätietoja koronapassin johdosta tehtävistä peruutuksista löydät turvallisuuskäytännöistämme.

Oopperan kummitukseen ja Love Never Dies -konsertteihin sovelletaan erillisiä myyntiehtoja.

Lippujen ja tarjoilujen peruminen

Noudatamme poikkeustilanteessa viranomaisten turvallisuussuosituksia. Tutustuthan turvallisuuskäytäntöihimme ennen Oopperatalossa vierailua.

Ethän tule sairaana esitykseen. Voit perua liput ja tarjoilut vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua suoraan asiakastililläsi tai soittamalla asiakaspalveluumme. Peruutuksia ei voi tehdä sähköpostitse. Lippujen arvo palautuu asiakastilillesi. Voit käyttää saldon vielä kevään 2022 esityksiin. Lisätietoja löydät myyntiehdoista kohdista Lippujen vaihto ja Asiakastili.

Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske vierailuesityksiä. Oopperan kummitukseen ja Love Never Dies -konsertteihin sovelletaan erillisiä myyntiehtoja.

Näin perut liput ja tarjoilut verkkopalvelussamme:

  1. Kirjaudu omalle asiakastilillesi.
  2. Siirry kohtaan Tulevat tapahtumat.
  3. Valitse esitys, jonka haluat perua ja klikkaa esitystiedon alta löytyvää Peruuta-painiketta.
  4. Etene ruudulle ilmestyvien ohjeiden mukaan.
  5. Jos olet tilannut esityksen yhteyteen tarjoiluja, muista perua myös ne.
  6. Ostostesi arvo palautuu heti asiakastilisi saldoksi, jonka voit käyttää vielä kevään 2022 esityksiin.

Ohjeet lippujen ja tarjoilujen perumiseen voi katsoa myös videolta: Näin vaihdat ostamasi liput verkkokaupassa

Lippujen vaihto

Perushintaiset liput sekä nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislippu sisältävät maksuttoman vaihdon verkkopalvelussamme. Lippujen vaihto-oikeus edellyttää, että sinulla on voimassa oleva asiakastili. Ryhmävarauksissa (10 lippua tai enemmän), kampanjahintaisissa lipuissa ja vierailuesityksissä vaihto- ja palautusoikeutta ei ole. Pakettihintaisissa lipuissa ei ole vaihto-oikeutta verkkokaupassa tai mobiilisovelluksessa. Voit tehdä vaihtoja toiseen esityspäivään olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konsertin lippuja ei voi palauttaa. Liput voi vaihtaa ainoastaan toiseen Oopperan kummituksen tai Love Never Dies -konsertin esitykseen viimeistään 48 tuntia ennen alkuperäistä esityksen alkamisaikaa. Liput vaihdetaan soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla asiakaspalvelupisteellämme Töölönlahdella. Vaihtoja ei voi tehdä sähköpostitse.

Vaihto-oikeuden myötä voit vaihtaa esityksesi liput toiseen saman ohjelmistokauden esitykseen, mikäli katsomossa on tilaa. Kalliimpaan lippuun vaihdettaessa maksat välisumman. Jos vaihdettavaa esitystä ei löydy heti, voit perua ostoksen, jolloin lippujen arvo tallentuu asiakastilisi saldoksi. Huomioithan, että lähtökohtaisesti tilin saldo tulee käyttää toiseen kuluvan ohjelmistokauden (elokuu – kesäkuu) esitykseen. Sillä ei normaalioloissa voi ostaa lahja- eikä kausikorttia eikä saldoa voi hyödyntää vierailuesityksiin.

Katso tästä ohjeet lippujen vaihtamiseen verkkokaupassa.

Huom. Koronapandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakastilin saldot ovat voimassa kevääseen 2022 saakka. Voit hankkia asiakastilin saldolla lippuja ja/tai tarjoiluja kauden 2021–2022 esityksiin. Poikkeuksellisesti voit lunastaa saldolla myös  lahjakortin. Saldolla ei voi ostaa lippuja vierailuesityksiin. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske vierailuesityksiä. Oopperan kummitukseen ja Love Never Dies -konsertteihin sovelletaan erillisiä myyntiehtoja.

Oopperan ja Baletin asiakaspalvelupisteessä ja puhelimitse tehdyistä vaihdoista perimme palvelumaksun 5e/lippu. Palvelumaksu peritään lipun vaihtamisen yhteydessä. Lippu on vaihdettava viimeistään kahta arkipäivää ennen esitystä.

Jos et ole hyödyntänyt esityksen vaihtomahdollisuutta ajoissa (verkkokaupassa viimeistään 7 tuntia ennen esitystä) tai lippuun ei sisälly vaihto-oikeutta, maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Ohjelmistonmuutostapauksissa tai jos näytäntö perutaan ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) lipun hinta palautetaan pääsylippua vastaan asiakastilisi saldoksi. Palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta. Mikäli haluat hyvityksen muulla tavoin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme kuukauden sisällä muutoksesta tai perumisesta. Ooppera ja Baletti ei korvaa peruutustilanteesta johtuvia välillisiä vahinkoja ja muita kuluja.

Joustava hinnoittelu

Noudatamme joustavaa hinnoittelua. Katsomon istumapaikat on hinnoiteltu niiden näkyvyyden mukaan eri hintaluokkiin A–H. Hinnoitteluun vaikuttaa näkyvyys ja kuuluvuus istumapaikalle, etäisyys näyttämöltä, mahdolliset turvakaiteet sekä teoksen ohjauksen vaikutukset näkyvyyteen. Niinpä kaikkein edullisimpien hintaryhmien paikoissa näkyvyys näyttämölle voi olla rajoitettua, ja samassa hintaluokassa voi olla paikkoja eri puolilla salia.

Hintaan vaikuttavat paikan sijainnin lisäksi esitysajankohta (viikonpäivä ja vuodenaika) ja esimerkiksi mahdollinen tähtivierailija. Istumapaikan hinta voi vaihtua kysynnän mukaan esitysperiodin aikana. Ensi-illoissa on käytössä korotettu hinnoittelu. Kätevimmin löydät hintatiedot ja katsomokartan vapaana olevine paikkoineen valitsemasi teoksen sivulta klikkaamalla haluamaasi esityspäivää.

Huomioithan, että edullisimman hintaryhmän liput kolmannella parvella eivät ole varattavissa. 

Alennukset

Alennukset ovat voimassa teos- ja esityskohtaisesti rajatuilla paikoilla permannolla sekä 1. ja 2. parvella, ellei toisin mainita. Alennukset myönnetään päänäyttämön esitysten perushinnoista, eivätkä ne koske ensi-iltoja tai vierailunäytäntöjä. Alennukset pyöristetään lähimpään euroon. Alminsalin ja lämpiöiden esitysten hinnat ja alennukset vaihtelevat teoskohtaisesti. Muutokset mahdollisia.

Huomioi, että Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konserttien alennuksiin pätevät erilliset ehdot. 

Ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin. Alennus 10–29 henkilön ryhmille on 7%/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 12%/lippu. Alennus koskee permannon ja 1. parven paikkoja.

Nuorisoalennus 40–50% lipun hinnasta alle 20-vuotiaille. Ks. myös liput saman päivän esitykseen.

Opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusmiehet Alennus 40% lipun hinnasta. Ks. myös liput saman päivän esitykseen.

Eläkeläisalennus 10 e/lippu rajatuilla paikoilla permannolla ja 1. parvella. Ks. myös liput saman päivän esitykseen.

Liput saman päivän esitykseen alle 20-vuotiaille, opiskelijoille, varusmiehille, siviilipalvelusmiehille, työttömille ja eläkeläisille liput maksavat 20–50 e/lippu. Alennus on voimassa myyntitilanteen mukaan rajatuilla paikoilla permannolla ja 2. parvella (ei varauksia, ei koske peruutuspaikkoja) aikaisintaan 12 tuntia ennen esitystä. Etu on henkilökohtainen ja alennukseen oikeuttava todistus pitää olla mukana esitykseen tullessa.

Kevään 2022 Baletti100-lippupaketeissa alennus myönnetään perushintaisista lipuista hintaryhmissä A-C. Etu ei koske ensi-iltapäiviä. Etuhinta lasketaan automaattisesti, kun lisäät liput ostoskoriin verkkokaupassa tai mobiilisovelluksessa. Lippupaketissa tulee olla yhtä monta lippua valittuihin teoksiin.

Onnenpaikka on edullinen lippu sinulle, joka et ole ronkeli sen suhteen, missä päin katsomoa istut. Voit ostaa lipun esitykseen koska tahansa verkkokaupasta, mutta saat tietää paikkasi vasta esityspäivänä. Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä, joten nopeus on valttia. Kaudella 2021–2022 myyntiin tulee uusi edullisempi Onnenpaikka valittuihin esityksiin. Sillä takaat istumapaikan vähintään 3. parvelle.

Onnenpaikat tulevat myyntiin syksyllä 2021. Liittymällä Oopperan ja Baletin Ystäviin saat ensimmäisten joukossa tietoa, kun Onnenpaikat ovat myynnissä.

Matkanjärjestäjäalennus 10% perushintaisista lipuista myönnetään vastuullisille matkanjärjestäjille (väh. 10 hengen ryhmille). Alennus koskee permannon ja 1. parven paikkoja.

Alennukseen oikeuttava kortti tai muu todiste on esitettävä pyydettäessä, kun saavut esitykseen.

Kulttuurimaksutavat

Voit ostaa kulttuurimaksutavoilla lippuja Oopperan asiakaspalvelupisteestä sekä Stockmannien palvelupisteistä. Kulttuurimaksutavat (esim. SmartumPay, SmartumPay etämaksu, Edenred, ePassi) eivät käy maksutapana Oopperan verkkokaupassa. Eazybreak-mobiilimaksu käy maksutapana ainoastaan Stockmannilla.

Kulttuurieduilla voit ostaa ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöösi tulevia lippuja ja henkilöllisyys tulee todistaa lippuja lunastaessa. Kulttuurimaksutavoilla ei voi ostaa lahjakorttia.

Liput voi varata puhelimitse lipunmyyntimme numerosta 09 4030 2211 (varausmaksu 5 €/tilaus) ja noutaa Oopperan asiakaspalvelupisteestä tai Stockmannien palvelupisteistä. Stockmann perii 1,5 € tulostuskulua/lippu. Jos tilauksessa on useampi lippu, voit maksaa osan lipuista luottokortilla puhelimitse tai kassalla asioidessasi ja jättää kulttuurieduilla lunastettavan lipun maksettavaksi esitykseen tullessa. Liput voidaan tulostaa vasta, kun kaikki tilauksen liput on maksettu. Ota huomioon, että 5 € varausmaksua ei voi maksaa kulttuurimaksutavoilla.

Näin ostat liput SmartumPay etämaksulla

Soita Oopperan ja Baletin asiakaspalveluun puh. 09 4030 2211 ja tee lipputilaus. Kerro, että haluat käyttää maksuun SmartumPay etämaksua. Saat lipputilauksellesi tilausnumeron, joka sinun tulee syöttää viestikenttään, kun maksat lipun SmartumPaylla etämaksuna. Kun Kansallisooppera ja -baletti saa maksusta kuitin, kohdistamme maksun tilaukselle ja toimitamme lipun sähköpostiin. Etämaksun tulee kattaa koko lipun hinta. Huomioithan, että SmartumPay etämaksulla voit maksaa ainoastaan oman esityslippusi, sillä etu on henkilökohtainen. Varausmaksu 5 €/tilaus.

Lahjakortti

Lahjakortti on voimassa 24 kuukautta ostopäivästä. Tämä voimassaoloaika koskee myös tällä hetkellä voimassa olevia lahjakortteja, joiden voimassaoloaika oli ostohetkellä 12 tai 18 kk. Lahjakorttien voimassaoloaikaa on pidennetty koronapandemian vuoksi.

Lahjakortin voi käyttää verkkokaupassa, Oopperan ja Baletin asiakaspalvelussa sekä Stockmannin asiakaspalvelupisteillä. Lahjakortin summaa ei tarvitse käyttää kerralla kokonaan. Voit ostaa lahjakortilla myös tarjoilut esityksen yhteyteen. Helpoiten ostat lahjakortin verkkokaupastamme.

Koronapandemian aiheuttamasta poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen lahjakortin voi tällä hetkellä lunastaa asiakastilin saldolla.

Asiakastili

Oopperan ja Baletin verkkokaupassa sinulla on oma asiakastili. Asiakastili on luotu sinulle automaattisesti, jos olet ostanut lippuja tai tarjoiluja asiakaspalvelussamme. Kirjautumalla asiakastilillesi voit hallinnoida lipputilauksiasi, muokata yhteystietojasi ja tarkastella ostohistoriaasi. Jos et pääsekään ostamaasi esitykseen, voit vaihtaa perushintaiset liput johonkin toiseen esitykseen. Kun perut ostoksen, lippujen arvo tallentuu asiakastilisi saldoksi. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske vierailuesityksiä.

Asiakastilisi saldo tulee olla käytettynä kevään 2022 aikana. Voit ostaa asiakastilin saldolla lippuja ja/tai tarjoiluja kauden 2021–2022 esityksiin. Poikkeuksellisesti voit lunastaa saldolla myös kausikortin kaudelle 2021–2022 tai lahjakortin. Saldolla ei voi ostaa lippuja vierailuesityksiin.

Asiakastilin saldon käyttö normaalioloissa

Asiakastilin saldo on normaalioloissa käytössäsi kuluvan kauden esityksiin (elokuu – kesäkuu). Sillä ei voi ostaa lahja- eikä kausikorttia eikä lippuja Oopperatalossa vieraileviin esityksiin (esim. Tero Saarinen Company ja Helsingin Kansainvälinen Balettikilpailu). Asiakastilin saldo nollautuu esityskauden päättyessä.

Katso tästä ohjeet asiakastilin luomiseen.

Palvelumaksut

Ooppera- ja balettilippuja on myynnissä oopperabaletti.fi verkkokaupassa, Oopperan ja Baletin asiakaspalvelupisteessä ja Stockmann-tavarataloissa. Liput ovat samanhintaisia verkkokaupassa sekä Oopperan ja Baletin asiakaspalvelupisteessä. Varausmaksuna veloitamme 5e/tilaus. Stockmannin myyntipisteissä peritään palvelumaksua 1,5e/lippu, lahjakortista 1,5e/lahjakortti ja kausikortista 1,5e/kausikortti.

Toimitustavat ja -maksut

Verkkokauppa

Valitse toimitustavaksi printtilippu. Se on maksuton vaihtoehto. Tulosta itse verkosta tilatut liput tai esitä ne älypuhelimen näytöltä esitykseen tullessasi. Lippu/liput toimitetaan PDF-muodossa sinulle sähköpostitse. Lataamalla Oopperan ja Baletin mobiilisovelluksen voit helposti välittää liput kaikille seurueesi jäsenille. Ostamasi liput tallentuvat myös asiakastilillesi, mistä voit tarvittaessa lähettää ne itsellesi uudelleen.

Varaukset ja tilaukset puhelimitse

Voit varata lippuja puhelimitse tai asioimalla Oopperan ja Baletin palvelupisteessä. Lippuja ei voi varata verkkokaupassa eikä Stockmannin palvelupisteissä. Varausmaksuna veloitamme 5e/tilaus. Yksittäisten lippujen varausaika on 1–2 viikkoa varaushetkestä alkaen. Liput tulee kuitenkin lunastaa viimeistään 2 päivää ennen esitystä. Voit lunastaa varaamasi liput myös verkkokaupassamme, jos sinulla on voimassa oleva asiakastili. Mikäli tarvitset apua asiakastilisi käyttöönotossa, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Huomioithan, että H-hintaluokan liput kolmannella parvella on erikoishinnoiteltu eikä niitä voi varata. Voit ostaa ne suoraan palvelupisteistä ja verkkokaupastamme.

Voit tilata lippusi puhelimitse ja maksaa luottokortilla tai laskulla. Tämä onnistuu soittamalla Oopperan ja Baletin puhelinpalveluun. Kysymme luottokorttitietosi (Visa, Eurocard, MasterCard, Amex), ja veloitamme liput luottokortiltasi. Liput saat postissa tai sähköpostitse, toiveesi mukaan.

Toimituskulut:
– maksu laskulla ja lippujen toimitus postitse tai sähköpostilla: 10 e/tilaus
– maksu luottokortilla ja lippujen postitus: 10 e/tilaus
– maksu luottokortilla ja lippujen toimitus sähköpostilla: 5 e/tilaus

Jos lunastat varaamasi liput Stockmannilta, perii Stockmann tilauksen varausmaksun lisäksi palvelumaksua 1,5e/lippu.

Maksutavat

Verkkokaupassamme maksuvälineeksi käyvät tavallisimmat luottokortit (Visa, Eurocard, MasterCard, AMEX), verkkopankki, asiakastilille kertynyt saldo ja voimassaoleva verkkolahjakortti.

Oopperan ja Baletin palvelupisteessä maksuvälineiksi käyvät käteinen, debit-kortit, Visa Electron sekä yleisimmät luottokortit (Visa, Eurocard, MasterCard, AMEX). Lisäksi maksuvälineenä käyvät myös kulttuurisetelit (Smartum, Tyky-kuntoseteli, Tyky-Online ja Virikeseteli), epassi, Edenred-kortti ja -mobiilimaksu sekä SmartumPay ja SmartumPay etämaksu.

Ryhmäliput

Alennukset

Ryhmäalennukset ovat voimassa teoskohtaisesti maanantaista torstaihin rajatuilla paikoilla. Alennus 10–29 henkilön ryhmille 7%/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 12%/lippu. Ryhmäalennus koskee permannon ja 1. parven paikkoja.

Huomioi, että Oopperan kummituksen ja Love Never Dies -konserttien alennuksiin pätevät erilliset ehdot. 

Verkkokaupasta voit toistaiseksi hankkia maksimissaan 20 lippua samaan esitykseen. Jos ryhmän koko on suurempi kuin 20 henkeä, olethan yhteydessä Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin.

Varausehdot

Ryhmävaraukset ovat voimassa max. 2 kuukautta varaushetkestä. Ryhmäliput tulee kuitenkin lunastaa viimeistään 30 päivää ennen esitystä. Huomioithan, että ryhmälipuilla ei ole vaihto-oikeutta. Varausmaksu on 5e/varaus. Se veloitetaan alle 30 lipun tilauksista lippuja lunastettaessa. Voit lunastaa liput verkkokaupassa, Oopperan ja Baletin asiakaspalvelussa sekä Stockmannin palvelupisteissä.

Jos haluat lunastaa ryhmäliput laskulla, ota yhteyttä Oopperan ja Baletin ryhmämyyntiin. Laskun maksettuasi liput lähetetään sinulle postitse tai sähköpostitse, toiveesi mukaan. Toimitusmaksu on 10 e/tilaus (maksuaika 7 vrk).

Ennakkovaraukset kauden 2021–2022 esityksiin

Ryhmät voivat halutessaan tehdä ennakkovarauksia tulevan kauden esityksiin. Ennakkovarauksista peritään 10 euron palvelumaksu/ tilaus, joka veloitetaan heti kun varaus vahvistetaan.

Onnenpaikka

Onnenpaikan hinta on 49–55 euroa, ja lippu oikeuttaa parhaaseen vapaana olevaan paikkalippuun permannolla tai parvella (arvo 69–99 euroa). Kaudella 2021–2022 myyntiin tulee myös uusi edullisempi Onnenpaikka (20–30 euroa) valittuihin esityksiin. Sillä takaat istumapaikan vähintään 3. parvelle.

Kauden 2021-2022 Onnenpaikat tulevat myyntiin syksyllä 2021.

Lipun voit ostaa verkkokaupasta etukäteen, mutta varsinaisen paikkalipun (pääsylippu) saat vasta esityspäivänä sähköpostiisi.

Onnenpaikat jaetaan ostojärjestyksessä Oopperan ja Baletin valitsemista parhaista vapaista paikoista. Emme valitettavasti voi taata, että kahden Onnenpaikan ostaja saisi vierekkäiset paikat. Onnenpaikkoja on myynnissä rajallinen määrä valittuihin esityksiin. Korkeintaan 2 lippua/ostos. Onnenpaikkojen myynti päättyy viimeistään esitystä edeltävänä päivänä tai kun esitykseen varatut Onnenpaikat ovat täynnä. Onnenpaikkoja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Oopperaravintolan myyntiehdot

Tarjoilut esitysten yhteyteen myydään Oopperan ja Baletin verkkokaupassa, asiakaspalvelupisteessä ja puhelinpalvelussa sekä Opera&Ballet-mobiilisovelluksessa. Kaikki ostokset maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimitamme tositteen ostosta sähköpostitse. Pöytänumero ilmoitetaan viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua sähköpostitse. Voit tarkistaa pöytänumerosi myös mobiilisovelluksessa. Saapuessasi esitykseen otathan mukaasi tositteen tilauksesta (voit esittää sen printtinä tai puhelimesi näytöltä).

Yli 20 hengen ryhmiä palvelee Oopperaravintolan yritys- ja ryhmämyynti.

Valikoima

Valikoima saattaa vaihdella esityksen ja päivämäärän mukaan. Verkkokaupassa asioidessasi ilmoita esityksesi päivämäärä ja tarjoiluja tilaavan seurueen koko. Tarjoilut katetaan sinulle valmiiksi pöytään valintasi mukaan joko ennen esitystä tai väliajalla.

Yksityiskohtaiset ainesisältötiedot ruokatuotteista ovat saatavissa asiakaspalvelun ja puhelinpalvelun kautta.

Pöytäpaikka

Varaamme pöydän mahdollisimman lähelle katsomossa olevan istumispaikan poistumisreittiä aina kun mahdollista. Esityksen ollessa hyvin täynnä, pöytävaraus voi olla myös Alminsalin lämpiössä (sijaitsee yhtä kerrosta alempana kuin päälämpiö). Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Normaalioloissa saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten.

Ilmoitamme pöytäsi sijainnin ja pöytänumeron viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua sähköpostitse. Saat viestin asiakastilillesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Voit tarkistaa pöytäpaikkasi myös mobiilisovelluksessa.

Tilaukset puhelimitse

Tilatessasi tarjoilut puhelimitse Oopperan ja Baletin puhelinpalvelusta voit maksaa luottokortilla. Kysymme luottokorttitietosi (Visa, Eurocard, MasterCard), ja veloitamme liput luottokortiltasi.

Kun teet tilauksen puhelimitse ja toimitamme tositteen sähköpostitse, veloitamme toimituskulua 5 €/tilaus. Esteettömien pöytäpaikkojen tilaamisesta ja maksamisesta puhelimitse ei veloiteta toimituskulua.

Tarjoilujen peruuttaminen

Jos et pääse esitykseen, voit perua ostamasi tarjoilut asiakastilisi kautta viimeistään 48 tuntia ennen esitystä. Huomioithan, että palautusmahdollisuus edellyttää, että olet kirjautunut käyttäjä Oopperan & Baletin verkkokaupassa. Tarjoilujen arvo siirretään asiakastilisi saldoksi. Asiakastilin saldo on käytössäsi kuluvan kauden esityksiin ja tarjoiluihin. Sillä ei voi ostaa lahja- eikä kausikorttia. Asiakastilin saldo nollautuu esityskauden päättyessä. Jos et ole hyödyntänyt vaihtomahdollisuutta viimeistään kahta päivää ennen esitystä, maksettuja tarjoiluja ei lunasteta takaisin.