Skip to content

oopperaravintola

Art&Dinner-illallispaketti

Tervetuloa tutustumaan Art&Dinner-illallispakettiin. Illallista on mahdollista nauttia syksyllä 2024 lokakuusta joulukuuhun.

nauti herkullinen illallinen ennen esitystä

Art&Dinner-illallispaketti kohottaa ooppera- tai baletti-iltasi uudelle tasolle. Keittiömme valmistama herkullinen menu tarjoillaan Lounge Parvella valittuina esityspäivinä klo 17 alkaen. Illalliset tarjoillaan noutopöydästä. Otamme huomioon erikoisruokavaliot ennakkoilmoitusten mukaisesti. Voit ostaa illallisen yhteyteen myös makumaailmaan sopivan viinipaketin. Illallismenun hintaan kuuluu jäävesi.

Katso syksyn 2024 illallismenu alta. Menu on mahdollista nauttia seuraavina ajankohtina:

pe 4.10. klo 17 Kesäyön unelma
pe 18.10. klo 17 Salome
pe 1.11. klo 17 Kuolema Venetsiassa
pe 22.11. klo 17 Pohjalaisia
to 5.12. klo 17 Pohjalaisia

Ryhmät (ryhmän koko vähintään 10 henkilöä) voivat tilata illallisen myös muille esityspäiville olemalla yhteydessä Oopperaravintolaan sähköpostitse: ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi.

Löydät menun myös verkkokaupasta Ennen esitystä -osion alta sitten kun illallispaketit ovat myynnissä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Illallis- ja viinipaketit eivät sisällä lippuja illan esitykseen. 

Käytäthän Töölönlahden puoleista sisäänkäyntiä illalliselle saapuessasi.

Näin tilaat illallispaketin verkkokaupastamme

Tilaat illallispaketin helposti verkkokaupastamme. Aloita valitsemalla esityspäivä, teos ja pöytäseurueen koko. Tämän jälkeen valitse Ennen esitystä, ilta. Tarjoilut syksyn esityksiin tulevat myyntiin 5.8. klo 12.

Menun hinta on 50 € / henkilö.

Pöytiin tarjoiltu keittiön tervehdys alkuun

Vihersalaattia ja versoja sekä puolukkavinegretteä (G, vegaaninen)
Lapin villipestolla maustettuja juureksia (G, vegaaninen)
Sieniä, punasipulia, pinaattia ja kirsikkatomaatteja (G, vegaaninen)
Leipäjuustoa ja paahdettua punajuurta (L, G)
Purjo-perunasalaattia (G, vegaaninen)
Villiyrteillä maustettua broileria ja hunajapaahdettua porkkanaa (M, G)
Lämminsavulohta ja tilliemulsiota (M, G)
Talon leipää ja palsternakalla maustettua voita (L)

Kahvimoussea marjahillolla ja kauracrumblella (G, vegaaninen)
Sitruuna-seljankukkatartaletteja (G, vegaaninen)
Minimutakakkuja ja vadelmaa (G)

Jäävesi

illallispakettien myyntiehdot

Art&Dinner-illallispaketteja sekä illallispakettien yhteyteen suunniteltuja erillisiä viinipaketteja voi ostaa Oopperan ja Baletin verkkokaupassa, asiakaspalvelupisteessä ja puhelinpalvelussa sekä Opera&Ballet-mobiilisovelluksessa. Illallispakettien ja viinipakettien myynti päättyy viimeistään 48 tuntia (2 vuorokautta) ennen esitystä. Illallispaketit ja viinipaketit eivät sisällä lippuja esitykseen.

Jos et pääsekään tulemaan, voit perua ostamasi Art&Dinner-illallispaketit ja viinipaketit

puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään 48 tuntia (2 vuorokautta) ennen esitystä. Tällöin pakettien hinta hyvitetään sinulle kokonaisuudessaan. Mahdollisia palvelu- tai toimitusmaksuja ei palauteta. Tuotteiden peruminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. Mikäli peruutat tilauksesi myöhemmin, sinulle hyvitetään 50 % tilaamiesi tarjoilujen hinnasta. Jos et ole hyödyntänyt peruutusmahdollisuutta viimeistään 24 tuntia ennen esitystä, maksettuja tarjoiluja ei lunasteta takaisin. Lue lisää Oopperaravintolan myyntiehdoista.