Skip to content

Miniooppera: Taikahuilu

Kesto
30 min, Ei väliaikaa
Missä
Vierailunäyttämö
Genre
Lapsille
Kieli
Suomi
Ikäsuositus
yli 2-vuotiaille

iloista ja värikästä oopperaa

Papagenolla on melkoinen päivä: ensin pitää pelastaa prinssi Tamino dinosauruksen kynsistä, sitten on etsittävä prinsessa Pamina ja läpäistävä pääsykoe Sarastron kerhoon. Niinkuin siinä ei olisi tarpeeksi ongelmia tavalliselle lintubongarille, pitää vielä keksiä keino, jolla päästään eroon kimeä-äänisestä Yön kuningattaresta. Ja lisäksi pitäisi välttämättä jostain löytää ikioma Papagena. No huh-huh! Tällaisesta ei kyllä selviä ilman taikasoittimia. Mahtaisiko Papagenolla olla sellaisia?

Minioopperasovitus rakastetusta Taikahuilusta tarjoaa vauhtia ja vaarallisen huvittavia tilanteita. Kaksi muuntautumiskykyistä laulajaa esittävät kuutta roolia, ja kaksi taiturillista soittajaa tulkitsevat Mozartin kuolemattomia säveliä. Riemastuttava teos sopii kaikille yli 2-vuotiaille.

Miniooppera: Taikahuilun esitykset järjestetään keväällä 2023 osana Oopperan ja Baletin areenakiertuetta.

galleria

tekijät

Ohjaus
Juhani Koivisto
Lavastus ja puvut
Anna Kontek
Valaistus
Olli-Pekka Koivunen

rooleissa

Solisti
Tiitus Ylipää
Soolosoittaja
Otto Kentala
Soolosoittaja
Martta Jämsä

Esitykset ja liput

Päiväkotiryhmät voivat ilmoittautua Miniooppera Taikahuilun esityksiin osana Oopperan ja Baletin areenakiertuetta Rovaniemellä, Oulussa, Joensuussa ja Turussa. Kaupungit vastaavat itse siitä, miten ja mitkä päiväkotiryhmät pääsevät osallistumaan ilmaisiin esityksiin. Voit kysyä lisätietoja esityksistä kaupunkien opetus- ja koulutuspalveluista. 

Tutustu myös näihin