Skip to content

Kilpailun säännöt | Suomen kansallisooppera ja -baletti

Seuraavat säännöt koskevat Oopperan ja Baletin 1.2.–5.2. järjestettävää ystävänpäiväkilpailua.

Kilpailun järjestää: Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Kilpailu on käynnissä: 1.2.–5.2.2024.

Kilpailussa ovat mukana: kaikki Oopperan ja Baletin ystävänpäiväkilpailuun 5.2.2024 klo 23:59 mennessä osallistuneet luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ystävänpäiväkilpailun lomake Oopperan ja Baletin verkkosivuilla. Kilpailuun ei voi osallistua muulla tavalla.

Suomen kansallisoopperan ja -baletin henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun.

Palkinto: Kilpailun palkintona on kaksi kahden lipun pakettia Jevgeni Oneginin esitykseen 14.2.2024 klo 19 Oopperatalossa Helsingissä. Palkinnon arvo on yhteensä 180 euroa.

Voittajan valitseminen ja julkistus: Kilpailun voittajat valitsee Suomen kansallisoopperan ja -baletin henkilöstöstä koottu raati 6.2. Kilpailun voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse. Jos voittajiin ei saada yhteyttä 8.2. mennessä, raati valitsee uudet voittajat.

Vastausten käyttäminen viestinnässä ja markkinoinnissa: Osallistumalla kilpailuun annat Oopperalle ja Baletille luvan hyödyntää tarinaasi viestinnässä ja markkinoinnissa. Mikäli tarinaa hyödynnetään, tehdään se anonyymisti ja siten, etteivät tarinan henkilöt ole tunnistettavissa.

Järjestäjän vastuu: Suomen kansallisooppera ja -baletti ei vastaa voittajalle mahdollisesti aiheutuvista matka- ja majoituskuluista tai muista palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Meta ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä kilpailu liity millään tapaa Metaan. Jokaisen osallistujan on vapautettava Meta kaikesta vastuusta.

Kilpailua koskevissa kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen miina.malkki@opera.fi.