Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h 30 min
34 tilaisuutta
26.10.2015 – 27.5.2016
Lapsille ja nuorille
Vierailunäyttämö
ilmoittautuminen
So You Think You Can Muuv -miestanssijat

Street-tanssia ja balettia ammattilaisten kanssa

Vauhdikkaat työpajat innostavat 5.-9.-luokkalaisia tanssimaan ja luomaan omia koreografioita ammattitanssijoiden kanssa. Klassista balettia ja street-lajeja yhdistävästä esityksestä ja pienryhmätyöskentelystä muodostuva kokonaisuus tuo tanssin luontevaksi osaksi koulupäivää.

Koko Suomi liikkeelle

Kymmenillä kouluilla eri puolilla Suomea vierailleet tanssityöpajat tukevat koululaisten omaehtoista ja ennakkoluulotonta liikkumista. Tanssiliikkeitä voi treenata myös muuv.fi -sivustolta löytyvän liikepankin avulla. Tutustu street- ja baletti-liikkeisiin, tai opettele vaikka pari samba-askelta!

Big Muuv liikuttaa nuorten ehdoilla

So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajojen innoittama Big Muuv on nuorille suunnattu uusi liikuntakonsepti, joka kannustaa 11–16-vuotiaita koululaisia lisäämään fyysistä aktiivisuuttaan. Vuoden 2016 aikana suunnitellaan harraste- ja välituntisisältöjä kouluihin yhdessä nuorten kanssa.

Mukana liikuttamassa ovat Suomen Kansallisbaletti, Sirkuksen tiedotuskeskus, Suomen Nuorisosirkusliitto ry, Nuori kulttuuri-säätiö, Lastenkulttuurikeskusten liitto, Valo ja Liikkuva koulu-ohjelma.

Miksi Muuv

So You Think You Can Muuv -esityskuva2

”Tarvitsemme liikuntaa, sillä kehomme on tehty sitä varten.”

– Mr. Muuv, Kenneth Greve

Työpajat kouluissa

So You Think You Can Muuv? -työpajat on suunnattu koululuokille 5.-9. Työpajoihin ilmoittaudutaan kevät- ja syyskausittain erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Mukaan pääsevät koulut valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sellaiset koulut, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet työpajaan, ovat etusijalla.

Työpajoja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevasti muilla paikkakunnilla. Keväällä 2016 työpajat vierailevat Jyväskylässä, Salossa ja Hämeenlinnassa.

Lisätietoja antaa tuotantokoordinaattori Milka Jafri: milka.jafri[a]opera.fi, p. 050 430 8093

Työryhmä

Suomen kansallisbaletti ja Suomalainen balettiseurue yhteistyössä

Koreografia
Ville Valkonen

Musiikki
Petri Alanko