Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 1 h 30 min
17 tilaisuutta
21.2.2017 – 11.5.2017
Lapsille ja nuorille
Vierailunäyttämö
ilmoittautuminen
So You Think You Can Muuv -miestanssijat

Street-tanssia ja balettia ammattilaisten kanssa

Vauhdikkaat työpajat innostavat 5.-9.-luokkalaisia tanssimaan ja luomaan omia koreografioita ammattitanssijoiden kanssa.

Klassista balettia ja street-lajeja yhdistävästä esityksestä ja pienryhmätyöskentelystä muodostuva kokonaisuus tuo tanssin luontevaksi osaksi koulupäivää.

Ota Muuv-koreografia haltuun videolta

Koko Suomi liikkeelle

Nuoret tarvitsevat motivaatiota liikkuakseen. Jotta motivaatio voi syntyä, tarvitaan inspiraatio. So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat toimivat nuorten inspiraationa. Ammattitanssijat näyttävät esimerkillään kuinka hauskaa ja helppoa liikkuminen voi olla. Korkealaatuiset tanssiesitykset ja kannustava ote nuorten omaan liikkumiseen ovat työpajan lähtökohdat. Kaikki liike on tanssia, ja kaikilla on lupa liikkua.

So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat tukevat koululaisten omaehtoista ja ennakkoluulotonta liikkumista.

Tanssityöpajamme tukee oppilaiden hyvinvointia, fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon. Tanssityöpajassamme oppilaille syntyvä usein hyvin positiivinen kokemus on tärkeä liikunnallisen elämäntavan tukemisessa tai synnyttämisessä. Jokainen oppilas voi toteuttaa itseään ja liikkeitä oman lähtötasonsa, taitotasonsa sekä halunsa mukaisesti.

#muuv

So You Think You Can Muuv -esityskuva2

”Tarvitsemme liikuntaa, sillä kehomme on tehty sitä varten.”

– Mr. Muuv, Kenneth Greve

Työpajat kouluissa

So You Think You Can Muuv? -työpajat on suunnattu koululuokille 5.-9. Työpajoja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevasti muilla paikkakunnilla.

Jos olet kiinnostunut saamaan työpajan koulullesi ota yhteyttä sähköpostitse yleisotyo@opera.fi. Mukaan pääsevät koulut valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sellaiset koulut, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet työpajaan, ovat etusijalla.

Lisätietoja antaa tuotantokoordinaattori Sonja Lipponen, sonja.lipponen(at)opera.fi, p. 050 430 8093.

Työryhmä

Suomen kansallisbaletti ja Ballet Finland yhteistyössä

Koreografia
Ville Valkonen

Musiikki
Petri Alanko