Skip to content

So You Think You Can Muuv?

Kesto
1 t 30 min
Missä
Vierailunäyttämö
Genre
Lapsille

Street-tanssia ja balettia ammattilaisten kanssa

Vauhdikkaat So You Think You Can Muuv? -työpajat innostavat 5.-9.-luokkalaisia tanssimaan ja luomaan omia koreografioita ammattitanssijoiden kanssa.

Klassista balettia ja street-lajeja yhdistävästä esityksestä ja pienryhmätyöskentelystä muodostuva kokonaisuus tuo tanssin luontevaksi osaksi koulupäivää.

So You Think You Can Muuv? -työpajoja järjestetään toukokuussa 2023 Oopperan ja Baletin areenakiertueella Rovaniemellä, Oulussa, Joensuussa ja Turussa. Kaupungit vastaavat itse siitä, miten ja mitkä ryhmät pääsevät osallistumaan ilmaisiin esityksiin. Voit kysyä lisätietoja esityksistä kaupunkien opetus- ja koulutuspalveluista. 

Hakuaika syksyn 2023 työpajoihin alkaa 16.5. klo 9.

Ota Muuv-koreografia haltuun videolta

Koko Suomi liikkeelle

Nuoret tarvitsevat motivaatiota liikkuakseen. Jotta motivaatio voi syntyä, tarvitaan inspiraatio. So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat toimivat nuorten inspiraationa. Ammattitanssijat näyttävät esimerkillään kuinka hauskaa ja helppoa liikkuminen voi olla. Tanssiesitys ja kannustava ote nuorten omaan liikkumiseen ovat työpajan lähtökohdat. Kaikki

liike on tanssia, ja kaikilla on lupa liikkua. Jokaisen idea on arvokas.

So You Think You Can Muuv? -tanssityöpajat tukevat koululaisten omaehtoista ja ennakkoluulotonta liikkumista.

Tanssityöpajamme tukee oppilaiden hyvinvointia, fyysistä, sosiaalista ja psyykkistä

toimintakykyä sekä myönteistä suhtautumista omaan kehoon. Tanssityöpajassamme oppilaille syntyvä usein hyvin positiivinen kokemus on tärkeä liikunnallisen elämäntavan tukemisessa tai synnyttämisessä. Jokainen oppilas voi toteuttaa itseään ja liikkeitä oman lähtötasonsa, taitotasonsa sekä halunsa mukaisesti.

Syksyn 2023 työpajat kouluille

So You Think You Can Muuv? -työpajat on suunnattu koululuokille 5.-9. Työpajoja järjestetään pääkaupunkiseudulla ja vaihtelevasti muilla paikkakunnilla. Työpaja kestää n. 1 t 15 min. Työpaja järjestetään koulun liikuntasalissa ja alkaa yleensä 9. Työpajan alussa on tanssiesitys (10 min), jota katsomaan ovat tervetulleita kaikki koulun oppilaat ja henkilökunta.

Hakuaika syksyn 2023 työpajoihin alkaa 16.5. klo 9.

Työpajat alkavat kouluilla aamuisin klo 9.

Mukaan pääsevät koulut valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sellaiset koulut, alueet ja kaupungit, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet työpajaan, ovat etusijalla.

Lisätietoja antaa Sonja Lipponen, sonja.lipponen[at]opera.fi, p. 050 430 8093.

galleria

Työryhmä

Esitykset toteuttavat yhteistyössä Suomen kansallisbaletti ja Ballet Finland.

Koreografia
Ville Valkonen