Siirry sisältöön

The Many Sides of Measha

30.5.2018

Tällaista ääntä Kansallisoopperassa ei ole kuultu koskaan.

Kanadalainen sopraano Measha Brueggergosman on ainutlaatuisen monipuolinen laulaja, joka on yhtä kotonaan oopperan, gospelin ja jazzin maailmassa. ”Hänellä on kyky saada musiikki hehkumaan”, kirjoittaa The Telegraph. Luvassa on unohtumaton ilta!

Measha Brueggergosman
Kansallisbaletin kevätgaala

Tanssin tähden

26.5.2018

Parhaat klassiset baletit ja nykytanssiteokset

Kansallisbaletin kevätgaalan huipennuksena maailmankuulu Polina Semionova nähdään Don Quijoten katkelmassa parinaan Kansallisbaletin tähtitanssija Michal Krčmář. Norjan kansallisbaletista vieraiksi saapuvat solistitanssijat Julie Gardette ja Douwe Dekkers.

Javier Torres – Pjotr Tšaikovski

Prinsessa Ruusunen

24.8.2018 – 15.9.2018

Koko perheen suosikki palaa ohjelmistoon

Tuttu tarina lumotusta prinsessa Aurorasta, hyvistä ja pahoista haltiattarista sekä seikkailevasta prinssistä on parhaimmillaan tanssittuna.  Upeat puvut ja lavastus luovat väreissä hehkuvan satumaailman, josta nauttii koko yleisö perheen pienimmistä aikuisiin katsojiin.

Prinsessa Ruusunen
Ooppera_ja_Baletti_puvustus

Stockmann ja Kansallisooppera ja -baletti laajaan yhteistyöhön

Kansallisooppera ja -baletti ottaa käyttöön oman lipunmyyntijärjestelmän ja verkkokaupan, kun ohjelmistokauden 2018–2019 myynti huhtikuussa alkaa. Samalla käynnistyy laaja asiakaspalveluun, lipunmyyntiin ja markkinointiin keskittyvä yhteistyö Stockmannin kanssa. Jatkossa Oopperan ja Baletin lippuja voi ostaa sen omien myyntikanavien lisäksi Stockmann-tavarataloista pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.
Giselle

Osallistu tutkimukseen ja voita liput Don Quijote -balettiin

Ooppera ja Baletti tutkii verkossa suorina lähetyksinä nähtävien esitysten katsojakokemusta. Osallistu verkkokyselyyn torstaina 1.3.2018 Giselle-baletin suoran lähetyksen yhteydessä ja voit voittaa liput Don Quijote-balettiin. Samalla pääset kehittämään virtuaalinäyttämö Stage24:ää, jonka suosio kasvaa kohisten.
Giselle

Tähtitanssija Eun-Ji Halle Edvard Fazer -palkinto

Kansallisbaletin tähtitanssija Eun-Ji Ha on saanut Suomen Kulttuurirahaston Edvard Fazer -palkinnon. Ha otti vastaan palkintomaljan ja siihen kuuluvan 10 000 euron tunnustuksen Gisellen ensi-illan yhteydessä perjantaina 23. helmikuuta 2018.
Lisää uutisia

Lahjoita

Tue tulevaisuuden toivoja. Ryhdy taidemesenaatiksi ja tee lahjoitus Oopperalle ja Baletille.
Ryhdy taidemesenaatiksi

Tue tulevaisuuden toivoja

Ooppera & Baletti lukuina

0
Kuukausipalkkaista työntekijää
0
Kansallisuutta
0
Esitystä
0
Paikkakuntaa
0
Kävijää
0
Lasta ja nuorta

*luvut vuodelta 2016