Siirry sisältöön

Kansallisoopperan ja -baletin varainhankinta

Tervetuloa tutustumaan Kansallisoopperan ja -baletin varainhankintaan. Me huolehdimme yritys- ja säätiökumppanuuksista sekä lahjoittajasuhteista.

Pieni pyyntö tanssijoilta

Lahjoita tanssijalle tossut

Naistanssijoillamme kuluu yhteensä noin 2 160 paria varvastossuja yhden näytäntökauden aikana. Miehillä menee samassa ajassa pehmeitä tossuja noin 1 600 paria. Lahjoittamalla rahaa tanssijoiden tossuihin tuet merkittävällä tavalla heidän mahdollisuuksiaan toteuttaa ammattiaan.

Merkkipäivälahjoitukset

Onko tiedossasi merkkipäivä?

Merkkipäivälahjoitus on erinomainen tapa tukea ooppera- ja balettitaidetta. Voit lahjoittaa rahastoon tai olla meihin yhteydessä oman kohteen suunnittelemista varten.

Suurlahjoitukset

Haluatko tehdä suurlahjoituksen sinulle tärkeään kohteeseen?

Tuloverolain mukaisesti yhteisöt voivat vähentää verotuksessaan 850–50 000 euron suuruisen lahjoituksen, joka on kohdistettu Suomen kansallisooppera ja -baletti sr:lle tai Oopperan ja baletin tukisäätiö sr:lle.

Testamenttilahjoitukset

Jätä perinnöksi lahja taiteelle

Haluatko jättää pysyvän jäljen tuleville sukupolville ooppera- ja balettitaiteen tulevaisuuden hyväksi? Ota yhteyttä ja keskustele kanssamme erilaisista testamenttilahjoitusmahdollisuuksista. Voit kohdistaa joko osan testamentistasi tai koko testamenttisi juuri sinulle tärkeään kohteeseen.

Ota yhteyttä

Lauri Pokkinen, sidosryhmäpäällikkö

Yhteystiedot
044 262 7699
lauri.pokkinen@opera.fi