Siirry sisältöön

Kahdeksan lahjaa, jotka menevät suoraan tunteisiin

Lahjojen antaminen on kivaa, mutta niiden avaaminen vasta hienoa onkin. Saammeko siis esitellä Oopperan ja Baletin tämän joulun paketit? Kokosimme lahjapöydälle kahdeksan erilaista teosta. Tutustu valikoimaan ja osta lahjapaketit läheisillesi tai hemmottele itseäsi Oopperan ja Baletin verkkokaupassa.

Tästä alkaa joulun valmistelu.
LAHJAPAKETTI KAHDELLE

Sisältää kaksi lippua parhaille permantopaikoille sekä väliaikatarjoiluna noutopöydästä kahvin/teen ja Oopperan leivokset. Kampanja voimassa 22.12. saakka. Toimi nopeasti, paketteja tarjolla rajoitetusti. Pakettihinnat eivät koske ensi-iltoja.

 Voit ostaa lahjapaketin yhdelle, kahdelle tai vaikka kymmenelle. Klikkaa paikat permannolta, hintaryhmästä B tai C ja valitse lipputyypiksi LAHJAPAKETTI. Lahjapakettiin kuuluvat tarjoilut ovat noudettavissa esityksen ensimmäisellä väliajalla Oopperaravintolan Juha-päädyn noutopisteeltä.

Huomioithan, ettei Salomessa ole väliaikaa. Lahjapakettiin kuuluvat tarjoilut voi nauttia vain ennen esitystä. 

Lahjapaketteihin kuuluvia lippuja ei voi palauttaa. Liput voi vaihtaa ainoastaan alun perin valitsemasi oopperan tai baletin toiseen esitykseen 15. tammikuuta mennessä. La Traviatan osalta vaihtoja voi tehdä viimeistään 48 tuntia ennen alkuperäisen esityksen alkamisaikaa, poikkeuksena 20.1. oleva esitys, johon vaihtoja voi tehdä ainoastaan 15. tammikuuta mennessä. Liput vaihdetaan soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla asiakaspalvelupisteellämme Töölönlahdella. Vaihtoja ei voi tehdä sähköpostitse.

Tutustu lahjapaketteihin

ooppera 10.12.2021–20.1.2022
Giuseppe Verdi

La Traviata

La Traviatassa Verdi suorastaan tuhlailee kiehtovia melodioita, ja
orkesteri säestää vaikuttavasti niin luopumisen haikeutta kuin hilpeitä pariisilaisjuhlia. Romanttinen tarina nuoresta rakkaudesta sairauden varjossa on Kansallisoopperan kestosuosikki. Violettan roolissa nähdään upeaa kansainvälistä uraa tekevä sopraano Tuuli Takala.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 159 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 79,50 €)

Pakettihinta ei koske 10.–29.12.2021 olevia esityksiä.

OOPPERAN ENSI-ILTA 28.1.2022 / MUUT ESITYKSET 1.–24.2.2022
BENJAMIN BRITTEN

Billy Budd

Benjamin Brittenin harvoin nähty mestariteos on kertomus olosuhteiden uhriksi joutumisesta ja yksilön nujertumisesta valtakoneiston paineessa. Vaikuttava toteutus huokuu toisen maailmansodan aikaisen sukellusveneen klaustrofobista tunnelmaa. Samalla kun pintaan nousevat tukahdetut intohimot ja syyllisyyden paino, teos saa pohtimaan myös viattomuutta, inhimillisyyttä ja toivoa.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 159 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 79,50 €)

Pakettihinta ei koske ensi-iltaa.

OPERETTI 11.2.–10.3.2022
franz lehár

Iloinen leski

Kansallisoopperassa ennätykselliset 314 kertaa esitetty Iloinen leski on myös maailmalla kaikkein suosituin operetti. Suomeksi laulettu teos sopii erinomaisesti myös ensikertalaisille. Häikäisevän kauniit puvut ja upea lavastus takaavat visuaalisesti lumoavan kokonaisuuden. Esiripun noustessa tuntuu kuin astuisi suuriin, loisteliaisiin juhliin.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 159 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 79,50 €)

BALETIN ensi-ilta 25.2.2022 / Muut esitykset 26.2.–14.5.2022
Jorma ELO – JEAN SIBELIUS

Sibelius

Uutuusbaletti kertoo Jean Sibeliuksesta – hänen luovuudestaan ja sen eteenpäin vievästä voimasta. Jeanin elämänkaari ei kuitenkaan olisi mahdollinen ilman Ainon rakkautta, tukea ja ymmärrystä. Ainon ja Jeanin rakkaustarina onkin tämän teoksen sydän. Musiikkina kuullaan kansallissäveltäjämme koskettavimpia sävellyksiä.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 169 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 84,50 €)

Pakettihinta ei koske ensi-iltaa.

oopperan ensi-ilta 18.3.2022 / muut esitykset 22.3.–29.4.2022
RICHARD STRAUSS

Salome

Salomen ensiesitys 1905 teki hetkessä Richard Straussista oopperasäveltäjän, jonka nimi oli kaikkien huulilla. Aikansa kohuooppera ihastutti ja tyrmistytti uskonnollisuutta ja erotiikkaa uhkuvalla aiheellaan ja uudenlaisella sävelkielellään. Yksinäytöksinen teos on eräs kaikkien aikojen väkevimmistä ja intensiivisimmistä oopperoista.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 169 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 84,50 €)

Pakettihinta ei koske ensi-iltaa.

Huomioithan, ettei esityksessä ole väliaikaa. Lahjapakettiin kuuluvat tarjoilut voi nauttia vain ennen esitystä. 

ooppera 31.3.–30.4.2022
GAETANO DONIZETTI

Don Pasquale

Korviahivelevät melodiat ja hilpeän vauhdikkaat laulut tekevät Don Pasqualesta suorastaan musikaalimaisen helposti nautittavaa
musiikkiteatteria. Tällä kertaa tapahtumat on sijoitettu 1950-
luvun Italiaan. Katsoja saa nauttia tyylikkäistä puvuista sekä ennen kaikkea huikean taiturillisesta bel canto -laulusta. Tunnelma on juuri sopiva keväisen raikkaaseen ilotteluun.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 159 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 79,50 €)

BALETTI 6.–22.4.2022
MARJO KUUSELA – EERO OJANEN

Seitsemän veljestä

Aleksis Kiven Seitsemän veljestä on koko Suomen tuntema klassikkotarina, kansallisromaani, joka vie Nurmijärven maisemiin, Jukolan talon hurjien veljesten edesottamusten keskelle. Alun perin vuonna 1980 Kansallisbaletille valmistunut Seitsemän veljestä on yksi suomalaisen balettiohjelmiston merkkiteoksista. Rakastettu koreografia palaa näyttämölle satavuotisjuhlavuoden kunniaksi.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 149 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 74,50 €)

BALETIN ENSI-ILTA  6.5.2022 / MUUT ESITYKSET 7.–20.5.2022
NUUTINEN – KVARNSTRÖM – SAARINEN

Tripla: Made in Finland

Kansallisbaletin juhlavuoden Tripla tuo näyttämölle kolmen kansainvälisesti menestyneen suomalaisen koreografin uudet tanssiteokset. Kenneth Kvarnströmin, Johanna Nuutisen ja Tero Saarisen teoksia yhdistää valaistuksen ja lavastuksen suunnitteleva Joonas Tikkanen. Illan puvut ovat Erika Turusen ja Kenneth Kvarnströmin käsialaa. Tämä ilta on Made in Finland!

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 139 € (hintaluokka C, lahjapaketti yhdelle alkaen 69,50 €)

Pakettihinta ei koske ensi-iltaa.

Saammeko kutsua sinua ystäväksemme?

Kirjaudu ystävien listalle ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tarjouksista, tulevista esityksistä sekä Stage24-palvelun suorista lähetyksistä.

Tilaa uutiskirje >

Liput ja tarjoilut Opera&Ballet-mobiilisovelluksesta

Opera&Ballet_appstoreOpera&Ballet_googleplay