Siirry sisältöön

Joulukuusikko on rakennettu

Oopperan ja Baletin lahjapaketit ovat joulun hittituotteita. Tarjolla on nyt kuusi upeaa teosta, jokaisesta genrestä ja jokaiseen makuun löytyy omansa. Lahjan antaminen ei voisi olla tämän helpompaa – kunhan vain osaat päättää teosten joukosta suosikkisi. Mikäli valinnan vaikeus käy mahdottomaksi niin ei hätää – voit ostaa lahjaksi myös Oopperan ja Baletin lahjakortin ja antaa lahjan saajan päättää itse esityksensä.

LAHJAPELI ALKAKOON.
LAHJAPAKETTI KAHDELLE

Sisältää kaksi lippua parhaille permantopaikoille sekä väliaikatarjoiluna noutopöydästä kahvin/teen ja Oopperan leivokset. Kampanja voimassa 22.12. saakka. Toimi nopeasti, paketteja tarjolla rajoitetusti. Pakettihinnat eivät koske ensi-iltoja.

 Voit ostaa lahjapaketin yhdelle, kahdelle tai vaikka kymmenelle. Klikkaa paikat permannolta, hintaryhmästä B tai C ja valitse lipputyypiksi LAHJAPAKETTI. Lahjapakettiin kuuluvat tarjoilut ovat noudettavissa esityksen ensimmäisellä väliajalla Oopperaravintolan Juha-päädyn noutopisteeltä.

Lahjapaketteihin kuuluvia lippuja ei voi palauttaa. Liput voi vaihtaa ainoastaan alun perin valitsemasi oopperan tai baletin toiseen esitykseen 10. tammikuuta 2023 mennessä. Liput vaihdetaan soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla asiakaspalvelupisteellämme Töölönlahdella. Vaihtoja ei voi tehdä sähköpostitse.

Tutustu lahjapaketteihin

baletti 14.1.–3.2.2023
LIAM SCARLETT – GEORGES BIZET

Carmen

Maailman suosituimman oopperan kohtalokas rakkaustarina siirtyy balettinäyttämölle. 1930-luvun Espanjassa on juuri puhkeamassa sisällissota. Painostavassa ajassa jokaisen on puolustettava itseään säilyäkseen hengissä. Dramatiikkaa ja suuria tunteita sytyttävien Georges Bizet’n sävelien tahtiin.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 152 € (hintaluokka C, yksittäiset liput permannolle ilman väliaikatarjoiluja alk. 79 €)

Lahjapaketit Carmenin esityksiin 14.1., 21.1. ja 28.1. on loppuunmyyty.

OOPPERAN ENSI-ILTA 27.1.2023
MUUT ESITYKSET 31.1.–4.3.2023
giacomo puccini

Turandot

Prinsessa Turandot asettaa kosijoilleen kolme kysymystä. Vain oikein vastanneet selviävät hengissä. Uusi, visuaalisesti häikäisevä ooppera kiteyttää Puccinin suuren klassikon universaaliin sanomaan: ei ole väliä, kuka olet tai mistä tulet – me kaikki etsimme rakkautta.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 176 € (hintaluokka C, yksittäiset liput permantopaikoille ilman väliaikatarjoiluja alk. 89 €)

Pakettihinta ei koske ensi-iltaa.

Lahjapaketit Turandotin esityksiin 8.2., 10.2., 16.2., 18.2. ja 4.3. on loppuunmyyty. 

Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth; Svetlana Sozdateleva; Alexey Kosarev
ooppera 11.–25.2.2023
DMITRI ŠOSTAKOVITŠ

Mtsenskin kihlakunnan Lady Macbeth

Šostakovitšin riipaisevan oopperan tulkinta peittoaa hurjuudessaan parhaimmatkin rikossarjat. Trillerimäisestä toteutuksesta nousi ensi-illassaan ilmiö, joka keräsi ylistäviä arvioita. Lavalla kohtaavat kauneus ja rujous sekä realismi ja mielikuvituksellisuus. Tässä oopperassa rakkaudesta kamppaillaan vereslihalla.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 142 € (hintaluokka C, yksittäiset liput permantopaikoille ilman väliaikatarjoiluja alk. 69 €)

BALETIN ENSI-ILTA 24.2.2023
MUUT ESITYKSET 28.2.–23.3.2023
tamara rojo – alexander glazunov

Raymonda

Aatelisneito Raymonda haluaa osallistua sotaponnisteluihin ja lähtee rintamalle huolehtimaan loukkaantuneista sotilaista. Mutta rakkaus yllättää, ja Raymonda joutuu valinnan eteen. Kansallisbaletin uusi tulkinta klassikkobaletista vie 1850-luvulle Krimin sodan keskelle ja tuo mukaan naisten näkökulman.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 152 € (hintaluokka C, yksittäiset liput permantopaikoille ilman väliaikatarjoiluja alk. 79 €)

Pakettihinta ei koske ensi-iltaa.

BALETTI 1.– 25.4.2023
VAL CANIPAROLI

Jekyll & Hyde

Salaperäisen pahantekijän Hyden riehuessa kaduilla lääkäri Jekyll tekee ihmiskokeita laboratoriossaan. Ihmismielen syviin ristiriitoihin uppoutuva baletti vie katsojat viktoriaanisen Lontoon hämyisille kaduille, mielisairaalan uhkaavaan tunnelmaan ja yläluokan eleganssiin.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 148 € (hintaluokka C, yksittäiset liput permantopaikoille ilman väliaikatarjoiluja alk. 79 €)

Taikahuilu. Jussi Merikanto
ooppera 15.–26.4.2023
w. a. mozart

Taikahuilu

Animaatiota ja näyttämöllä esiintyviä laulajia yhdistävä hulvaton toteutus on saanut ylistävät arviot kaikkialla. Taina etenee mykkäelokuvan kultakauden hengessä ja tuo näyttämölle rikkaan fantasiamaailman. Tuttu tarina Paminaa etsivästä Taminosta ja Papagenaa haikailevasta Papagenosta on entisellään, samoin Mozartin iki-ihana musiikki.

LAHJAPAKETTI KAHDELLE ALKAEN 152 € (hintaluokka C, yksittäiset liput permantopaikoille ilman väliaikatarjoiluja alk. 79 €)

Lahjapaketit Taikahuilun esityksiin on loppuunmyyty.

Lahjakortti toimii aina

Ymmärrämme oikein hyvin, että joskus esityksen valitseminen toisen puolesta on vaikeaa. Ja on sellaisiakin ihmisiä, jotka ilahtuvat suuresti päästessään valitsemaan teoksen ihan omin kätösin. Näitä tilanteita varten meillä on olemassa Oopperan ja Baletin lahjakortti.

Saammeko kutsua sinua ystäväksemme?

Kirjaudu ystävien listalle ja saat ensimmäisten joukossa tietoa tarjouksista, tulevista esityksistä sekä Stage24-palvelun suorista lähetyksistä.

Tilaa uutiskirje >

Liput ja tarjoilut Opera&Ballet-mobiilisovelluksesta

Opera&Ballet_appstoreOpera&Ballet_googleplay