Skip to content

oopperan ja baletin lahjapaketit

Se tunne, kun lahjapaketti kolahtaa

paketteja oomme kaikki

Jouluna kuuluu vaalia perinteitä ja panostaa yhteiseen aikaan. Siispä kokosimme tänäkin vuonna komean joukon lahjapaketteja Oopperaan ja Balettiin. Voit toki lahjoa myös itsesi, sen verran kutkuttavaa koettavaa löytyy kevätkauden ohjelmistosta. Mikäli lahjansaajan maun ennakoiminen on mahdotonta, osta hänelle Oopperan ja Baletin lahjakortti. Sen kanssa et voi mennä mitenkään metsään.

Voit ostaa lahjapaketin yhdelle, kahdelle tai vaikka kymmenelle. Lahjapaketti sisältää valitsemasi henkilömäärän mukaan lipun parhaille permantopaikoille sekä väliaikatarjoiluna noutopöydästä kahvin/teen ja Oopperan leivoksen. Kampanja on voimassa 21.12. saakka. Toimi nopeasti, paketteja on tarjolla rajoitetusti. Pakettihinnat eivät koske ensi-iltoja.

näin ostat lahjapaketteja

Lahjapakettiin kuuluvat tarjoilut ovat noudettavissa esityksen ensimmäisellä väliajalla Oopperaravintolan Juha-päädyn noutopöydästä. Tutustu Oopperatalon pohjakarttoihin.

Lahjapakettien myyntiehdot

Lahjapaketteihin kuuluvia lippuja ei voi palauttaa. Liput voi vaihtaa ainoastaan alun perin valitsemasi oopperan tai baletin toiseen esitykseen mikäli esityksessä on tilaa 12 tammikuuta 2024 mennessä. Liput vaihdetaan soittamalla asiakaspalveluumme tai vierailemalla asiakaspalvelupisteellämme Töölönlahdella. Vaihtoja ei voi tehdä sähköpostitse tai verkkokaupassa.

tutustu lahjapaketteihin

oopperan ja baletin lahjakortti

tutustu myös näihin