Gå till innehållet

Cookies

Kakor (cookies) är små filer som webbplatsen, appen eller den klickade reklamen överför till användarens dator. Vi använder kakor och verktyg avsedda att analysera dem för att förstå användarnas behov och förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Vi använder också kakor för att spara dina inställningar och informera dig om sådant som intresserar dig.

Uppgifter som samlats in med hjälp av kakor används också för riktad reklam utifrån besökarens intresseområden. Detta görs utan att besökaren specificeras, och uppgifterna kombineras inte med andra personuppgifter om besökaren som eventuellt fåtts i andra sammanhang.

Med hjälp av kakor kan vi samla information om bland annat från vilken sida du har förflyttat dig till adressen, vilka av våra webbsidor du har besökt och när, hur länge du stannade på sidan och hur du rörde dig där, vilken webbläsare och vilket operativsystem du använder, vilken resolution din skärm har, vilken IP-adress din dator har, samt ditt språkval och landet där du befinner dig.

Du kan välja vilka kakor du godkänner. Vid behov kan du ändra kakinställningarna vid punkten Kakinställningar i menyn nere på sidan. Om du vill kan du blockera användningen av kakor genom att ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte tillåter lagring av kakor. Blockeringen av kakor kan dock påverka tjänsternas funktion.

Copyright

© Finlands nationalopera och -balett, 2016
Teknisk design av Creuna Finland Oy

Frågor om webbplatsens funktioner och tekniska förutsättningar samt tips och synpunkter tas tacksamt emot via liput(at)opera.fi.