Siirry sisältöön

Arjen luksusta ja nautintoa kaikille aisteille

Oopperaravintolan tuotevalikoiman makumaailma ja ulkonäkö on hiottu täydentämään ooppera- tai balettikokemus kokonaisvaltaiseksi elämykseksi.

Suomalaisessa ruokakulttuurissa vuodenajat ovat tärkeitä ja kausittaiset menut suunnitellaankin kasvukauden mukaan. Puhdas luonto ja paikalliset raaka-aineet näyttelevät pääroolia ravintolan tuotteissa. Sekä ruokien että juomien osalta huomioidaan kaikki asiakkaat nuorimmista vanhimpiin, ja sopivia makupaloja löytyy niin vegaanisena kuin gluteenittomanakin. Tutustu syksyn 2022 valikoimaan. 

Ravintolapalveluistamme vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat. Tutustu Food&Events Tapahtumaravintoloihin vierailemalla heidän sivuillaan.

Tutustu Oopperaravintolan pöytäkarttaan (PDF) >

Uusi vuosi 31.12.

Juhlista uutta vuotta Oopperaravintolassa

Tervetuloa juhlimaan upeaa uutta vuotta ystävien tai perheen kesken CircOpera 2.0 -esityksen jälkeen lauantaina 31.12. klo 21.30 alkaen. Oopperatalon tunnelmallisessa päälämpiössä on luvassa herkullisten tarjoilujen lisäksi viihdyttävää ohjelmaa, ja juhlavieraat pääsevät myös seuraamaan Töölönlahden ilotulituksia aitiopaikalta.

Varmista paikkasi ainutlaatuisissa juhlissa tilaamalla tarjoiluja verkkokaupassamme. Tutustu illan ohjelmaan oheisesta linkistä.

Uutta syksyllä 2022: Art&Dinner-illallispaketit

Koe uusi Art&Dinner-illallispaketti ennen esitystä

Tervetuloa nauttimaan illan ooppera- tai balettiesitykseen räätälöity Art&Dinner-menu yksin, kaksin tai isommalla porukalla Oopperaravintolan uudistuneeseen parvilämpiöön. Keittiömme suunnittelema ja valmistama illallinen tarjoillaan Lounge Parvella klo 17 alkaen. Otamme huomioon erikoisruokavaliot ennakkoilmoitusten mukaisesti. Voit ostaa Art&Dinner-illallispaketin yhteyteen myös makumaailmaan sopivan viinipaketin.

Selaa valikoimaa

Voit selata Oopperaravintolan valikoimassa tällä hetkellä olevia tuotteita verkkopalvelussamme. Huomaathan kuitenkin, että valikoima voi vaihdella eri esityksissä.

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi raaka-aineiden saatavuudessa saattaa olla haasteita. Tästä johtuen tuotteiden saatavuus ja hinnat voivat muuttua yllättäen. Näet ajantasaiset hinta- ja saatavuustiedot verkkokaupasta.

Hyvä tietää ennen kuin tilaat

  • Oopperaravintolan tarjoiluista voit nauttia joko ennen esitystä tai väliajalla.
  • Verkkokaupasta voit tilata tarjoilut 1–20 hengelle. Yli 20 hengen ryhmiä palvelemme sähköpostitse ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi.
  • Myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 24 h ennen esitystä. Erityisesti ensi-illoissa ja matineanäytöksissä pöytäpaikat myydään usein loppuun jo hyvissä ajoin ennen esitystä. Art&Dinner-illallispakettien myynti päättyy viimeistään 4 vuorokautta ennen esitystä.
  • Oopperan ja Baletin mobiilisovelluksen käyttäjänä voit tilata väliaikatarjoilut helposti myös puhelimellasi. Lataa sovellus Apple Storesta tai Google Play -kaupasta.
  • Maksettuasi tilauksen tarkistathan, että olet saanut kuitin sähköpostiisi ja että siinä olevat tuotteet on tilattu haluamallesi ajankohdalle (ennen esitystä ja/tai väliajalle).
  • Pöytänumero ja pöytäsi sijainti: Saat tiedon sähköpostilla esityspäivänä viimeistään muutamaa tuntia ennen esityksen alkua. Pöytänumero lähetetään myös Opera&Ballet-mobiilisovellukseen. Huomioithan, että verkkokaupassa tehdyille tilauksille emme voi taata tiettyä pöytää. Saatamme kattaa useamman seurueen samaan pöytään. Pöytä voi olla myös pystypöytä, jonka ääressä tarjoiluista nautitaan seisten. Oopperaravintolan pöydissä ei käytetä enää nimikylttejä. Tarkista pöytänumerosi ennen saapumistasi sähköpostistasi tai Opera&Ballet-mobiilisovelluksesta. Tutustu Oopperaravintolan pöytäkarttaan.
  • Vapaita pöytäpaikkoja voit tiedustella myös puhelimitse tai paikan päällä. Puhelimitse tarjoilutilaukset ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 11.30 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Tarjoilujen tilaus puhelimitse 5 €/tilaus.
  • Lämpiöiden myyntipisteistä Carmen ja samppanjabaari palvelevat ennen esitystä sekä väliajoilla, Juha-päädyn myyntitiski ainoastaan väliajoilla.

Tilaa tarjoilut verkkokaupastamme

Verkkokauppamme palvelee 24/7

Kruunaa elämys tilaamalla tarjoilut esitykseen helposti verkkokaupastamme. Muista kuitenkin, että myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 24 h ennen esitystä.

Asiakaspalvelu apunasi

Soita ja tilaa

(09) 4030 2213 (pvm/mpm)
ma–pe 10–17

Puhelimitse tarjoilutilaukset (5 €/tilaus) ma–pe oleviin esityksiin voi tehdä vielä samana päivänä klo 11.30 mennessä. Lauantaiesityksiin puhelintilaukset tulee tehdä perjantaina klo 16 mennessä. Tuotteet veloitetaan puhelun aikana luottokortilta.

Voit olla asiakaspalveluun yhteydessä myös sähköpostitse (huom. sähköpostitse tarjoilutilaukset vain yli 20 hengen ryhmille): ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi