Gå till innehållet

Bli samarbetspartner med Nationaloperan och -baletten

Som partner till Nationaloperan och -baletten kan ett företag skapa oförglömliga upplevelser och innehåll av nytt slag för nuvarande och för nya kunder samt andra intressegrupper. Med partnerskapet kan man även förstärka och förbättra det egna brandet, skapa engagemang hos personalen och betona ansvarsfullheten.

Bli hänförd. Förnya dig. Skilj dig ur massan.

Vill du höra mer om samarbetsmöjligheterna? Kontakta vårt finansieringsteam:

Chef för intressegrupparbetet Lauri Pokkinen, lauri.pokkinen[at]opera.fi, 044 262 7699

Huvudsamarbetspartner

Helsingin Sanomat -logo

Varma -logo

Stockmann logo rajattu

Samarbetspartner

Evli Pankki logo

En midsommarnattsdröm

Varma vår partner sedan 1984

Arbetspensionsbolaget Varma är Finlands nationaloperas och -baletts huvudsamarbetspartner. Samarbetet härstammar redan från år 1984.

Genom samarbetet har Varma varit med om att understödja finländsk kultur och gett allt fler en chans att bekanta sig med operans och balettens värld.

I centrum för samarbetet mellan Varma och Nationaloperan står gemensamt arrangerade kundevenemang. Bland annat arrangeras Varmas mest betydande kundsammankomst på Operan.

thais

Gemensamt innehåll med Helsingin Sanomat

Samarbetsavtalet med Helsingin Sanomat består bland annat av omfattande marknadsföringssamarbete, hänförande evenemang med intressegrupperna samt opera- och balettföreställningar och annat innehållsligt material som visas riksomfattande via HSTV.

Prinsessan Törnrosa 2018

Brett samarbete med Stockmann

Nationaloperan och -baletten tog år 2018 i bruk ett eget biljett­försäljnings­system och en webbutik. Samtidigt startade ett omfattande samarbete på bred bas med Stockmann som koncentrerar sig på kundbetjäning, biljettförsäljning och marknadsföring. Därmed blev Stockmann en av Operans och Balettens huvudsamarbetspartner. I motsvarande grad får Nationaloperan och -baletten i sin egenskap av unik kulturaktör en stark roll som Stockmanns stamkundspartner.

Don Quijote

Starka kundupplevelser med Evli bank

Evli bank som specialiserat sig på investering inledde i början av året 2018 samarbete med Nationaloperan och -baletten.  Partnerskapets kärna är att ge Evlis kunder, personal och andra intressegrupper starka upplevelser. Samtidigt är Evli med om att stödja finländsk kultur, kreativitet och kunnande.

”Våra brand passar bra ihop. Gemensamt för Evli och Nationaloperan och -baletten är precision i verksamheten och högklassiga tjänster, vilket i kombination med passion bjuder på unika kundupplevelser, konstaterar Maunu Lehtimäki, verkställande direktör för Evli bank.

Kalevalalandet Aino

Kalevala Koru partner för verket Kalevalalandet

Kalevala Koru var med som partner då uppsättningen Kalevalalandet fick sin premiär i november 2017. Inspirerad av verket designade Kalevala Koru ett halssmycke. Smycket tar ställning till hur viktigt det är med den finska okuvligheten och inre kraften. Formgivningen är av designchefen Kirsti Doukas.

Finnair

Finnair Nationalbalettens partner vid Japanturnén

Finnair var samarbetspartner till Finlands Nationalbalett under gästspelet i Japan våren 2017. För Finnair erbjöd samarbetet ett fräscht sätt att marknadsföra Europa och Finland för japanska konsumenter. Både Finnair och Nationalbaletten står för hög kvalitet, internationalism och nordisk exotik.

Vid en galakväll under gästspelet i Japan uruppfördes baletten Mumintrollet och trollkarlens hatt samt därtill utdrag ur klassiska baletter.

Se nedan tre videor i anslutning till samarbetet med Finnair

Finnair intervjuade några av våra dansare med japansk ursprung, Hanako Matsune och Mai Komori, samt Nationalbalettens konstnärliga ledare Kenneth Greve mitt under förberedelserna.

Läs mera om turnén

#FNBtour