Gå till innehållet

Ta kontakt

Grupptjänst (biljetter och servering) (09) 4030 2210 (må–fr kl 10–16), liput@opera.fi

***

Är du intresserad av ett skräddarsytt evenemang med samkväm före och efter? Letar du efter en lämplig plats för ett seminarium? Hos oss kan du lätt arrangera ett evenemang enligt dina behov och önskemål.

Du har kanske tänkt dig en fest med dansorkester eller en konferens som kulminerar med en föreställning. På Operan finns olika alternativ för din sammankomst. I den ljusa huvudfoajén öppnar sig Helsingfors vackraste vyer över Tölöviken. Den mindre Almisalen kan smidigt anpassas efter olika behov.

Kontakta oss så diskuterar vi saken närmare:

Marjo Nuortimo
Serviceutvecklare, företag och sammanslutningar
050 532 9208

tilavuokraus[at]opera.fi

Guidade rundvandringar

Ooppera ja Baletti_kulisseissa_kiertokäynnit

Rundvandringar för grupp

Det som utspelas på scenen är bara toppen av isberget – i Operans verkstäder, ateljéer och övningsrum har det jobbats flitigt en lång tid före premiären. De guidade rundvandringarna bakom kulisserna visar hur många kunniga insatser som döljer sig bakom en lyckad föreställning.

Mer information: rundvandringar[at]opera.fi

Se våra lokaler

Päälämpiö_photo-Mirka-Kleemola

Stämningsfulla platser för ditt evenemang

På Operan finns olika alternativ för din sammankomst. I den ljusa huvudfoajén öppnar sig Helsingfors vackraste vyer över Tölöviken. Den mindre Almisalen kan smidigt anpassas efter olika behov.

Bli samarbetspartner med Nationaloperan och -baletten

Don Quijote

Bli hänförd. Förnya dig. Skilj dig ur massan.

Som partner till Nationaloperan och -baletten kan ett företag förstärka och förbättra det egna brandet, skapa engagemang hos personalen och betona ansvarsfullheten.

Art&Dinner-middagspaket

Upplev Art&Dinner-middagspaketet före föreställningen

Välkommen att njuta av Art&Dinner-menyn som skräddarsytts för kvällens opera- eller balettföreställning ensam, på tu man hand eller med ett större sällskap i Operarestaurangens förnyade balkongfoajé. Middagen som har planerats och tillretts av vårt kök serveras i Lounge Parvi på fredags och lördags från och med kl. 17.

Våren 2023 kan du njuta av Art&Dinner-middagspaket i samband med föreställningarna Carmen, Turandot, Raymonda, Jekyll & Hyde och Trollflöjten. Du kan köpa middagspaketen utan att ha biljett till kvällens föreställningen.

Till daghemmen och skolor

Lapsia lämpiössä
Till daghemmen och skolor

Gratis till generalrepetitioner, som publik till Miniopera och gör själv i konstworkshop för barn

Generalrepetitioner

Harjoitukset_näyttämö

Välkommen som testpublik

Innan verken presenteras för den stora publiken, förbereds de i flera års tid. Allting kulminerar då repetitionerna flyttar från de små repetitionsutrymmena till scenen. Huvudrepetitionen är arbetsgruppens sista chans att öva in verket innan generalrepetitionen. En försökspublik finns på plats och ger ensemblen behövlig spänning och försmak inför de egentliga föreställningarna.

Förhandsanmälan krävs till generalrepetitionerna.