Siirry sisältöön

Näin nautit Stage24-palvelusta tv-ruudulla

Stage24-videopalvelumme on noussut suureen suosioon. Samalla kotisohvilla on herännyt kysymys siitä, kuinka ooppera- ja balettiesityksistä voi nauttia tv-ruudulta. Teoksia ei haluta tihrustaa pelkästään tietokoneiden ja tablettien pieniltä näytöiltä, joissa ne eivät tietenkään pääse koko komeuteensa.

Ongelmaan on onneksi ratkaisu. Tai itse asiassa useampi sellainen. Riippuen ihan siitä millainen televisio sinulla on ja millä laitteella olet verkossa. Toivottavasti näistä löytyy sinulle sopiva vaihtoehto:

PIUHALLA

Vanha kunnon hdmi-piuha ratkaisee pulman, jos sinulla on tietokone ja televisio. Yhdistät ne piuhalla toisiinsa ja valitset telkkarista sen hdmi-kanavan, johon olet tietokoneen liittänyt. Näin tietokoneen kuvan pitäisi siirtyä suoraan telkkarisi ruutuun.

ÄLYTELEVISION TAI PELIKONSONSOLIN OMALLA SELAIMELLA

Mikäli televisiosi on uudempaa tekniikkaa ja siinä on oma selain, tai jos olet verkossa pelikonsolilla, voit mennä suoraan niiden selaimella verkkoon, oopperabaletti.fi-sivustolle ja sieltä Stage24-palveluun.

Peilaamalla

Voit siirtää Stage24:n kuvan tietokoneelta televisioon myös langattomasti. Tällä hetkellä Stage24-palvelu tukee Applen tarjoamia mahdollisuuksia.

Apple

Jos sinulla on AppleTV tai AirPlay-ominaisuus älytelevisiossasi ja myös puhelimesi tai tietokoneesi on Applen merkkiä, voit siirtää selaimessa olevan Stage24:n telkkariin kätevästi AirPlay-ominaisuuden avulla. Klikkaat vain tämän näköistä kuvaketta: airplay

Muista varmistaa, että molemmat laitteesi ovat samassa wifi-verkossa.

Selaimen sijasta voit peilata esitykset telkkariin myös suoraan Opera&Ballet-mobiilisovelluksesta.