Gå till innehållet

Se Operarestaurangens produkter

Välkommen att bekanta dig med Operarestaurangens produkter våren 2023. Klicka på bilden av produkten så ser du produktens namn, dietmärkning samt pris. Observera att vissa produkter kan förhandsbeställas som glutenfria. Kontrollera produkternas närmare uppgifter och aktuella priser i vår webbutik. Vänligen observera att utbudet kan variera enligt föreställning och datum.

På grund av det rådande världsläget kan det uppstå utmaningar i råvarutillgången. Därför kan produkternas tillgänglighet och priser förändras plötsligt. Du ser de aktuella pris- och tillgänglighetsuppgifterna i webbutiken.

Salt

Sött

Paket

För barn

Drycker

Art&Dinner-middagspaket

Upplev Art&Dinner-middagspaketet före föreställningen

Välkommen att njuta av Art&Dinner-menyn som skräddarsytts för kvällens opera- eller balettföreställning ensam, på tu man hand eller med ett större sällskap i Operarestaurangens förnyade balkongfoajé. Du kan också välja glutenfria och veganska rätter på förhandsbeställning.

Våren 2023 kan du njuta av Art&Dinner-middagspaket i samband med föreställningarna Jekyll & Hyde och Trollflöjten. Middagen serveras i Lounge Parvi från och med kl. 17 och den serveras antingen till bordet eller som en buffé. Ett vinpaket som passar in i smakupplevelsen kan också köpas i webbutiken. Försäljningen av middagspaketen avslutas 4 dygn före föreställningen.

Beställ servering i vår webbutik

Vår webbutik betjänar 24/7

Toppa upplevelsen genom att beställa servering till föreställningen enkelt i vår webbutik. Men tänk på att försäljningen i webbutiken slutar senast 24 timmar före föreställningen. För att kunna beställa servering i webbutiken måste du logga in.