Gå till innehållet

Redan ett gäng på 10 personer får grupprabatt

Grupprabatterna gäller från måndag till torsdag, beroende på verket och föreställningen, på vissa begränsade platser. Läs mera om gruppbiljetter i vår försäljnings- och leveransvillkor.

Praktiska tips

Dela biljetterna till din grupp

Du kan snabbt och smidigt dela ut biljetterna till din grupp med mobilappen Opera&Ballet om du är inloggad på vår webbplats som personlig kund. Du kan enkelt skicka biljetterna direkt till alla i gruppen med e-post. Läs mer om vår mobilapp och ladda ner den till din smartenhet från Apple Store eller Google Play.

Du kan också dela ut biljetterna till gruppen på plats i Operahuset. I så fall rekommenderar vi att ni träffas i lobbyn vid Tölövikens ingång. Kom ihåg att hålla säkerhetsavstånd, sköta handhygienen och använda munskydd.

Boka servering till din grupp

Upplevelse för sinnena

Operarestaurangens mångsidiga urval har någonting för envar. Ni kan avnjuta servering antingen före föreställningen eller under pausen.

Via vår nättjänst kan du boka servering på förhand för grupper på max 20 personer. Gäller det större grupper ber vi dig ta kontakt med Operarestaurangernas försäljning: tel. (09) 4030 2235 och ravintola.oopperabaletti[at]restel.fi.

Guidade rundvandringar

Oopperatalo_portaikko_kiertokäynnit

Guidade rundvandringar bakom kulisserna

Det som utspelas på scenen är bara toppen av isberget – i Operans verkstäder, ateljéer och övningsrum har det jobbats flitigt en lång tid före premiären. De guidade rundvandringarna bakom kulisserna visar hur många kunniga insatser som döljer sig bakom en lyckad föreställning.

Varje månadens första onsdag har du möjlighet att kika bakom kulisserna under en rundvandring som guidas på finska. Vi arrangerar också rundvandringar för grupper, och på beställning även på ett annat språk.

Ta kontakt:
kiertokaynnit[at]opera.fi eller (09) 4030 2210 må–fre kl. 10–16

Avec på Operan och Baletten

kund

En Avec får mera

Avec på Operan kan du bli genom att tre gånger under en spelsäsong ha med dig en grupp på minst 10 personer eller två gånger en grupp på 25 personer på olika dagar. Som Avec kan du förutom rabatterna dra nytta av många andra värdefulla förmåner.