Siirry sisältöön

Lahjoja ja kotiinviemisiä

Tervetuloa uudistettuun fanikauppaan

Ooppera- ja balettiaiheiset tuliaiset ja muistoesineet löydät Oopperatalon Alfonsin aulasta, Töölönlahden sisäänkäynnin puolelta. Oopperashop on auki maanantaista perjantaihin klo 14–19, lauantaisin klo 12–18 sekä aina esitysten yhteydessä. Valikoimassa on houkuttelevia uutuustuotteita.

Kasvomaskeja ja muita tarpeita

Syksyn 2020 poikkeustilanteessa suosittelemme käyttämään kasvomaskia Oopperatalolla vieraillessa. Kertakäyttöisiä maskeja on myynnissä Oopperashopissa hintaan 1€ / kpl.

Shopista löydät myös apua, jos vaikkapa sukkahousut hajoavat matkalla tai sade yllättää esityksen jälkeen.

Kausittain vaihtuvia nimikkotuotteita

Oopperashopista löydät kiinnostavan valikoiman ooppera- ja balettiaiheisia tuotteita, joita et muualta saa. Valikoima vaihtelee kausittain. Odotetun Ring-oopperasarjan myötä Oopperashopissa on myynnissä erä Ring-logolla varustettuja tyylikkäitä t-paitoja ja kangaskasseja.

Postikortit

Aina on hyvä hetki muistaa ystävää postikortilla – tai kerryttää omaa korttikokoelmaa. Oopperashopin kokoelmasta löytyy kuvia ohjelmistossa olevista teoksista sekä kortteja eri aikakausilta.

Tutuja ja tossuja

Todellinen fani hankkii itselleen Oopperan ja Baletin puvustossa valmistetun pikkututun, tanssijoiden nimikirjoituksilla varustetut balettitossut tai Oopperan vanhoista mainoskankaista valmistetun uniikkikassin. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kirjat ja käsiohjelmat

Käsiohjelman hankkimista ei tarvitse jättää esitysillan varaan. Oopperashopista sellaisen voi hankkia koska tahansa. Myymälästä löytyy myös pieni valikoima ooppera- ja balettiaiheisia kirjoja. Suosittelemme erityisesti Oopperan 100-vuotisjuhlajulkaisua ja nuorille balettifaneille suunnattua ihanaa Baletin tähti -kirjaa.

Ääntä ja videota

Oopperashopissa on tosifanille keräilyerä DVD- ja CD-taltiointeja maailmalta. Mukana on myös viime vuosina julkaistuja suomalaisia ooppera-aiheisia tallenteita. Toimi nopeasti, jäljellä on enää muutamia kappaleita.

Anna lahjaksi elämys

Balettitanssija päälämpiössä

Lahjakortti Oopperaan ja Balettiin

Täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea.