Skip to content

Lahjoja ja kotiinviemisiä

Oopperashop

Tervetuloa tutustumaan Oopperashopin tuotevalikoimaan. Ooppera- ja balettiaiheiset tuliaiset ja muistoesineet löydät Oopperatalon Alfonsin aulasta, Töölönlahden sisäänkäynnin puolelta asiakaspalvelupisteen vierestä. Tarkista asiakaspalvelupisteen aukioloajat.

Esityspäivinä Oopperashop on avoinna 1. väliajan loppuun saakka. Jos esityksessä ei ole väliaikaa, Oopperashop menee kiinni esityksen alkaessa.

MUISTOJA JA TULIAISIA TÖÖLÖNLAHDEN AULASTA

Kausittain vaihtuvia fanituotteita

Oopperashopista löydät kiinnostavan kausittain vaihtelevan valikoiman ooppera- ja balettiaiheisia tuotteita. Ring-oopperasarjan myötä Oopperashopissa on myynnissä erä Ring-logolla varustettuja tyylikkäitä t-paitoja ja kangaskasseja.

Postikortit

Aina on hyvä hetki muistaa ystävää postikortilla – tai kerryttää omaa korttikokoelmaa. Oopperashopin kokoelmasta löytyy kuvia ohjelmistossa olevista teoksista sekä kortteja eri aikakausilta.

Tossuja tanssin ystäville

Todellinen fani hankkii itselleen Oopperan ja Baletin tanssijoiden nimikirjoituksilla varustetut balettitossut tai somistetossut. Valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kirjat ja käsiohjelmat

Käsiohjelman hankkimista ei tarvitse jättää esitysillan varaan. Oopperashopista sellaisen voi hankkia koska tahansa. Huomioithan kuitenkin, että ensi-iltateosten käsiohjelmat ilmestyvät vasta ensi-iltapäivänä.

Myymälästä löytyy myös pieni valikoima ooppera- ja balettiaiheisia kirjoja. Suosittelemme erityisesti Oopperan 100-vuotisjuhlajulkaisua ja nuorille balettifaneille suunnattua Baletin tähti -kirjaa.

CD- ja DVD-taltiointeja

Oopperashopissa on tosifanille keräilyerä DVD- ja CD-taltiointeja maailmalta. Mukana on myös viime vuosina julkaistuja suomalaisia ooppera-aiheisia tallenteita. Toimi nopeasti, jäljellä on enää muutamia kappaleita.

Baletin 100-vuotisjuhlavuoden postimerkit

Juhlavuosia näyttämöllä -postimerkkiarkki juhlistaa 100-vuotiasta Kansallisbalettia ja 150-vuotiasta Kansallisteatteria. Arkissa on viisi Kansallisbaletin merkkiä. Merkeissä kuvamuistoja Joutsenlammesta, Pienestä merenneidosta, COW:sta, Pähkinänsärkijästä ja Hiirikuninkaasta sekä Prinsessa Ruususesta. Arkin voi lunastaa hintaan 19,50 €.

Myyntiehdot

Tutustu Oopperashopin tuotteita koskeviin myyntiehtoihin.