Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 30 min
136 esitystä
6.9.2022 – 21.4.2023
Lasten kanssa
Alminsalin lämpiö
ilmoittautuminen

Taidemaistiaisia pienille ja isoille

Vauvojen taidetuokiot tarjoavat lempeän virkistyshetken oopperan ja baletin maailmassa vauvoille ja vanhemmille. Tuokioissa lauletaan, leikitään, liikutaan, kuunnellaan ja katsellaan – ennakkotaitoja ei tarvita. Taidetuokioiden teema, eli musiikki ja sisältö, liittyvät päänäyttämöllä esitettävään balettiin. Teema vaihtuu keväisin ja syksyisin. Maksuttomat puolen tunnin tuokiot on suunnattu sylivauvoille (0-9 kk) tai konttaaville vauvoille (10-18 kk). Jokaisen vauvan mukana tulee olla yksi aikuinen.

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Saavuthan esitykseen hyvissä ajoin ja vain terveenä. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia koko vierailun ajan. Henkilökuntamme opastaa sinua aina tarvittaessa.

Tutustu turvallisuuskäytäntöihimme tästä.

Tanssin suurin taidonnäyte

Kevään 2022 taidetuokioiden teemana on päänäyttämöllä nähtävä uutuusbaletti Joutsenlampi.

Ilmoittautuminen kevään 2022 taidetuokioihin

Ilmoittautuminen kevään 2022 taidetuokioihin alkaa tiistaina 11.1. klo 9.00 (huom. muuttunut ajankohta).

Kevään vauvojen taidetuokioiden teemana on Joutsenlampi-baletti.

Vauvojen taidetuokiot keväällä 2022:

18.–21.1. (10–18 kk) (PERUTTU)

8.–11.2. (0–9 kk) (PERUTTU)

1.–4.3. (10–18 kk) Ilmoittaudu täällä

29.3.–1.4. (0–9 kk) Ilmoittaudu täällä

10.–13.5. (10–18 kk) Ilmoittaudu täällä

Tuokiot ovat klo 10.00, 11.30, 13.00 ja 14.30 ellei toisin mainita. Taidetuokion kesto on 30 min.

Tutustu Oopperatalon ajankohtaisiin turvallisuuskäytäntöihin. Seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeita tarpeen vaatiessa. 

Huomioithan, että yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä ja vauvansa lisäksi lisäksi toisen aikuinen+vauva -parin. Jokaisella osallistujalla tulee olla oma sähköpostiosoite, jonne vahvistus lähetetään. Huomioithan, että tuokioihin ei oteta mukaan isompia sisaruksia tai muita perheenjäseniä.

Mikäli tuokiot ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Paikka vapautuu, jos joku peruu osallistumisensa. Kun tuokiot ovat täynnä, varattua paikkaa ei voi enää vaihtaa toiseen.

Kysymyksiä? Ota yhteyttä: vauvat@opera.fi tai Sonja Lipponen, p. 050 430 8093.

Saapuminen taidetuokioon

Taidetuokio (30 min) pidetään Alminsalin lämpiössä ellei toisin mainita. Sisäänkäynti tapahtuu Töölönlahden puoleisista ovista.

Käytännön asioita

Alminsalin yhteydessä on tilavat ja esteettömät wc-tilat, ei kuitenkaan varsinaista lastenhoitohuonetta. Lämpiöstä löytyy mikroaaltouuni.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tunnelmallisen tuokion, joten Vauvojen taidetuokioihin otetaan vauvan kanssa vain yksi aikuinen, joten muita perheenjäseniä, ystäviä tai tuttavia ei oteta ns. yleisöksi seuraamaan tuokioita.

#VauvojenTaidetuokio

Vauvojen taidetuokio

”Upea ja elämyksellinen hetki sekä lapselle että äidille. Yleistunnelma on rauhallinen. Rekvisiitta, soittajat ja balettitanssija toivat runsaasti lisäarvoa.”

asiakaspalaute