Skip to content

Vauvojen taidetuokio

Kesto
30 min
Milloin
12.9.2023 – 19.4.2024
Missä
Alminsalin lämpiö
Genre
Lapsille, Maksuttomat

vauvojen taidetuokioita ei järjestetä kaudella 2024–2025

Suosittuja vauvojen taidetuokioita on järjestetty yli kymmenen vuoden ajan vuodesta 2013 lähtien. Oopperan ja Baletin maailmaan kuuluu teosten vaihtuminen, ja nyt on tuumaustauon aika. Siispä ensi kaudella vauvojen taidetuokioita ei järjestetä mahdollisia vierailupaikkakuntia lukuun ottamatta.

Lapset ja nuoret ovat meille tärkeää yleisöä. Uusista avauksista kerromme myöhemmin.

Voit tutustua tarjontaamme lapsille ja nuorille yleisötyön sivulla.

Taidemaistiaisia pienille ja isoille

Vauvojen taidetuokiot tarjoavat lempeän virkistyshetken oopperan ja baletin maailmassa vauvoille ja vanhemmille. Tuokioissa lauletaan, leikitään, liikutaan, kuunnellaan ja katsellaan – ennakkotaitoja ei tarvita. Taidetuokioiden teema, eli musiikki ja sisältö, liittyvät päänäyttämöllä esitettävään balettiin. Teema vaihtuu keväisin ja syksyisin. Kevään 2024 taidetuokioiden teema on Romeo ja Julia. Maksuttomat puolen tunnin tuokiot on suunnattu sylivauvoille (0–9 kk) tai konttaaville vauvoille (10–18 kk). Jokaisen vauvan mukana tulee olla yksi aikuinen.

ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2024 taidetuokioihin alkoi tiistaina 2.1. klo 9. Ilmoittautuminen taidetuokioon 23.3. alkaa 1.3. klo 9.

Kevään taidetuokioiden teema on Romeo ja Julia -baletti.

9.–12.1. 0–9 kk Ilmoittaudu Lyyti.fi-palvelussa
6.2. ja 8.–9.2. 10–18 kk Ilmoittaudu Lyyti.fi-palvelussa
27.2.–1.3. 0–9 kk Ilmoittaudu Lyyti.fi-palvelussa
23.3. 0–18 kk Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 1.3. klo 9. Ilmoittaudu Lyyti.fi-palvelussa.
16.–19.4. 10–18 kk Ilmoittaudu Lyyti.fi-palvelussa

Tuokiot ovat klo 10, 11.30, 13 ja 14.30 ellei toisin mainita. Taidetuokion kesto on 30 min.

Huomioithan, että yksi henkilö voi ilmoittaa itsensä ja vauvansa lisäksi lisäksi toisen aikuinen+vauva -parin. Jokaisella osallistujalla tulee olla oma sähköpostiosoite, jonne vahvistus lähetetään. Huomioithan, että tuokioihin ei oteta mukaan isompia sisaruksia tai muita perheenjäseniä.

Mikäli tuokiot ovat täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Paikka vapautuu, jos joku peruu osallistumisensa. Kun tuokiot ovat täynnä, varattua paikkaa ei voi enää vaihtaa toiseen.

galleria

Saapuminen taidetuokioon

Taidetuokio (30 min) pidetään Alminsalin lämpiössä ellei toisin mainita. Sisäänkäynti tapahtuu Töölönlahden puoleisista ovista.

Käytännön asioita

Alminsalin yhteydessä on tilavat ja esteettömät wc-tilat, ei kuitenkaan varsinaista lastenhoitohuonetta. Lämpiöstä löytyy mikroaaltouuni.

Haluamme tarjota asiakkaillemme tunnelmallisen tuokion, joten Vauvojen taidetuokioihin otetaan vauvan kanssa vain yksi aikuinen, joten muita perheenjäseniä, ystäviä tai tuttavia ei oteta ns. yleisöksi seuraamaan tuokioita.

Tutustu myös näihin