Skip to content
Stage24

Jekyll & Hyde: tapahtumat

Salaperäinen pahantekijä Edward Hyde riehuu Lontoossa aiheuttaen vihaa, inhoa ja pelkoa. Samaan aikaan kunnioitettu lääkäri, tohtori Henry Jekyll tekee laboratoriossaan kokeita, joilla hän pyrkii muuttamaan ihmisen luonteen ja olemuksen.

Jekyll & Hyde

Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde on eriskummallinen kertomus ihmismielen syvistä ristiriidoista, kyvystä hyvään ja pahaan. Tarina sijoittuu viktoriaanisen ajan Lontooseen, mielisairaalan uhkaavaan tunnelmaan ja yläluokan eleganssiin.
Stage24

Jekyll & Hyde: teosesittely

Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde on eriskummallinen kertomus ihmismielen syvistä ristiriidoista. Kuuntele Jekyll & Hyde -baletin teosesittely Stage24-palvelussa!
Stage24

Jekyll & Hyde: kohti ensi-iltaa

Kurkista harjoitussaliin ja seuraa Jekyll & Hyde -baletin valmistumista!
Stage24

Jekyll & Hyde

Jekyll & Hyde on tarina pimeästä mielestä ja varjoisilta kaduilta. Katso baletin traileri Stage24-videopalvelussa!
Stage24

Monen vuoden poikkeusolot

Uuden vuosikymmenen alkaessa talvella 2020 niin baletissa kuin koko yhteiskunnassakin elettiin tavalliseen tapaan. Kunnes maalikuussa Suomessakin otettiin rajoituksen käyttöön. Miten poikkeusolot ovat vaikuttaneet baletin toimintaan?
Stage24

Baletti

Baletin esitystallenteet, artikkelit ja teosesittelyt kätevästi verkossa. Katso, lue ja kuuntele Stage24-palvelussa!
Stage24

Carmen taipuu tanssiksi

Georges Bizet’n Carmenin musiikin loistokkuus ja tarttuvuus on houkutellut tekemään Carmenista useita balettiversioita myös Suomessa.
Stage24

Uusia kasvoja Kansallisbaletissa 2022

Kansallisbaletissa on aloittanut syyskauden 2022 alussa yhdeksän uutta tanssijaa, joista viisi pääryhmässä ja neljä nuorisoryhmässä.
Stage24

Dracula: teosesittely

Tervetuloa Dracula-baletin teosesittelyn pariin!  Täytyy heti alussa tehdä tunnustus: vampyyrit ja Dracula eivät ole kuuluneet kiinnostukseni kohteisiin. Olen toki nähnyt Francis Ford Coppolan Bram Stokerin Dracula -elokuvan, mutta en ollut aiemmin lukenut Bram Stokerin kirjaa, johon elokuva pohjautuu. Nyt olen lukenut tuon vuonna 1897 alun perin ilmestyneen kirjan sekä tutustunut niin Draculan kuin vampyyreiden historiaan,...