Siirry sisältöön

Avecina saat tuntuvia etuja

Oopperan Aveciksi pääset, kun ostosi ovat vähintään 20 ryhmälippua kaudessa tai 50 ryhmälippua näytäntövuoden aikana. Saat jokaisesta avec-lipun lunastuksesta rahanarvoisen alennuksen. Voit itse valita miten hyödynnät etusi: Voit käyttää alennuksen joko kokonaan tai osittain ryhmäsi hyväksi. Liput ovat tulostettavissa myös ilman hintatietoa.

Ryhmänvetäjänä oma lippusi on ilmainen, kun ryhmän koko yhdessä esityksessä on yli 30 henkeä.

Avecina nautit alennusten lisäksi myös monista muista arvokkaista eduista: Saat ennakkotietoja ohjelmistostamme, ennakko-ostomahdollisuuksia, kutsuja tilaisuuksiin sekä henkilökohtaista palvelua. Aktiivisimmat palkitsemme pääsyllä seuraamaan oopperan ja baletin pääharjoituksia.

Avec-alennus

Nyt saat alennuksen jo 10 hengen ryhmälle, kun kaikki ryhmän jäsenet ostavat perushintaiset liput. Avec-etusi suuruuteen vaikuttavat lippujen lukumäärä sekä esityksen ajankohta. Avec-alennus myönnetään perushintaisesta lipusta. Vierailuesityksissä ja muissa erityisnäytöksissä ovat voimassa viikonloppuesitysten avec-alennukset.

Avec-alennus kaudelle 2018–2019

Ostaessasi 10–29 lippua ma–to esityksiin alennus on 7 % perushintaisen lipun hinnasta.

Ostaessasi 30–49 lippua ma–to esityksiin alennus on 12 % perushintaisen lipun hinnasta. Kun ryhmälle ostetaan vähintään 30 lippua, on 31. lippu maksuton.

Ostaessasi vähintään 50 lippua ma–to esityksiin alennus on 15 % perushintaisen lipun hinnasta.

Jos tulette viikonloppuna olevaan esitykseen (pe–la) alennus on kaikille yli 10 hengen ryhmille 5 % perushintaisen lipun hinnasta.

Lisätietoa palvelumaksusta ja toimitusmaksuista löydät täältä.

Lippujen lunastaminen

Ryhmävaraus tulee vahvistaa noin 2 kk ennen esityspäivää, lippujen maksu viimeistään 1 kk ennen esityspäivää. Lunastusajasta voimme neuvotella erikseen.

Pienryhmien ja esityspäivän lähellä tehtyjen varausten lunastusajat vaihtelevat myyntitilanteen mukaan. Yleisesti lunastus on kolmesta neljään viikkoa varauksesta, viimeistään viikkoa ennen esitystä. Yksittäisillä lunastajilla varausaika on kaksi viikkoa varauksesta. Jos varaus tehdään esitysviikolla, lunastuksesta sovimme erikseen.

Avec-ehdot

Avec-rekisteri päivittyy näytäntövuoden päätteeksi kesäkuussa. Rekisterissä pysyt, kun ostosi ovat olleet vähintään 20 ryhmälippua kaudessa tai 50 ryhmälippua näytäntövuoden aikana.

Lisätietoja avec-verkoston kehittymisestä, siihen liittymisestä ja avec-etujen hyödyntämisestä: avec[at]opera.fi

Voit tarkistaa mahdolliset muutokset avec-eduissa ja -ehdoissa tältä sivulta.

Liput ja tiedustelut – henkilökohtaista palvelua

avec[at]opera.fi

Tarja Kahiala, myyntisihteeri
p. (09) 4030 2326

Ryhmämyynti
p. (09) 4030 2210 ma-pe 9-16

Muistathan mainita olevasi Avec.