Siirry sisältöön

Tutustu Oopperaravintolan tuotteisiin

Tervetuloa tutustumaan Oopperaravintolan syksyn 2022 tuotteisiin. Klikkaamalla tuotteen kuvaa saat esiin tuotteen nimen, ruokavaliomerkinnän sekä hinnan. Osa tarjoilutuotteista on saatavana gluteenittomana ennakkotilauksesta. Tarkista tuotteiden tarkemmat allergeenitiedot ja ajantasaiset hinnat verkkokaupastamme. Huomioithan, että valikoima saattaa vaihdella esityksen ja päivämäärän mukaan.

Raaka-aineiden saatavuudessa saattaa olla ajoittain haasteita, minkä vuoksi tuotteiden saatavuus ja hinnat voivat muuttua yllättäen. Näet ajantasaiset hinta- ja saatavuustiedot verkkokaupasta.

Suolaiset

Makeat

Paketit

Lasten suosikit

Juomat

Art&Dinner-illallispaketit

Illallinen on katettu

Tervetuloa nauttimaan illan ooppera- tai balettiesitykseen räätälöity menu yksin, kaksin tai isommalla porukalla Oopperaravintolan uudistuneeseen parvilämpiöön. Otamme huomioon erikoisruokavaliot ennakkoilmoitusten mukaisesti.

Syksyllä 2022 Art&Dinner-illallispaketteja on mahdollista nauttia esityksissä Taikahuilu, Innocence, Romeo & Julia sekä CircOpera 2.0. Illalliset tarjoillaan joko pöytiin tai noutopöydästä Lounge Parvella klo 17 alkaen. Voit ostaa Art&Dinner-illallispaketin yhteyteen myös makumaailmaan sopivan viinipaketin. Illallispakettien myynti päättyy 4 vuorokautta ennen esitystä.

Tilaa tarjoilut verkkokaupasta

Verkkokauppamme palvelee 24/7

Kruunaa elämys tilaamalla tarjoilut esitykseen helposti verkkokaupastamme. Muista kuitenkin, että myynti verkkokaupassa päättyy viimeistään 24 h ennen esitystä.