Siirry sisältöön
Kokonaiskesto 2 h 10 min
1 väliaika (25 min)
1 esitys
23.4.2017
Baletit
Päänäyttämö
liput
11-22 €

Balettia harrastavat lapset ja nuoret esiintyvät

Suomalaiset klassista balettia harrastavat lapset ja nuoret eri puolelta Suomea esiintyvät Oopperan päänäyttämöllä. Esityksessä nähtävät tanssinumerot on valinnut Suomen Tanssioppilaitosten liitto ry. ja Suomen kansallisbaletti.

Edustettuina on 20 tanssioppilaitosta eri puolilta Suomea: Helsingin Balettiakatemia ja Balettikoulu Pirjo Kuha Helsingistä, Balettikoulu Heli Aalto Espoosta, Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskus, Tampereen konservatorio, Tampereen Balettiopisto ja Baletti- ja Tanssistudio Teija Suova Tampereelta, Nokian Tanssiasema, Turun seudun tanssioppilaitos, Savonlinnan musiikkiopisto, Kuula-opisto Vaasasta, Lapin balettiopisto Rovaniemeltä, Kuopion tanssistudio, Espoon, Vantaan, Keravan, Jyväskylän ja Lappeenrannan tanssiopistot sekä Pirkanmaan tanssiopisto Lempäälästä. Omalla numerollaan esittäytyvät myös Suomen kansallisbaletin oppilaitoksen oppilaat.

Esitykset ja liput

2 h 10 min
1 väliaika (25 min)
1 esitys
23.4.2017
Baletit
Päänäyttämö
liput
11-22 €

#balettioppilaitos #balettipaletti

Afternoon Tea

Kauden makeat ja suolaiset

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi.

Kun tilaat tarjoilut ennakkoon verkosta tai Oopperaravintoloiden myyntipalvelusta, pääset valitsemaan huomattavasti suuremmasta valikoimasta – ja vältät väliaikojen  jonot. Lämpiön ravintoloiden pöytäkartan löydät tästä. (PDF)

Oopperaravintoloiden myyntipalvelu
p. (09) 4030 2377, arkisin klo 9–11 ja 12–16
palvelupiste Oopperatalon Töölönlahden puoleisessa aulassa avoinna tiistaista perjantaihin klo 12–16
ravintolapalvelut[at]opera.fi