Siirry sisältöön

Näppärä lippupaketti yrityksille

La Bohème

Yrityskausikortteja ei ole myynnissä kaudella 2020–2021.

Yrityskausikortti tarjoaa joustavan, edullisen ja vaivattoman mahdollisuuden käydä ooppera- ja balettiesityksissä. Korttiin sisältyviä esityslippuja voi käyttää kuka tahansa yrityksessä työskentelevä joko yhdessä asiakkaiden kanssa tai henkilökunnan kesken.

15 lippua 15% alennuksella

Yrityskausikortti sisältää vähintään viisi lippua käsiohjelmineen hyville permantopaikoille hintaryhmässä B (siniset paikat) vähintään kolmeen valittuun esitykseen kaudella 2019−2020. Yrityskausikorttiin kuuluu yhteensä 15 lippua kolmeen eri teokseen, esityspäivät voit valita mielesi mukaan. Saat kaikki pakettiin sisältyvät liput 15% alennuksella. Voit tilata kausikorttiin myös lisää lippuja. Niihinkin pätee yrityskausikortin 15% alennus.

Huomioithan, että Yrityskausikorttiin ei voi valita Ring-tetralogian oopperoita Reininkulta ja Valkyyria, kolmen baletin iltaa Tripla eikä uutuusesitysten ensi-iltoja, vierailuesityksiä tai konsertteja.

Osta yrityskausikortti

Tutustu ohjelmistoon, valitse suosikkisi ja tee varaus puhelimitse tai sähköpostitse. Yrityskausikortti on myynnissä vuoden 2019 loppuun.

(09) 4030 2210
ma–pe klo 10–16
liput[at]opera.fi

Kausikortin lunastamista varten tarvitaan yrityksen yhteystiedot ja y-tunnus. Huomioithan, että kausikortti on yrityskohtainen.

Yrityskausikortin edut ja myyntiehdot

Yrityskausikortti sisältää 5 lippua käsiohjelmineen hyville permantopaikoille kolmeen esitykseen kaudella 2019−2020. Yrityskausikorttiin kuuluu siis yhteensä 15 lippua 3 eri teokseen.

Yrityskausikorttiin kuuluvia lippuja voi käyttää kuka tahansa yrityksessä työskentelevä. Yritys voi halutessaan antaa kausikorttiin kuuluvia lippuja myös lahjaksi.

Yrityskausikortin ostajalle nämä hintaedut korttiin kuuluvista 15 permantokatsomon lipusta:

  • Yhteensä 15 kpl veloituksettomia käsiohjelmia, arvo 75 e. Käsiohjelmat postitetaan ennakkoon yritykseen.
  • Yrityskausikortin omistava yritys voi ostaa lisää lippuja kaikkiin kausikorttiin sisältyviin esityksiin normaalia ryhmäalennusta edullisempaan hintaan 15 % alennuksella katsomon hintaryhmästä B.
  • Mahdolliset lisäkäsiohjelmat loppuryhmälle vain 5 e / kpl.
  • Ennakko-osto-oikeus seuraavan kauden yrityskausikorttiin.