Siirry sisältöön

Tiedotteet

Oopperan ja Baletin lehdistötiedotteet ovat luettavissa uutishuoneessa.

Lehdistön edustajana voit tilata tiedotteet sähköpostiisi rekisteröitymällä mediapankkimme rekisteröitymislomakkeella.

Mikäli yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan uudet tietosi sähköpostitse, jotta saat tiedotteemme uuteen osoitteeseen.

Lehdistökuvat

Oopperan ja Baletin mediapankin kuvat ovat lehdistön vapaasti käytettävissä Kansallisoopperaa koskevien juttujen yhteydessä. Voit tilata tunnukset mediapankkiin rekisteröitymällä. Huomaathan, että rekisteröintien käsittely saattaa viedä noin 1–3 työpäivää. Jos tarvitset kuvia kiireellisesti, otathan yhteyttä Oopperan ja Baletin viestintään.

Myönnämme mediapankin tunnuksia vain lehdistön edustajille. Mikäli tarvitset kuvia esimerkiksi ryhmämatkanjärjestäjänä, pyydämme tiedustelemaan tarvittavaa materiaalia ryhmämyynnistämme lippuja varatessa. Mikäli tarvitset kuvia jonkin muun yhteistyöprojektin puitteissa, olethan yhteydessä suoraan yhteyshenkilöösi Oopperassa ja Baletissa.

Muuttuneet yhteystietosi voit päivittää mediapankin osalta omien tietojen kautta (mediapankissa kirjautuneena ollessasi sivun oikea ylänurkka). Jos olet myös tilannut tiedotteemme, ilmoitathan uuden sähköpostiosoitteesi sähköpostitse, jotta saat tiedotteemme uuteen osoitteeseen.

Haastattelupyynnöt

Oopperan ja Baletin taiteilijoiden ja muun henkilökunnan haastattelupyynnöt pyydetään osoittamaan Oopperan ja Baletin viestintään. Välitämme pyynnöt eteenpäin ja hoidamme tarvittaessa kulku- ja kuvausluvat toimittajille ja kuvaajille.

Lehdistöliput

Oopperasta ja Baletista juttua tekevät toimittajat ja kriitikot voivat tiedustella lehdistölippua esitykseen Oopperan ja Baletin viestinnästä.

Muut median edustajat voivat ostaa esityksiin lippuja lehdistöalennuksella viikkoa ennen esitystä, mikäli esitys ei ole loppuunvarattu. Alennus myönnetään teos- ja esityskohtaisesti, ja se ei koske peruutuspaikkoja. Lehdistöalennus myönnetään Oopperan lipunmyynnissä esitettäessä Journalistiliiton jäsenkortti tai työnantajan tosite työskentelystä lehdistötehtävissä.

Vuosikertomus

Suomen kansallisoopperan ja -baletin vuosikertomus on julkaistu verkossa pdf-muodossa. Löydät vuosikertomukset täältä. Voit tilata painetun vuosikertomuksen Oopperan ja Baletin viestinnästä.

Me palvelemme teitä

Viestintäpäällikkö Katja Jokinen 
(09) 4030 2322

Viestintäsuunnittelija Petra Rönkä 
050 413 2421
– oopperatuotantojen tiedotus

Viestintäsuunnittelija Jussi Iltanen 
(09) 4030 2223
– balettituotantojen ja balettioppilaitoksen tiedotus

press[at]opera.fi, etunimi.sukunimi[at]opera.fi