Siirry sisältöön

Tervetuloa uuteen kauteen

PÄIVITETTY 13.8. KLO 11.55.

Oopperatalon ovet avautuvat elokuussa asiakkaille pitkäksi venyneen hiljaiselon jälkeen. Lippuja elo- ja syyskuun esityksiin on myynnissä rajoitetusti.

Syksyn ensimmäinen ensi-ilta Cavalleria rusticana & Pajatso 20.8. yhdistää kaksi oopperaklassikkoa, joihin kietoutuvat salattu rakkaus, mustasukkaisuus ja kosto. Kansallisbaletin esityskauden puolestaan aloittaa iki-ihana koko perheen suosikkibaletti Prinsessa Ruusunen 21.8.

Tämänhetkisten viranomaismääräysten mukaisesti Cavalleria rusticana & Pajatson esityksissä 20., 24. ja 26.8. sekä Prinsessa Ruususen esityksissä 21. ja 25.8. katsomossa on 2 metrin turvavälit. Mainitut turvavälit ovat käytössä myös Prinsessa Ruususen esityksessä 27.8. sekä Cavalleria rusticana & Pajatson esityksessä 28.8. Mikäli sinulla on lippuja mainittuihin esityksiin, istumapaikkasi salissa saattaa vaihtua. Älä kuitenkaan hätäile: olemme sinuun pian erikseen yhteydessä.

Lippuja on myynnissä rajoitetusti. Avaamme elo- ja syyskuun esityksiin lisää paikkoja myyntiin heti kun se on mahdollista.

Tarjoilutuotteet elokuun esityksiin tulevat myyntiin maanantaina 16.8. klo 10. Oopperaravintolan palveluista vastaa nyt Food&Events Tapahtumaravintolat. Tutustu uudistuneeseen Oopperaravintolaan ja tilaa tarjoilut.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä Oopperatalossa aikuisilta asiakkailtamme, joiden terveydentila sallii suojaimen käytön. Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiimme. Ohjeet ja rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi ja niitä päivitetään viranomaisohjeiden mukaisesti.

Tervetuloa takaisin Oopperaan ja Balettiin!