Siirry sisältöön

Osallistu tutkimukseen ja voita liput Don Quijote -balettiin

Kehitämme Oopperan ja Baletin digitaalisia palveluita. Keräämme tietoa verkossa nähtävien suorien lähetysten katsojakokemuksesta Giselle-baletin suoratoiston yhteydessä torstaina 1.3.2018. Suoratoiston ajaksi avautuva verkkokysely on avoin kaikille lähetyksen katsojille. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi lippua Don Quijote -balettiin. Vastaamalla tutkimukseen pääset vaikuttamaan virtuaalinäyttämö Stage24:n kehitykseen.

Lähetysikkunaan pääset tästä linkistä ja lippuarvonnan säännöt löydät täältä. Verkkokysely avautuu lähetysikkunaan suoran lähetyksen alkaessa to 1.3. klo 18.40.

Vastaa verkkokyselyyn lähetyksen katsottuasi tästä

Ooppera ja Baletti kiinnostaa digitaalisesti – Stage24-palvelussa yli 250 000 sivulatausta vuonna 2017

Suoratoistot ja tallenteet ovat olennainen osa oopperabaletti.fi -verkkopalvelua, jonka päämäärä on palvella yhä laajempaa yleisöä aikatauluista ja maantieteellisistä rajoituksista riippumatta. Virtuaalinäyttämö Stage24:llä oopperoista ja baleteista pääsee nauttimaan maksutta. Stage24:n livekanavalla nähdään kausittain noin viidestä kymmeneen päänäyttämön esitystä. Kuukausittain suoratoistetaan myös suositut Oopperan teetanssit.

Yhteistyössä HSTV:n ja Ylen kanssa toteutetut suoratoistolähetykset aloitettiin uudistuneen oopperabaletti.fi-verkkopalvelun myötä vuonna 2016. Ensimmäinen suoratoisto Stage24-palvelussa oli Indigo tammikuussa 2016 yhteistyössä Ylen kanssa. Vuonna 2017 suoratoistolähetyksillä oli jo yli 190 000 katselijaa.

Suorien lähetysten lisäksi myös muut Stage24-palvelun sisällöt kiinnostavat oopperan ja baletin ystäviä: esimerkiksi trailereita, tallenteita ja haastatteluvideoita ladattiin yli 250 000 kertaa vuonna 2017, mikä on 115% enemmän kuin vuonna 2016.

Tutustu Stage24-palvelun tarjontaan