Siirry sisältöön

Esitystoiminta on keskeytetty 31.1.2021 saakka

Kokoamme tähän uutiseen tietoa koronaviruksen vaikutuksista Oopperan ja Baletin toimintaan (päivitetty 5.1.2021)

Esitystoimintamme on keskeytetty su 31.1.2021 saakka. Keskeytykset koskevat myös ilmaistapahtumia ja lapsille suunnattua toimintaa. Haluamme turvata sekä yleisömme että työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden.

Lähestymme peruttuihin esityksiin liput ja/tai tarjoilut ostaneita asiakkaitamme erikseen hyvityksiin liittyen. Huomioithan ystävällisesti, että asiakaspalvelussamme on tilanteesta johtuen ruuhkaa. Oopperatalon asiakaspalvelupiste on suljettu 31.1.2021 saakka. Puhelinpalvelu ja verkkokaupan tukipalvelu ovat avoinna ma–pe 10–17, la 12–15. Loppiaisena 6.1. puhelinpalvelu on suljettu. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat verkkosivuiltamme.

Pähkinänsärkijän ja Hiirikuninkaan esitykset 16.1.-6.2. sekä Valkyyrian esitys 29.1. on peruttu.

Tutkimme Valkyyrian ensi-iltaa (29.1.) korvaavan esityksen järjestämistä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Olemme erikseen yhteydessä Valkyyrian ensi-iltaan lipun ostaneisiin asiakkaisiin.

Voit katsoa ooppera- ja balettiesitysten tallenteita esityskatkon aikana Stage24-palvelussamme.

Esitystoiminta on keskeytetty 23.11.2020–15.1.2021

Iloisen lesken, Figaron häiden sekä Pähkinänsärkijän ja Hiirikuninkaan esitykset ajalla 7.12.2020–15.1.2021 on peruttu. Lisäksi Peppi Pitkätossun esitykset 16.1.–6.2.2021 on peruttu.

Hyvitykset

Huomioithan, että keväällä 2021 voit perua liput ja/tai tarjoilut vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua. Ethän tule sairaana esitykseen. Lue lisää myyntiehdoistamme

Jos sinulla oli lippuja ja tai tarjoiluja Oopperan ja Baletin peruuttamiin esityksiin, palautamme ostostesi arvon saldoksi asiakastilillesi. Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakastilisi saldo on voimassa jopa kevään 2022 loppuun. Voit ostaa saldolla sekä lippuja että tarjoiluja tuleviin esityksiin. Poikkeuksellisesti voit lunastaa saldolla myös kausi– tai lahjakortin. Nopeimmin asioit verkkokaupassamme. Kirjaudu asiakastilillesi tästä.

Siinä tapauksessa, että Ooppera ja Baletti joutuu perumaan esityksen, voit saada hyvityksen myös pankkitilillesi. Täytä lomake tästä. Toinen vaihtoehto on pyytää, että palautamme ostostesi saldon omalle luottokortillesi. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen liput@opera.fi, niin olemme sinuun yhteydessä. Huomioithan, että poikkeustilanteesta johtuen palautusten käsittelyssä on ruuhkaa, ja sen vuoksi maksujen palautumisessa voi kestää jopa pari viikkoa.

Sähköposti on varmin tapa tavoittaa asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Varmin tapa saada vastauksia on lähettää sähköpostia osoitteeseen liput@opera.fi. Käsittelemme kaikki viestit ja olemme yhteydessä heti kun pystymme.

Turvallisesti takaisin esitysten pariin: lippujen peruminen mahdollista vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua

Noudatamme koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilanteessa tarkasti viranomaisten turvallisuussuosituksia. Kaikki tärkeät ja ajantasaiset turvallisuuskäytännöt Oopperatalossa toimimiseen löydät täältä.

Ethän tule sairaana esitykseen. Voit perua liput ja tarjoilut vielä 7 tuntia ennen esityksen alkua. Niiden arvo palautuu asiakastilillesi. Voit käyttää saldon myöhempiin esityksiin kevään 2022 loppuun asti. Lisätietoja löydät myyntiehdoistamme.

Olemme pidentäneet lahjakorttien voimassaoloaikaa koronapandemian vuoksi. Lahjakortit ovat voimassa 18 kk ostopäivästä. Tämä voimassaoloaika koskee myös tällä hetkellä voimassa olevia lahjakortteja, joiden ostohetkellä voimassaoloaika oli 12 kk. Lue lisää myyntiehdoistamme. 

Näin perut liput ja tarjoilut verkkopalvelussamme:

  1. Kirjaudu omalle asiakastilillesi täällä.
  2. Siirry kohtaan Tulevat tapahtumat
  3. Valitse esitys, jonka haluat perua ja klikkaa esitystiedon alta löytyvää Peruuta-painiketta.
  4. Etene ruudulle ilmestyvien ohjeiden mukaan.
  5. Jos olet tilannut esityksen yhteyteen tarjoiluja, muista perua myös ne.
  6. Ostostesi arvo palautuu heti asiakastilisi saldoksi, jonka voit käyttää myöhempiin esityksiin jopa kevään 2022 loppuun asti.

Ohjeet lippujen ja tarjoilujen perumiseen voi katsoa myös videolta: Näin vaihdat ostamasi liput verkkokaupassa