Gå till innehållet

Tryggt besök på Operan och Baletten

Du är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig säker i Operahuset. Här berättar vi hur du kan njuta av opera- och balettföreställningar på ett tryggt sätt.

Tryggt besök på Operan och Baletten

Du kan avboka biljetter och servering fram till 24 timmar före föreställningens början. Läs mer om att inhibera biljetter och om avvikelser i försäljningsvillkoren. Deras värde återgår till ditt kundkonto. Saldot på ditt kundkonto ska användas under våren 2023.

Tips för dig som kommer till Operan

Kom i tid

  • Kom till föreställningen och gå in i salongen i god tid, så undviker du den största trängseln. Operahusets dörrar öppnas 1,5 timme innan föreställningen börjar.
  • Försäkra dig om att du har rätt biljett. Du kan kontrollera din plats via ditt kundkonto eller i mobilappen Opera&Ballet. Vi kontrollerar din inträdesbiljett vid dörren till salongen.

Vi sköter alla hygienen

  • Det finns desinfektionsmedel för händerna vid alla garderober. Hosta eller nys i engångsnäsduk eller ärmen.

Beställ i förväg och undvik kontantbetalning

Uppdatera dina kontaktuppgifter

  • När du köper biljetter av oss ber vi om dina kontaktuppgifter. Detta för att säkerställa att vi kan få tag i dig om föreställningen exempelvis måste ställas in på kort varsel. Om dina kontaktuppgifter ändras, vänligen uppdatera dem på ditt kundkonto i webbutiken eller meddela dem till vår kundtjänst. Läs Operans och Balettens dataskyddsbeskrivning.
  • Undvik att köpa biljetter av förmedlare. Du får biljetter till ett förmånligare pris direkt av oss. Därtill säkerställer du att du får pengarna tillbaka om föreställningen ställs in.

Kundtjänsten till din hjälp

Vår personal hjälper dig alltid vid behov både på plats och per telefon, e-post samt på chatten. Kundtjänstens kontaktuppgifter och öppettider ser du här. Svar på många frågor finns också på sidan De vanligaste frågorna.