Gå till innehållet

Ladda ner appen

Mobilappen Opera&Ballet gör livet lättare för våra vänner. Du kan läsa om repertoaren, göra inköp samt njuta av Stage24-tjänsten var du än befinner dig. Appens bästa egenskaper har vi sammanfattat på denna sida. Vi hoppas att du finner dem lika behändiga som vi och laddar ner appen till din mobil.

Opera&Ballet_appstoreOpera&Ballet_googleplay

Lätt att köpa biljetter, då appen finns bakom knappen. Biljetterna blir kvar på appen och i en handvändning kan du också sända dem till övriga medlemmar i ditt sällskap.

Med fickguiden kan du djupdyka i föreställningens värld enklare än tidigare. Du kan läsa om kvällens artister, verkets handling eller se trailers och lyssna på musik för att förbereda dig inför föreställningen.

Du kan använda Fickguiden när du har köpt biljett till en opera- eller balettföreställning på huvudscenen. Fickguiden finns på fliken Mina föreställningar i mobilappen.

Du får bättre koll på allt. Appen ger dig alla aktuella meddelanden och uppgifter direkt på din mobil.

Baletti_mobiilisovellus_tarjoilut

Du slipper köa. Med appen kan du boka pausservering till utlämningsstället ända tills föreställningen börjar.

Notera! Pickup -beställningar kan inte göras just nu.

Ooppera_Baletti_mobiilisovellus

Du kan se, lyssna på och läsa innehåll. Stage24 finns också i vår app så du har tillgång till bland annat inspelade föreställningar och verkpresentationer när och var som helst.

 

Ladda ner appen

Opera&Ballet-mobilappen

Opera&Ballet_appstoreOpera&Ballet_googleplay

”Er app är, det är bara att konstatera det, en av de bästa eller rent av den bästa som jag stött på. Fint jobbat.”

användarfeedback