Gå till innehållet

Biljettförsäljningen till Fantomen på Operan börjar må 7.5.2018 kl. 12. Biljetterna till stormusikalen har försäljningsvillkor och rabatter som avviker från Nationaloperans och -balettens försäljningsvillkor.

Musikalen sätts upp i samarbete med The Really Useful Group.

Rabatter

Rabatterna gäller vissa begränsade platser, på parketten och 1:a och 2:a balkong. Rabatterna beviljas enbart till föreställningar måndag till torsdag.

Grupper: rabatten för en grupp av minst 20 personer är 10%/biljett. Då du på en gång köper minst 20 biljetter, är den 21:a biljetten gratis. Gruppbiljetter kan inte köpas på nätbutiken. De säljs vid Operans och Balettens samt Stockmanns servicetjänst samt per telefon (09) 4030 2211 må-fr 9-18 och lö 12-18.

Ungdom: rabatt 20% på biljettpriset för under 20-åringar.

Studerande: rabatt 20% på biljettpriset.

Pensionärer: rabatt 5% på biljettpriset.

Kort som berättigar till rabatt eller annat intyg bör företes på begäran, då du kommer till föreställningen.

Vänligen observera att den billigaste biljettkategorin på tredje balkong (à 20 €) inte kan reserveras.

Leveransavgifter

Biljetter till Fantomen på Operan finns till salu på nätbutiken oopperabaletti.fi, vid Operans och Balettens biljettförsäljning och på Stockmanns varuhus. Biljettpriserna är desamma på nätbutiken och vid Operans och Balettens biljettförsäljning. Vid Stockmanns servicetjänst krävs en serviceavgift på 1,5e/biljett och för säsongskort 1,5e/säsongskort.

Biljetterna till Fantomen på Operan kan inte bytas ut. Om spelschemat förändrats eller om föreställningen ställs in på grund av force majeure, returneras biljettens pris mot inträdesbiljett inom en månad från förändringen eller den inställda föreställningen. Operan och Baletten svarar inte för eventuella övriga utgifter.

Bekanta dig med leveranspraxis och -avgifter hät.