Gå till innehållet
På grund av det exceptionella läget förbehåller vi oss rätten till ändringar. Läs om säkerhetsrekommendationer här.(Försäljningsvillkoren har uppdaterats 3.12.2021.)

Från och med 4 december krävs coronapass av alla som fyllt 16 år för att komma in på våra evenemang och föreställningar. Om du inte kan komma till en föreställning du köpt biljetter till, kan du avboka biljetterna till Fantomen på Operan genom att logga in på ditt kundkonto eller per telefon senast 48 timmar före föreställningen. Det går inte att avboka biljetter per e-post. Ytterligare information om avbokningar på grund av coronapasset kan du läsa i avsnittet om våra säkerhetsrutiner.

Försäljningsvillkoren och rabatterna för biljetter till Fantomen på Operan och Love Never Dies-konserterna avviker från  Nationaloperans och -balettens vanliga försäljningsvillkor.

Musikalen och konserten produceras i samarbete med The Really Useful Group.

Vänligen observera att biljetterna till Fantomen på Operan och Love Never Dies-konserten inte kan returneras. Biljetterna kan endast bytas ut till en annan föreställning av Fantomen på Operan eller Love Never Dies-konserten senast 48 timmar innan den ursprungliga föreställningen börjar. Biljetterna byts ut genom att ringa vår kundtjänst eller besöka vårt kundserviceställe vid Tölöviken. Biljetterna kan inte bytas ut per e-post. För utbyten debiterar vi en serviceavgift på 5e/biljett. Observera att gruppbiljetterna (10 biljetter eller fler) inte inkluderar rätt att byta ut biljetterna.

Om du byter till en dyrare biljett, betalar du skillnaden i samband med bytet.  Skillnaden till billigare biljetter ersätts inte.

Rabatter

Rabatt beviljas på grundpriset för föreställningar på huvudscenen och rabatterna avrundas till närmaste euro.

Grupper: rabatten för en grupp på minst 20 personer är 10 %/biljett. Grupprabatter gäller inte för Love Never Dies-konserter. Om du köper minst 20 biljetter till grundpris på en gång, får du därtill en gratis biljett. Gruppbiljetter kan bokas och köpas endast i Operans och Balettens kundtjänst. Gruppbiljetter kan lösas ut på Stockmann och i webbutiken, om biljetterna är färre än 20. Rabatter beviljas endast till föreställningar måndag till torsdag. Rabatten gäller platser på parketten och 1:a balkong.

Ungdom: rabatt 20 % på biljettpriset för under 20-åringar. Rabatt beviljas endast till föreställningar måndag till torsdag samt matinéföreställningar på lördag. Rabatten gäller begränsade platser på parketten och 1:a och 2:a balkong.

Studerande: rabatt 20 % på biljettpriset. Rabatt beviljas endast till föreställningar måndag till torsdag samt matinéföreställningar på lördag. Rabatten gäller begränsade platser på parketten och 1:a och 2:a balkong.

Pensionärer: rabatt 5 % på biljettpriset. Rabatt beviljas endast till föreställningar måndag till torsdag samt matinéföreställningar på lördag. Rabatten gäller platser på parketten och 1:a balkong.

Förfrågningar om biljetter för personer med funktionsnedsättning och deras följeslagare görs till kundtjänsten.

Kort eller annat intyg som berättigar till rabatt ska företes på begäran vid ankomst till föreställningen.

Vänligen observera att enskilda biljetter måste lösas ut senast 2 veckor efter bokningsdatum, och gruppbiljetter (över 10 biljetter) senast en månad efter bokningsdatum. Biljetter i den billigaste kategorin på tredje balkong (H) kan inte reserveras. Det går att köpa endast två biljetter/kund i priskategorin H.

Serviceavgifter

Biljetter till Fantomen på Operan och Love Never Dies-konserterna finns till salu i webbutiken oopperabaletti.fi, i Operans och Balettens biljettförsäljning samt på Stockmanns varuhus. Biljettpriserna är de samma i webbutiken och i Operans och Balettens biljettförsäljning. Stockmanns servicetjänst tar en serviceavgift på 1,5 e/biljett.

Biljetternas bokningsavgift är 5 e/bokning och den betalas när biljetterna löses ut. För förhandsbokningar av gruppbiljetter tas en serviceavgift på 10 e/bokning, som debiteras genast när bokningen bekräftas.

Biljetter till Fantomen på Operan och Love Never Dies-konserterna inte kan returneras. Om spelschemat förändrats eller om föreställningen inhiberas på grund av force majeure, returneras biljettens pris mot inträdesbiljett som saldo till kundkontot. Service- eller leveransavgifter återbetalas inte. Om du vill få återbetalningen på annat sätt, kontakta vår kundtjänst inom en månad efter förändringen eller inhiberingen. Operan och Baletten ansvarar inte för övriga kostnader.

Läs mer om biljetternas leverans- och betalningssätt.