Skip to content

Georges Bizet

Miniopera: Carmen

Längd
30 min, Ingen paus
När
6.9.2023 – 12.12.2023
Var
Balkongfoajén
Genre
För barn
Språk
Finska. Ingen textning
Åldersrekommendation
över 2 år

Världens mest populära opera på en halv timme

Carmen har dansat flamenco så ivrigt, att grannarna har irriterats av det ständiga klapprandet och kontaktat polisen Don José. Den vackra Carmens sång lockar Don José till en flamencoklubb, trots att Micaëlas läckra makaronilåda väntar på honom där hemma. Men inte bryr sig Carmen om Don José, då den eldige flamencogitarristen Escamillo kommer till platsen. Jaha, buenos días och adios! Hur skall det riktigt gå?

Minioperan lämpar sig bra både för barn och vuxna. Berättelsen om Carmen spelas upp på en halv timme av två sångare och en musiker. Här bjuds smittande melodier och sprittande spanska rytmer ur världens mest populära opera.

Minioperor för dagisgrupper

Anmälningstiden för dagisgrupper till Minioperor hösten 2023 börjar 16.5. kl. 9.

Inom ramen för vårt samarbete med kommunerna i huvudstadsregionen bereder vi dagisgrupper en möjlighet att delta gratis i Minioperar. Dagisgrupper utanför huvudstadsregionen kan också föranmäla. Vänligen observera att på grund av den stora efterfrågan berättigar föranmälan inte automatiskt till en plats vid konststunderna. Deltagarna väljs i den ordning som anmälan kommer oss till handa med företräde för dem som besöker oss för första gången.

Under dessa dagar ges tre föreställningar om dagen kl. 10, 11 och 14.00.

galleri

medverkande

Medverkande meddelas senare.

i rollerna

Uppträdande meddelas senare.

biljetter och föreställningar

Vänligen observera att alla personer i alla åldrar som kommer till föreställningen måste ha en egen biljett.