Gå till innehållet
Längd totalt 2 h 15 min
1 paus (25 min)
1 föreställning
19.11.2022
Modern dans
Almisalen
biljetter
25 €

Dansskolornas NutidsdansPalett är ett evenemang för ny dans, där dansskolor från olika håll i Finland uppträder med nutida- eller jazzdansnummer. Nutidsdanspaletten arrangeras 2022 för tionde gången. På scenen i Almisalen uppträder cirka 8–20-åriga elever i jazzdans och nutida dans från skolor runtom i Finland.

Evenemanget arrangeras i samarbete med Förbundet för Finlands Dansläroinrättning Stopp. På evenemanget NutidsdansPalett delar Förbundet för Finlands Dansläroinrättningar också ut priserna Danspedagogik som livsverk och Årets danspedagog.

#NykytanssiPaletti

Biljetter och föreställningar

2 h 15 min
1 paus (25 min)
1 föreställning
19.11.2022
Modern dans
Almisalen
biljetter
25 €

Servering toppar upplevelsen

Vad för det vara?

Välj dina egna favoriter från säsongens mångsidiga meny. I vår nätbutiken kan du lägg till i order både biljetter och servering.

Boka på förhand och undvika pausernas långa köer. Operarestaurangens tjänster kan bokas för tiden före föreställningen och för pausen.

Observera att för bokningar gjorda i nätbutiken kan vi inte garantera något visst bord. Vi kan även placera flera sällskap vid samma bord. Det kan också bli fråga om ett bord där serveringen avnjuts stående.