Gå till innehållet
Längd totalt 1 h 45 min
1 paus (30 min)
1 föreställning
28.5.2021
Baletter
Huvudscenen
biljetter
25-30 €

Balettläroanstaltens elevers och yrkesstuderandes flitiga slit under läsåret kulminerar i vårfesten i maj. I år uppförs vårfesten undantagsvis bara en gång på Operahusets huvudscen.

Vårens program består av klassisk balett och modern dans. Reija Wäre har skapat en ny modern danskoreografi för Balettläroanstalten och klassisk balett ses i tredje akten av August Bournonvilles balett Napoli i Dinna Bjørns genomförande. Därtill får publiken följa studerandenas utveckling i form av en balettlektion på scen med alla från de yngsta eleverna till yrkesstuderande som tar sin dansarexamen på våren.

#balettioppilaitos #FNOBballetschool

Föreställningar och biljetter

1 h 45 min
1 paus (30 min)
1 föreställning
28.5.2021
Baletter
Huvudscenen
biljetter
25-30 €
fre 28.5.2021
kl. 18:00
Huvudscenen
Kommer till salu

Beställ servering

Afternoon Tea

Salt och sött enligt säsongen

Vad får det vara? Välj dina egna favoriter från säsongens mångsidiga meny. I vår nätbutiken kan du lägg till i order både biljetter och servering.

Boka på förhand och undvika pausernas långa köer. Operarestaurangens tjänster kan bokas för tiden före föreställningen och för pausen.

Observera att för bokningar gjorda i nätbutiken kan vi inte garantera något visst bord. Vi kan även placera flera sällskap vid samma bord. Det kan också bli fråga om ett bord där serveringen avnjuts stående.

Checka in och njut

Radisson Blue etu Oopperan ja Baletin asiakkaille

Din förmån på Radisson Blu Hotellen

Som kund hos Finlands nationalopera och -balett får du njuta av gästfriheten på Radisson Blu Hotellen i Helsingfors till ett lägre pris.

Förmånspriset är -20 % på dagens pris. I den lyxiga inkvarteringen ingår boende för två personer på valfritt hotell i Helsingfors, ett glas bubbel vid ankomsten, en avkopplande Blu Dreams-upplevelse och en storslagen Super Breakfast-frukost.

Bokningskod: OPERA