Gå till innehållet
Längd totalt 1 h 45 min
1 paus (30 min)
1 föreställning
28.5.2021
Baletter
Huvudscenen
biljetter
25-30 €

Föreställningarna våren 2021 är inställda

Operans och Balettens föreställningar våren 2021 är inställda.

Föreställningarna av Svansjön samt Cavalleria rusticana & Pagliacci flyttas till säsongen 2021–2022. RING fortsätter i augusti 2022. Repertoaren för säsongen 2021–2022 offentliggörs 28.4.

Vi kontaktar separat alla kunder som köpt biljetter och/eller servering till de inställda föreställningarna.

Balettläroanstaltens elevers och yrkesstuderandes flitiga slit under läsåret kulminerar i vårfesten i maj. I år uppförs vårfesten undantagsvis bara en gång på Operahusets huvudscen.

Vårens program består av klassisk balett och modern dans. Reija Wäre har skapat en ny modern danskoreografi för Balettläroanstalten och klassisk balett ses i tredje akten av August Bournonvilles balett Napoli i Dinna Bjørns genomförande. Därtill får publiken följa studerandenas utveckling i form av en balettlektion på scen med alla från de yngsta eleverna till yrkesstuderande som tar sin dansarexamen på våren.

#balettioppilaitos #FNOBballetschool

Föreställningar och biljetter

1 h 45 min
1 paus (30 min)
1 föreställning
28.5.2021
Baletter
Huvudscenen
biljetter
25-30 €
fre 28.5.2021
kl. 18:00
Huvudscenen
från 25,00 €

Beställ servering

Afternoon Tea

Salt och sött enligt säsongen

Vad får det vara? Välj dina egna favoriter från säsongens mångsidiga meny. I vår nätbutiken kan du lägg till i order både biljetter och servering.

Boka på förhand och undvika pausernas långa köer. Operarestaurangens tjänster kan bokas för tiden före föreställningen och för pausen.

Observera att för bokningar gjorda i nätbutiken kan vi inte garantera något visst bord. Vi kan även placera flera sällskap vid samma bord. Det kan också bli fråga om ett bord där serveringen avnjuts stående.

Checka in och njut

PÅ KOMMANDE: Din förmån -20 % på Radisson Blu-hotellen

Komplettera din operakväll med en hotellnatt. Som kund hos Operan och Baletten kan du njuta av Radisson Blu-hotellens gästfrihet i Helsingfors till förmånspris.

Det lyxiga erbjudandet innehåller övernattning för två personer på valfritt hotell i Helsingfors, ett glas bubbel vid ankomsten samt Super Breakfast-frukost.

Erbjudandet säljs fr.o.m. 19.5. Läs mer om de eleganta hotellen och välj din favorit.