Gå till innehållet

Välkommen till den nya säsongen

Operahusets dörrar öppnas för kunder efter den långa slumrande tillvaron. Det finns ett bestämt antal av biljetter till salu till föreställningarna i augusti och september.

Höstens första premiär Cavalleria rusticana & Pagliacci 20 augusti kombinerar två operaklassiker, som handlar om hemlig kärlek, svartsjuka och hämnd. Nationalbalettens säsong inleds med den underbara familjefavoriten Prinsessan Törnrosa 21 augusti.

Enligt aktuella myndighetsbestämmelser gäller säkerhetsavstånd på 2 meter i salongen på Cavalleria rusticana & Pagliaccis föreställningar 20, 24 och 26 augusti samt på Prinsessan Törnrosas föreställningar 21 och 25 augusti. Dessa säkerhetsavstånd gäller också på Prinsessan Törnrosas föreställning 27 augusti samt Cavalleria rusticana & Pagliaccis föreställning 28 augusti. Om du har biljetter till dessa förställningar, kan din plats i salongen ändras. Men oroa dig inte: vi kontaktar dig snart personligen.

Det finns ett bestämt antal av biljetter till salu till föreställningarna i augusti och september. Vi frigör fler platser till föreställningar så snart det är möjligt.

Serveringsprodukterna till föreställningar i augusti börjar säljas på måndag 16 augusti kl. 10. Operarestaurangen drivs nu av Food&Events Tapahtumaravintolat. Läs mer om den förnyade Operarestaurangen och beställ servering.

Vi förutsätter att alla vuxna kunder i Operahuset bär munskydd, om deras hälsotillstånd tillåter det. Läs mer om säkerhetsrekommendationer. Anvisningarna och begränsningarna gäller tillsvidare.

Välkommen tillbaka till Operan och Baletten!