Siirry sisältöön
Carmen
syyskausi_musta

Pidä kiinni kaikesta kauniista

Nyt niitä saa: lippuja kauden 2019–2020 esityksiin. Jos et vielä ole tutustunut vaikuttavaan ohjelmistoon, tee se nyt. Luvassa on näyttämötaiteen juhlaa ja todella kiinnostavia uutuuksia.

Tulossa syksyllä 2019

Company Wayne McGregor & Jlin – Sinjin Hawke & Zora Jones

Flow X Ooppera

7.8.2019 – 8.8.2019

Flow Festivalin taideohjelma laajenee Kansallisoopperaan

Nykytanssi, elektroninen musiikki ja audiovisuaalinen taide valtaavat Alminsalin Flow Festivalia edeltävänä keskiviikkona ja torstaina 7. ja 8. elokuuta.

FLow X Opera
Georges Bizet

Carmen

6.9.2019 – 3.10.2019

Kohtalona kesyttämätön rakkaus

Verevä tarina, tarttuvat sävelmät ja kiihkeät espanjalaiset rytmit ovat tehneet Carmenista maailman suosituimman oopperan. Tutut melodiat siivittävät kohtalontäyteistä rakkaustarinaa, joka sijoittuu 1930-luvun levottomaan Espanjaan.

Carmen
Jorma Elo – Joseph Haydn, G. F. Händel, Gottfried Stölzel

Liisa Ihmemaassa

23.8.2019 – 28.5.2020

Hypähdä satumaailmaan

Klassista balettia kauneimmillaan, ihastuttavaa musiikkia ja satukirjan sivuille vievä lavastus ja puvustus. Liisa Ihmemaassa on baletti, joka lumoaa kaikenikäiset katsojansa.

Liisa Ihmemaassa; Salla Eerola
McGregor – Balanchine – Robbins

Tripla

27.9.2019 – 12.10.2019

Yksi ilta, kolme tanssiteosta

Tripla tarjoaa valikoiman maailmankuulujen koreografien innostavia teoksia. Brittiläinen Wayne McGregor on yksi nykypäivän arvostetuimmista koreografeista, George Balanchine oli neoklassisen baletin edelläkävijä ja Jerome Robbins tuli tunnetuksi tanssiteostensa lisäksi mm. West Side Story -elokuvan koreografina.

Tripla 2019
Erich Wolfgang Korngold

Die tote Stadt – Kuollut kaupunki

5.10.2019 – 18.10.2019

Kun sanat eivät riitä, tarvitaan ooppera

Kasper Holtenin ohjaama tuotanto on huikean lavastuksensa ansiosta yksi Kansallisoopperan näyttävimmistä esityksistä. Menestysteos palaa ohjelmistoon syksyllä. Mariettan roolissa loistaa Elisabet Strid, joka muistetaan Kansallisoopperassa rooleistaan Elektrassa ja Rusalkassa.

Die tote Stadt
Kenneth Greve – Tuomas Kantelinen

Lumikuningatar

19.10.2019 – 9.11.2019

Baletin suurhitti tulee taas

H. C. Andersenin satuun pohjautuva baletti Lumikuningatar on ollut suurhitti, jonka on nähnyt jo yli 90 000 katsojaa paikan päällä. Kaivattu teos palaa Kansallisbaletin ohjelmistoon lokakuussa 2019.

Lumikuningatar; Tiina Myllymäki, Wilfried Jacobs

Vielä ehdit

Oletko valmis kadottamaan ajantajun?

Ring

Suuri saaga alkaa

Kauden 2019–2020 ehdoton kruunu kotimaisin voimin toteutettu sovitus Richard Wagnerin suurteoksesta, neliosaisesta Nibelungin sormus -sarjasta. Nyt alkavalla kaudella Ringistä nähdään kaksi ensimmäistä osaa, Reininkulta ja Valkyyria.

Varmin tapa saada paikka Ring-tetralogian oopperoihin on hankkia kausikortti. Reininkullan ja Valkyyrian yksittäiset liput tulevat myyntiin 5.8.

Selaa ohjelmistoa

Näin asioit verkkokaupassamme

Tervetuloa Oopperan & Baletin uuteen verkkokauppaan! Teimme selkeät ohjeet siitä, miten luot asiakastilin, ostat lippuja ja tarjoiluja tai vaihdat ostamasi esityksen liput.

Eikö sinulla ole vielä asiakastiliä? Tai onko sinulla tili, muttet ole ihan varma siitä, miten kirjaudut?
Aloita katsomalla video Näin kirjaudut verkkokauppaan.

Onko sinulla jo liput, ja haluaisit tilata tarjoilut?
Voit aloittaa lippujen ja tarjoilujen videon katselun suoraan kohdasta 1:07.

Tuliko este, etkä pääse haluamaasi esitykseen?
Katso näppärät ohjeet lippujen vaihtamiseen. Huomioithan, että kalliimpaan lippuun vaihdettaessa maksat lippujen erotuksen.

Virkistystä esityksen yhteyteen

opera afternoon coffee

Ennen esitystä

Nauti Oopperaravintolan herkuista jo ennen esityksen alkua. Tarjolla ovat mm. runsaat paketit Opera Afternoon Coffee ja Opera Afternoon Tea.

Osta tarjoiluja
macarons-vanilja_vadelma

Väliajalla

Mitä saisi olla? Valitse kauden monipuolisesta menusta omat suosikkisi. Kun tilaat tarjoilut ennakkoon, vältät jonotuksen väliajalla.

Osta tarjoiluja