Siirry sisältöön

Taistelukuntoon tanssijoiden kanssa

Spartacus on fyysisesti vaativa baletti. Se asettaa tanssijoille tavallistakin suuremmat vaatimukset voiman ja atleettisuuden suhteen. Teoksen innoittamana tanssijamme tekivät 3-osaisen treeniohjelman, joka auttaa sinua kasvattamaan voimaa ja parantamaan kehonhallintaa. Katso videot ja harjoittele perässä, niin olet tuota pikaa valmis seuraamaan traakialaisorjien kapinaa Rooman valtakuntaa vastaan.

Treenaamassa mukana:
Henry Grey, 1. solistitanssija
Lucas Jerkander, tanssija
Michal Krčmář, tähtitanssija
Tuukka Piitulainen, 1. solistitanssija
Jonathan Rodrigues, 1. solistitanssija

Ajattele olevasi gladiaattori, jonka tehtävänä on taistella tie vapauteen Rooman valtakunnan ikeestä. Onko parempaa treenimotivaatiota olemassakaan?

Video 1. Lankkupotkuja ja liskopunnerruksia

Video 2. Rotvallinostoja ja ruoskaveivejä

Video 3. Käsilläseisontaa ja poseerauksia

Tutustu teokseen

Taistele rakkautesi puolesta

Spartacus on gladiaattori, joka johtaa orjien kapinaa Rooman valtakuntaa vastaan. Baletti kertoo tarinan miehestä, hänen intohimoisesta rakkaudestaan ja tehtävästään saavuttaa vapaus. Spartacus esittelee baletin tanssijat vahvimmillaan ja atleettisimmillaan.

Spartacus kertoo tositapahtumiin pohjautuvan tarinan antiikin Roomassa eläneestä traakialaisorjasta, josta tulee huippugladiaattori ja kapinallisten johtaja. Väkevää energiaa tulvivien taisteluiden lomaan punoutuu Spartacuksen ja orjaksi joutuneen kauniin Flavian rakkaustarina sekä Spartacuksen ja Hermeksen uskollinen ystävyys.