Siirry sisältöön

Pikavuorolla esitykseen ja illaksi kotiin

Matkahuolto tarjoaa Oopperan ja Baletin näytösten aikatauluihin mainiosti sopivia bussivuoroja, joilla matkustat mukavasti esityksiimme eri puolilta Suomea. Muun muassa Lahdesta, Turusta, Tampereelta ja Porvoosta vuoroja riittää pitkälle iltaan, joten pääset myös vaivattomasti ja edullisesti takaisin kotiin näytöksen jälkeen.

Oopperatalon läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi pysäkit Ooppera (H2062), Ooppera (H1999), Vauhtitie ja Töölön kisahalli (H1912).

Hyppää bussiin ja tule viettämään unohtumaton ilta Oopperassa ja Baletissa! Bussien aikataulut Helsinkiin ja takaisin sekä edulliset liput löydät osoitteesta matkahuolto.fi.  Liput tulevat myyntiin noin 30 päivää ennen matkustuspäivää.

Poimintoja kevätkauden ohjelmistosta

Les Nuits - Yölliset tunnit

Les Nuits – Yölliset tunnit

Ryhmäalennukset jo 10 hengen porukalla

Päälämpiö

Oopperan ja Baletin ryhmäalennukset ovat voimassa maanantaista torstaihin. Alennus on 10-29 henkilön ryhmille 5 e/lippu ja vähintään 30 henkilön ryhmille 10 e/lippu. Jos ryhmälippuja lunastetaan vähintään 30 kpl, saa ryhmänvetäjä oman lippunsa edullisemmin. Ryhmänvetäjän lippu myönnetään varauksen halvimpaan hintaryhmään.

Lisätietoja Oopperan ja Baletin ryhmämyynnistä ma–pe 9–16, puh (09) 4030 2210, liput[at]opera.fi

Muistathan myös Matkahuollon ryhmäliput

bussilla oopperaan

Matkahuollon ryhmäalennuksen saa, kun ryhmään kuuluu vähintään kolme maksavaa matkustajaa, joista ainakin yksi on täyttänyt 16 vuotta. Ryhmään kuuluvaksi voidaan laskea mukaan myös alle 12-vuotiaat lapset sekä jollain toisella alennuslipulla (esim. nuoriso-, opiskelija- ja eläkeläislipulla) matkustavat, mutta he eivät oman alennuksensa lisäksi voi saada ryhmäalennusta.